Vay anasını.....
Tazminat alırsam bütün foruma benden Ajda bardağında
tavşan kanı çay
MUSTAFA MUŞTU BEY BU KONUYA ANCA BÖYLE BİR KAPAK YAKIŞIR.
BEN BURAYA KOYUYORUM KAPAĞI İSTEYEN ÜCRETSİZ FAİİDELENEBİLİR.
KEREM ABİ ARADI SGK DAN YAZIYI ALMIŞ HAKEDİŞ BELGESİNİ ALMIŞ ŞİMDİ KIDEM TAZMİNATINI İSTEYECEK FİRMASINDAN, AKP Yİ SEVİYORUM DİYOR
MUŞTU DOT ETMEK İSTEMEZDİM SENİ AMA KAŞINDIN KARDEŞİM.
![]()
Kaşınmadımı arkadaşlar dedim bak indir elini diye halâ artis artis yazıyor. Yapmayın kardeşim bilmiyorsanız bu işi![]()
Peder bey de bahsediyor bundan . 15 yıl ssklı ve aralıksız çalıştıktan sonra iş yerinden hakkını ''işten çıkmana gerek kalmadan'' talep etme şansın doguyormuş .
Instagram: mutusgarage
hahahhahaa s...ler öyle işi
moruk bana getirse o yazıyo ödemem şahsenkii ödemedimde
kerem abiden rica edeceğim o yazıyı bana bir faxlamasını sonrada firmanın Hukuk danışmanı ve YMM sine göstereceğim ayrıyetten SGK müfettişi arkadaşlarada göstereceğim çook çook detaylı bilgiyi buradan yazarım
Kanka sanırım tarayıp buraya koyacaktır. Kanka valla bak böyle bir hak mevcut bende 15 senelik olsam anında faydalanacağım. Şuan 3500 lerdeyim prim gün sayısı olarak.
ya kanka çok saçma değilmi ama
15 sene 3600 günün olacak ve bunun aynı işyerindede olmasına gerek yok
ben 15 senelik çalışansam 3600 günüm dolduysa her girdiğim iş yerinden senemi doldurduktan sonra istifamı verip tazminatımı alabilirim bu durumda öyle mi ?
o diilde ben bi bakiym dedim benim daha 726 gün olmuştemiz bi 15 sene daha çalışmam lazım
![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
tamam belki 1999 dan önce SGK lı olmuştur,
veya sonra da olduysa gerekli yıl ve prim ödeme gününü doldurmuştur.
bunlar tamam olduktan sonra Alamaması için bir neden yok zaten muştu neye şaşırıyorsun
sadece 15 Yıl 3600gün SABİT bir formül değil ben dün onu vurgulamak istemiştim![]()
Loading...
abi ben hala yazıyı bekliyorum cidden
az önce bir iki müfettiş arkadaşımı daha aradım onlarda ısrarla yanlış yorumladığınızı ve alamayacağını söylüyor kafam oldu çorba
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)