iyiki sigortacı olmuşum. muhsabe yapılacak iş deil![]()
iyiki sigortacı olmuşum. muhsabe yapılacak iş deil![]()
Bekle muştu bi bizim IK ya gideyim bizdende 15 yıl yasasından faydalanıp çıkanlar oldu eğer uygunsa bi koypasını alayım.
kanka burdayım çok heyecenlandım
ama ayrıyetten bana mail atabilirmisin mmustu@banat.com
evet abi,
kanunda dediği gibi;
10.7.2008 tarihli yazısı ile 8.9.1999 tarihinden önce çalışmaya başlayanlar için aylığa hak kazanma koşullarından yaş dışında en az 15 yıllık sigortalılık süresi ve 3600 prim ödeme gün sayısı koşullarını, 8.9.1999 tarihinden sonra çalışmaya başlayanlar için ise 60. maddenin birinci fıkrasının (A) bendinin (a) ve (b) alt bentlerinde öngörülen yaş koşulu dışında kalan sigortalılık süresi ile prim ödeme gün sayısı koşullarını yerine getirdikleri tarihte, kıdem tazminatına ilişkin yazının verilmesi yönünde uygulamayı değiştirdi.
yani 99 dan sonraki hesaplama için farklı bir yıl süresi var.
bu şartlar sağlandığında ki zaten sağlanmış muştu problem olmaz ki![]()
Loading...
Burda tek ama tek dikkat edilmesi gereken olay tazminat dilekçeni verdin 2 gün sonra başka iş yerine gidersen iş başı yaparsan olmaz. En az 2 ay sgk ile kayıt kuyut yapmayacaksın. Bunuda bizim insan kaynakları müdürü söyledi halen güzel insnalar var bu dünyada muştu gibiler ele geçiremedi halen.
MUŞTU DÜN YEDİĞİN HURMALAR DÖNER DÖTÜNÜ TIRMALAR. Arkadaşlar aşağıdaki paragrafta giriş gelişme duruşma ve sonuç bölümlerini çıkartırmısınız , ev ödevi yarın kontrol edeceğim.
hacı tek tek bunlarla mı uğraştın ?
bak ne diyorum senin gönderdiğin son yazıda ne diyor
diyor ki 99 dan önce çalışmaya başlayanlar yaşlılık aylığına hak kazanma koşullarından yaş dışında en az 15 yıl sigortalılık ve 3600 prim günü koşullarını doldurdu ise
bu ne demek sen emeklilik için gerekli sigortalılık süresi ve gün sayısına ulaşıp sadece yaşını beklersen demek oluyor
neyse yazıyı şimdi bizim müfettiş ark. paylaşıyorum onların yorumlarını bekleyeceğim
;Ya kanka geç tamam sen haklısın müfettişte haklı. benim dingilinde gözüne sktumutan lan dedim mali müşavirsin bana 5000 gün muhabbeti yapıyorsun dedim.
Tamam olm ben daha bişey demiyorum 15 yıl 3600 gün diyorum sana konunun başından beri alamıyorsun.
Emeklilik vs.vs. beni iglendirmez ben ana 15 yıl 3600 gün diyorum anladın.
Olm hale yorum bekliyorum diyorsun müfettiş tamam haklı dese alacakmısın 1 tepsi fıstıklı baklava ilk apaci team buluşmasında.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)