Yaa tüh daha bugün yatırdım 2 arabanınkinide ama Ziraatten yatırdım![]()
az önce ödedim 243 TL hayırlı olsun![]()
Benim aracimin satisi yapilirken kasko bedeli 40.000tl olarak girilmis , siteden baktigim zaman 48.000tl cikiyor nasil olacak![]()
ben bır sey duydum ama nedır bılmıyorum taksıt olayı varmıs bılen varmı ?
normal vergıyı zaten 2 taksıtte alıyorlar o taksıtlerıde karta boluyolarmıs ?
HSBC ADVANTAGE
Yine mi Motorlu Taşıt Vergisi demeyin, peşin fiyatına 4 taksitle ödeyin!
MAXIMUM CARD
Maximum kart kullanıcıları www.gib.gov.tr'den 1 Temmuz-2 Ağustos tarihleri arasında yapacakları Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerinde üç eşit taksit imkânına sahip oluyor.
CARD FINANS
CardFinans’lılar MTV ve TPC ödemelerinde 4 taksit ve 1 ay erteleme imkanından yararlanıyor. Üstelik Ziebart Boya Parlatma ve Ultra Koruma sistemi’nden liste fiyatı üzerinden %30 indirimle, Ozonlama Yöntemi ile Dezenfeksiyon işleminden Ücretsiz faydalanıyor!
BONUS CARD
1-31 Temmuz 2010 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi'ni Bonus Card ile Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi www.gib.gov.tr' den ödeyin, 2 taksit fırsatından faydalanıın.
Kampanyadan Garanti Bankası tüm Bonus, Money, Flexi ve Shop&Miles MasterCard sahipleri ile ING Bonus, Denizbank Bonus ve Şekerbank Bonus sahipleri faydalanabilir.
Kampanyadan Bonus Business, Filo Card ve Corporate Card sahipleri de faydalanabilir.
Ayrıca oto paspası hediye 125 TL'ye anlaşmalı SONAX bayilerinde kampanya kapsamındaki SONAX BOYA TEMİZLEME, PARLATMA VE KORUMA uygulaması yapılmakta.Uygulama aşağıdakileri kapsamaktadır.
Reçine Temizleme
Zift - Katran Temizleme
Kılcal Çizikleri Giderme
Hare - Hologram Giderme
Boya Parlatma
Boya Koruma
Yapılan uygulamalar 6 aylık SONAX Garantisi altındadır.
WORLD CARD
3 Taksit + Navking'den %30 indirim.
AXESS
Axess ile MTV Ödemelerinde 3 taksit ayrıca Auto King'den indirimli araç bakım kampanyası
Kampanyadan Axess, Wings, Fish ve Carrefour Axess sahipleri yararlanabilmektedir.
Kampanya 1 Temmuz- 31 Temmuz arasında gelirler.gov.tr üzerinden yapılan 100 TL ve üzeri Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.
Kampanyadan yararlanmak istemeyen kart sahiplerinin taksitlendirme işleminin iptali için 4442525 Akbank Telefon Şube’sinin aranması gerekmektedir.
www.gib.gov.tr üzerinden yapılan ödemeler bankamız tarafından ödeme işlemi bittikten sonra 3 Taksit uygulanacaktır.
Auto King indirimli bakım hizmetinden yararlanabilmek için, ödeme dekontunuz ile bir Auto King Service’e gitmeniz yeterlidir.
Auto King indirimli bakım promosyonundan binek araçlar yararlanabilecektir.
hsbc bankta 4 taksit yapıyor sanırım
geçen gün kısa mesaj olarak cep telefonuma gelmişti
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Ailede garantinin kartı yok sonax kampnyada iyimiş ne yapsak ne yapsak![]()
HSBC 4 taksit olayı iyiymis, Garanti de iyi sonaxtan faydalanırsak![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
İstanbulda olupta sonaxda boya koruma yaptıracaklar eğer imkan varsa Ataşehir sonax akademiyi tercih edin en tecrübeliler ordaKendi arabamda dahil 4 araba ( range rover sport , X5 , punto , type-r) yaptırdık sıfır hata çok güzel yaptılar.Tavsiye ediyorum..
Dr.Ecu
garantinin sonaxtan yararlanmak için garanti online dan mı yoksa normal devletin sitesinden mi yapacaz ödemeyi?
garanti online dan hesaptan ödeme yaparsanız var kampanya... kartla öderseniz 2 taksit var sadece sonax yok...
Sonax'a 125 verip baştan savma yaptıracağıma biraz daha kasar, Meguairs'ten güzel bir fiyat alıp orada iç-dış komple yaparım.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)