ganka sirali6 olsun 320 olsun :D
taym tirayil falanda baslicak zaten, sc61 nonvitek tegra yapsakmi :D
Printable View
valla ekime kadar bisey cikmazsa vts alicam sanirim :D
good ole days:D
yaw eğer sadece pistte drift spec kullanacaksan amca bulalım boş bir e30 kupası sana görke gibi gırtlağına kadar sökülmüş :D eraydanda 3.23 e21i alalım atalım motoru ona al sana canafar :D
bak amca bişey daha geldi aklıma e21 diyince :D
izmirli mustafanın dediği gibi biraz daha bütçe ile s14 m3 swaplı e21 verelim sana :D
onuda istemezsen bi s14 motoru daha var onu boş bi e30 kupasına koyalım :D
valla ben olsam ae86 yada s14 m3 motoru koyarım :D sr20det sorun yaw nwcs falan uzun iş :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...?keyword=200sx
sen bu ilana bir bak istersen birşeyler çıkar belki :)
yakında çalıp bulacam bir sx bitsin bu arayışş:D:D
Sayın pastası. Siz önden çekiş keyif vermiyor kaydırmalı istiyorum diyorsunuz. Şimdi kaymasın tutunsun pist dönücem mi diyorsunuz. Golf var zaten siz kaydırmalı bişi alın. :)
bulana iftar yemegi :)
ben denedim turbo doğanla olmuyo pek stabil degil e 30 daha iyi:)
varmi baskasi?
bitane benim burda suadiyede var i kırmızı 34 EF plaka genelde hep yatıyor görülmesinde fayda var
işe yararsa S12 var haramidere sanayide.twincam motorlu ama ca değil.
ekşisözlüğü açar açmaz karşıma çıkan video
http://www.youtube.com/watch?v=HiRaJaJK_dw
Bende Miltaşta geçen perşembe basketbol oynamaya giderken, eski Beymenle tren yolu arasında bi sokakta kırmızı bir s13 gördüm stock ama renk biraz kaymıştı, plaka hatırımda değil..orada da sahibini bulmak imkansız gibi uzun uzun siteler var..sahibide yürümeyen arabanın yanına denk gelcek,sende denk gelcen... hayal gibi...
kağıt yazıp ön cama koyabilme imkanı var tafi. yeni çıktı :) bu tarz işler için
Geçen hafta denedim, ön cama koydum tel vs, ufak bir bilgi almak için diyede notta yazdım, ama dönen olmadı. bizim sitede bana çarpan aracın ön camınada koydum, aracın sahibinede not ulaştırdım ama yine nafile :) yani o işler hikaye..adam satıyor olsa zaten sahibindene koyar düşüncesindeyim! yada satılamayacak bir durumu varsa ruhsat vs yine satışa koyamamış olabilir..neyse kolay gelsin..
Aslında kağıdı gördüğü zaman yok ya satmam der, 2. defa da hmm adam da istekli gibi aslında bu araba da biraz küçük geliyor ya da işte bu araba bana artık gelmiyor vs. diyerekten nedenler bulur vazgeçer falan ama eninde sonunda satma ihtimali artar. Şansınızı deneyin :)
bayilicam gunceli..
ben bahsettiğim s13 ün sahibine denk gelemedim daha, araba duruyor hala aynı yerde. ama ara ara biniyo yani yürür durumda. isterseniz cama not bırakabilirim :D
bu arada eski model rx7 neden bakılmıyor?