o araba birkaç yıldır o çekicinin üzerinde duruyor bir ara gidip bakmak lazım
Printable View
yok ben s13 e not bırakmadım,s14a ydı not bıraktığım :) arabayla geçerken s13 ü gördüm,durmadım bile..basket maçımız vardı ona yetişiyordum miltaş'a, ara sokaktan geçerken sağda uzun blokların altında yatıyordu.(burberry nin üst sokaklarından birine denk gelen ara sokak)
Meraktan olacak soracaklarım, sayın Tool :)
mantık yürütüyorumda, ucuz olan s13 kaportasıdır vs şeyleridir bir sürü sorun olacaktır. neden ucuz aramaktasınız? ucuz, ne kadar ucuz? 12 ucuzmudur s13 için? veya ucuz için ayırdığın bütçe ne ? bence temiz bir s13 aramak ve ona keyifle binmek daha mantıklı değil mi?
geçen namı değer mono yla konuşurken senin için şunu söyledim, ca18 kullanmayacaksa, elindede motor toplayacak bütçeside varsa, önce yavaş, yavaş gücü oldukça sr20det toplasın. (sr20det bloğun satışınıda noterden yapılması konusunda yardımcı olacağımı belirttim) sonra bunu topladıktan sonra,bir s13 kasası bulduğunda atar içine keyifle tıngır,mıngır gezer dedim. illa boş kupa bulman şartta değil, alırsın temizlerinden birini motoru çıkart, noter aracılığı ile sat, koy sr20det i içine bin s13 üne keyifle.. arabayı alırken ödediğin paranın bir kısmıda geri gelmiş olur..
araba elinin altında olunca benzine vereceğin paralarla arabayı toplamak daha zor oluyor. benim en büyük avantajım binmemektir. binerken para birikmez ve işlem yaptırmak okadar da zor. bırakınca servise hemen alasın geliyor, dürtüler ona kavuşmaya çalışıyor.. bu benim fikrim tabi sayın TooL, kararın fikirlerin nasıldır, ne yöndedir bilemem onlarada saygı duyarım sonuçta herkes aynı şeyleri yapmak,düşünmek,uygulamak durumunda değil..
aynen katılıyorum kardeşim sana aradıgın ve ucuz diye hitap ettigin sx şuan piyasaya göre 9 10 bin ve aşagısı yok piyasası zaten 13 15 arası güzel bişey bulabilirsin 8lirayada mantar ın araç vardı motorsuz ....söylendimi bilmiyorum neyse senin bilecegin iş kolay gelsin
tafi,
temiz s13 bulunur ama s14 parasina aliyorsun onuda. 10bin lira ucuz mesela ama ses gelmesin vs dert degil benim icin. bugun taypar bile alsam yataklarini degistirmeden binmem kesinlikle. 400whp olsun vs gibi bir derdim yok acikcasi, standart basinc filtre egzoz yapip bakicam keyfine :)
gecen seneye kadar sahıbı kullanıyordu kı sahbınıde zaten tanıyorum.bende almaya nıyetlendıgımde kullandım bıraz cekış problemı var ama halledılır sanırım.en son kaza yapmıstı ama.hatta cok komıktırkı farları ayrı ayrı kaldırıp ındırebılıyordun ıcerden :D
göz kırpıyor yanı:D
denizlide birileri aldı s13 bak adam saçlarımı yolacam diyor,bela aldık sanırım başımıza istanbula getircem eğer çalıştıramazsam dedi 3 gün önce bana..
10bin tl ye alacağın araba çürümeye yüz tutmuş olacaktır. insanlar biraz sahibinden e girip çıkıyor ve s13 ler kaça gider bizim düldülü dehleyelim boşa yatıyo kapının önünde dediği anda bile en az 14 çekecektir apaçiliklerle dolu değilse arabanın içi dışı..senin bileceğin iş tabiki. burada rakamın 14 e çıkması mühimmi sence? ben s14 a fiyatına s13 alma planı içersindeyim 2011 içersinde sadece temiz çiçek gibi diye,bir 14 sene daha temiz temiz binebileceğimi bildiğim için..
tercih meselesi bunlar..
bahsi geçen araç sitenin üyesi steam e ait.aracın son hali pek iç açıcı deil.sonradan genişletilen çamurluklarda hafif eziklikler var ve ön yürüyeni geberik.1 seneden fazladır floryadaki polis okulunun ordaki sanayide yatıo.satılık mı deil mi bilgim yok.
tool amca eğer rx7 fc düşünürsen motoru bitik üzerinden sökülmüş halde satılık 1 tane var.fiyat 5000-5.500 arası fiyat çekio.adamlar motoru bittiği için daıtmışlar toplayamamışlar.şanzımanda onlarda. araba avcılar e5 üzerindeki özel bi serviste .
rx7 olsada binsek ama ona ciddi sermaye lazim :(
yaa onur patlat kafayı yap bir fc rotary hayat onda kardeşini dinlee birguna tmosferik sole 600 700 beygir bir rotary yapıcam demişti dersiniz :)
yesılkoyde sahılde var sıyah tertemz bı orta yaslı adam ındı muayyerdı:D
eskişehirde üniversite yolu üstünde önçağ apart var dört yol ağzında karşı sokağında kırmızı bir tane vardı. satılıktı yürümüyordu, hatta ben fotosunu çekp koymuştum siteye. en son 6,7ay önce gittim hala ordaydı hala daha da ordadır bence. eskişehirde böyle 3,4 tane var sokak aralarında vakit olsa gitsen kesin bulursun kolayca.
ben bitane buldum ama işine yarar mı bilmiyorum. biraz daha uygun olsa alırdın heralde.
şaseye girmemiş ama ön panelin düzeltilmesi lazım ama motor filan inanılmaz güzel bi su tutsan inanılmaz temiz gözüküyor dıştan ama :D içi muama tabi. valla bu sıcakta ben üşenmedm gittim baktm tool emmi. arkadan görmüştüm daha önce ön tarafını görmemiştim ön tarafı görünce üzüldüm valla.. gayet güzel duruyo oysa ki kasa motor.. en azından saçma sapan şeyler yapmamışlar motora orjinal duruyo herşeyi.
silvia front-end bulunur, sil80 yapılır, paşa paşa binilir, içini de komple soyarsın, iki sparco yeter de artar bile...ben de zaten bir sürü s13 parçası mevcut, pastacıya hepsini vericem, bir araba daha çıkartırız rahat rahat :)
fiyatı nedir bunun Görkemcim ?
ya malesef 9ile 10 arası biter dendi. ama motor ve içi gerçekten iyi fotolara bakmayın bi temizlense adam olur. ön tarafında işi o kadar kolay ki. parça sorunu yok ztn her parça var bende ne istersek getirtiriz.6lira vergi borcu varmış. olmasa 5liraya biterdi.
vergi borcu olduğu için mi 10 lira istiyor, bence daha çok bekler, kendi zararını çıkartmak için borcu başkasına ödetemezsin ki :)
neyse kısmet değilmiş s13 canım kardeşime :s
bende bulduk die bi hayalle gittim işte. borcu olmasa dediğim gibi uyguna alınırmış ama malesef borç işi bozuyor. hep uzaktan görüyodum bugün gidim baki dedim işte. neyse inşallah daha buluruz.
başkasına ödetemezsin derken arabaya 4-5lira fln isteniyor borcu 5800 civarıymış işte hesap ortada hepsini verilirse verir deniyor. 10lira gibi bişeye çıkıyor. ben 5lira olursa alırım dedim ztn. kısmet gene ben elimden geleni yaptm.
Bu iyi oldu ya bir köşede dursun sağol abi :D
konu update olunca tamam aranan kan bulundu herhalde dedim :D
gorke yardimin icin tesekkur ederim, bu sicakta buyuk ozveri ;)
keske demek isterdim ama adam tok satici hayrini gorsun ne diyelim
tool amca valla ben bulim istiyorum çok. ayın 27-28i eskişehire gidicem ordada bi araştırma yapıcam. bulucaz inşallah bişeyler ben ümitliyim.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...29848356/detay
motor istiyormuş, kasa sağlammış izmirden 9000 TL demiş s13 için
http://www.ressim.net/l/upload/3b9edad0.jpg
http://www.ressim.net/l/upload/0888c439.jpg
http://www.ressim.net/l/upload/7016e94f.jpg
bugün arabanın bulunduğu taraflardaydım.gitmişken resim çektim.araba yeniden toplanıyo.daha önce yürüyeninde sorun vardı halletmişler.motorunda 3. silindirden yağ kaçırıomuş halletmişler.şuan kaporta boya işi kalmış.galatasaraylı bi futbolcuya aitmiş.15 bin tl gibi de bi fiyat çektiler arabanın son bitmiş hali için. yapan servisten aldığım bilgiler bunlar.araç floryada polis okulunun ordaki sanayi sitesinde ara sokakta.araç yürür durumda.
Edit.. düzelmiş.
kıbrısda denediler ve başardılar ..yani bilgim kadarıyla burda yapıldı ..ama parça takılmadı sadece kaynak yapıldı..ama tam nereleri bilmiyorum..
Tool amca sierra projesi ne oldu ? :)