User Tag List

Sayfa 9/17 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
308 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: ucuz ruhsatli esix??

Sr22DeT Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla geçen 1-2 kişi gelip baktı ama sonuç yok sürekli yatıyor çünkü araç sorup soruşturmadan gittiler eğer denk gelirsem sahibine sorarım ama hiç yürürken görmedim aracı hep aynı yerde
    Bende Miltaşta geçen perşembe basketbol oynamaya giderken, eski Beymenle tren yolu arasında bi sokakta kırmızı bir s13 gördüm stock ama renk biraz kaymıştı, plaka hatırımda değil..orada da sahibini bulmak imkansız gibi uzun uzun siteler var..sahibide yürümeyen arabanın yanına denk gelcek,sende denk gelcen... hayal gibi...
    s14a Silvia is Loading % 99.9..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kağıt yazıp ön cama koyabilme imkanı var tafi. yeni çıktı bu tarz işler için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Spawn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kağıt yazıp ön cama koyabilme imkanı var tafi. yeni çıktı bu tarz işler için
    Geçen hafta denedim, ön cama koydum tel vs, ufak bir bilgi almak için diyede notta yazdım, ama dönen olmadı. bizim sitede bana çarpan aracın ön camınada koydum, aracın sahibinede not ulaştırdım ama yine nafile yani o işler hikaye..adam satıyor olsa zaten sahibindene koyar düşüncesindeyim! yada satılamayacak bir durumu varsa ruhsat vs yine satışa koyamamış olabilir..neyse kolay gelsin..

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tafi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçen hafta denedim, ön cama koydum tel vs, ufak bir bilgi almak için diyede notta yazdım, ama dönen olmadı. bizim sitede bana çarpan aracın ön camınada koydum, aracın sahibinede not ulaştırdım ama yine nafile yani o işler hikaye..adam satıyor olsa zaten sahibindene koyar düşüncesindeyim! yada satılamayacak bir durumu varsa ruhsat vs yine satışa koyamamış olabilir..neyse kolay gelsin..
    Aslında kağıdı gördüğü zaman yok ya satmam der, 2. defa da hmm adam da istekli gibi aslında bu araba da biraz küçük geliyor ya da işte bu araba bana artık gelmiyor vs. diyerekten nedenler bulur vazgeçer falan ama eninde sonunda satma ihtimali artar. Şansınızı deneyin
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

saygın86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çekicinin üstünde duran mavi mi ?
    Aynen o bir ara niyetlenmiştim sonra vazgeçtim
    GOLF MK-III

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bayilicam gunceli..
    Experience is what you get when you don't get what you want.

DogukanB
    Misafir
    ben bahsettiğim s13 ün sahibine denk gelemedim daha, araba duruyor hala aynı yerde. ama ara ara biniyo yani yürür durumda. isterseniz cama not bırakabilirim

bu arada eski model rx7 neden bakılmıyor?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DogukanB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bahsettiğim s13 ün sahibine denk gelemedim daha, araba duruyor hala aynı yerde. ama ara ara biniyo yani yürür durumda. isterseniz cama not bırakabilirim

bu arada eski model rx7 neden bakılmıyor?
    cama not birak bakalim ne cikicak, esixin en azindan parcasi bol rx7ye gore

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı saygın86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen o bir ara niyetlenmiştim sonra vazgeçtim
    o araba birkaç yıldır o çekicinin üzerinde duruyor bir ara gidip bakmak lazım

ramo35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Miltaşta geçen perşembe basketbol oynamaya giderken, eski Beymenle tren yolu arasında bi sokakta kırmızı bir s13 gördüm stock ama renk biraz kaymıştı, plaka hatırımda değil..orada da sahibini bulmak imkansız gibi uzun uzun siteler var..sahibide yürümeyen arabanın yanına denk gelcek,sende denk gelcen... hayal gibi...
    o zaman gördüklerim sizdiniz kenara çekmiş arabayı bakıyordu 1-2 kişi kırmızı plakasınıda vereyim hatta 34 EF 808 burbery nin arka sokakta suadiyede bugün not koyarım cama ama sonuç çıkçağını sanmam yada ordan apartman görevlilerine sordururum kimin diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ramo35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o zaman gördüklerim sizdiniz kenara çekmiş arabayı bakıyordu 1-2 kişi kırmızı plakasınıda vereyim hatta 34 EF 808 burbery nin arka sokakta suadiyede bugün not koyarım cama ama sonuç çıkçağını sanmam yada ordan apartman görevlilerine sordururum kimin diye
    yok ben s13 e not bırakmadım,s14a ydı not bıraktığım arabayla geçerken s13 ü gördüm,durmadım bile..basket maçımız vardı ona yetişiyordum miltaş'a, ara sokaktan geçerken sağda uzun blokların altında yatıyordu.(burberry nin üst sokaklarından birine denk gelen ara sokak)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meraktan olacak soracaklarım, sayın Tool

mantık yürütüyorumda, ucuz olan s13 kaportasıdır vs şeyleridir bir sürü sorun olacaktır. neden ucuz aramaktasınız? ucuz, ne kadar ucuz? 12 ucuzmudur s13 için? veya ucuz için ayırdığın bütçe ne ? bence temiz bir s13 aramak ve ona keyifle binmek daha mantıklı değil mi?

geçen namı değer mono yla konuşurken senin için şunu söyledim, ca18 kullanmayacaksa, elindede motor toplayacak bütçeside varsa, önce yavaş, yavaş gücü oldukça sr20det toplasın. (sr20det bloğun satışınıda noterden yapılması konusunda yardımcı olacağımı belirttim) sonra bunu topladıktan sonra,bir s13 kasası bulduğunda atar içine keyifle tıngır,mıngır gezer dedim. illa boş kupa bulman şartta değil, alırsın temizlerinden birini motoru çıkart, noter aracılığı ile sat, koy sr20det i içine bin s13 üne keyifle.. arabayı alırken ödediğin paranın bir kısmıda geri gelmiş olur..

araba elinin altında olunca benzine vereceğin paralarla arabayı toplamak daha zor oluyor. benim en büyük avantajım binmemektir. binerken para birikmez ve işlem yaptırmak okadar da zor. bırakınca servise hemen alasın geliyor, dürtüler ona kavuşmaya çalışıyor.. bu benim fikrim tabi sayın TooL, kararın fikirlerin nasıldır, ne yöndedir bilemem onlarada saygı duyarım sonuçta herkes aynı şeyleri yapmak,düşünmek,uygulamak durumunda değil..

Oldschool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Meraktan olacak soracaklarım, sayın Tool

mantık yürütüyorumda, ucuz olan s13 kaportasıdır vs şeyleridir bir sürü sorun olacaktır. neden ucuz aramaktasınız? ucuz, ne kadar ucuz? 12 ucuzmudur s13 için? veya ucuz için ayırdığın bütçe ne ? bence temiz bir s13 aramak ve ona keyifle binmek daha mantıklı değil mi?

geçen namı değer mono yla konuşurken senin için şunu söyledim, ca18 kullanmayacaksa, elindede motor toplayacak bütçeside varsa, önce yavaş, yavaş gücü oldukça sr20det toplasın. (sr20det bloğun satışınıda noterden yapılması konusunda yardımcı olacağımı belirttim) sonra bunu topladıktan sonra,bir s13 kasası bulduğunda atar içine keyifle tıngır,mıngır gezer dedim. illa boş kupa bulman şartta değil, alırsın temizlerinden birini motoru çıkart, noter aracılığı ile sat, koy sr20det i içine bin s13 üne keyifle.. arabayı alırken ödediğin paranın bir kısmıda geri gelmiş olur..

araba elinin altında olunca benzine vereceğin paralarla arabayı toplamak daha zor oluyor. benim en büyük avantajım binmemektir. binerken para birikmez ve işlem yaptırmak okadar da zor. bırakınca servise hemen alasın geliyor, dürtüler ona kavuşmaya çalışıyor.. bu benim fikrim tabi sayın TooL, kararın fikirlerin nasıldır, ne yöndedir bilemem onlarada saygı duyarım sonuçta herkes aynı şeyleri yapmak,düşünmek,uygulamak durumunda değil..
    aynen katılıyorum kardeşim sana aradıgın ve ucuz diye hitap ettigin sx şuan piyasaya göre 9 10 bin ve aşagısı yok piyasası zaten 13 15 arası güzel bişey bulabilirsin 8lirayada mantar ın araç vardı motorsuz ....söylendimi bilmiyorum neyse senin bilecegin iş kolay gelsin
    OldSchool ♥71♥
    Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tafi,
    temiz s13 bulunur ama s14 parasina aliyorsun onuda. 10bin lira ucuz mesela ama ses gelmesin vs dert degil benim icin. bugun taypar bile alsam yataklarini degistirmeden binmem kesinlikle. 400whp olsun vs gibi bir derdim yok acikcasi, standart basinc filtre egzoz yapip bakicam keyfine

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hddsheriff Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o araba birkaç yıldır o çekicinin üzerinde duruyor bir ara gidip bakmak lazım
    gecen seneye kadar sahıbı kullanıyordu kı sahbınıde zaten tanıyorum.bende almaya nıyetlendıgımde kullandım bıraz cekış problemı var ama halledılır sanırım.en son kaza yapmıstı ama.hatta cok komıktırkı farları ayrı ayrı kaldırıp ındırebılıyordun ıcerden
    göz kırpıyor yanı
    GOLF MK-III

oytun200sx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecen seneye kadar sahıbı kullanıyordu kı sahbınıde zaten tanıyorum.bende almaya nıyetlendıgımde kullandım bıraz cekış problemı var ama halledılır sanırım.en son kaza yapmıstı ama.hatta cok komıktırkı farları ayrı ayrı kaldırıp ındırebılıyordun ıcerden
    göz kırpıyor yanı
    ka24de mi var onda serkan abi??? bende hemen hemen hergün görüyorum onu bikaç kez yanına gidip bakmıştım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tafi,
    temiz s13 bulunur ama s14 parasina aliyorsun onuda. 10bin lira ucuz mesela ama ses gelmesin vs dert degil benim icin. bugun taypar bile alsam yataklarini degistirmeden binmem kesinlikle. 400whp olsun vs gibi bir derdim yok acikcasi, standart basinc filtre egzoz yapip bakicam keyfine
    denizlide birileri aldı s13 bak adam saçlarımı yolacam diyor,bela aldık sanırım başımıza istanbula getircem eğer çalıştıramazsam dedi 3 gün önce bana..

10bin tl ye alacağın araba çürümeye yüz tutmuş olacaktır. insanlar biraz sahibinden e girip çıkıyor ve s13 ler kaça gider bizim düldülü dehleyelim boşa yatıyo kapının önünde dediği anda bile en az 14 çekecektir apaçiliklerle dolu değilse arabanın içi dışı..senin bileceğin iş tabiki. burada rakamın 14 e çıkması mühimmi sence? ben s14 a fiyatına s13 alma planı içersindeyim 2011 içersinde sadece temiz çiçek gibi diye,bir 14 sene daha temiz temiz binebileceğimi bildiğim için..

tercih meselesi bunlar..

hddsheriff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göz kırpıyor yanı
    hahahaha o da güzel benim asıl merak ettiğim o çekici de mi bozuk yavrusu gibi sırtından hiç indirmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oytun200sx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ka24de mi var onda serkan abi??? bende hemen hemen hergün görüyorum onu bikaç kez yanına gidip bakmıştım...
    valla oytun motoru acık baktım sadece twincam bir makına var üstünde ama ne oldugunu okuyamadım.
    GOLF MK-III

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)