Meraktan olacak soracaklarım, sayın Tool
mantık yürütüyorumda, ucuz olan s13 kaportasıdır vs şeyleridir bir sürü sorun olacaktır. neden ucuz aramaktasınız? ucuz, ne kadar ucuz? 12 ucuzmudur s13 için? veya ucuz için ayırdığın bütçe ne ? bence temiz bir s13 aramak ve ona keyifle binmek daha mantıklı değil mi?
geçen namı değer mono yla konuşurken senin için şunu söyledim, ca18 kullanmayacaksa, elindede motor toplayacak bütçeside varsa, önce yavaş, yavaş gücü oldukça sr20det toplasın. (sr20det bloğun satışınıda noterden yapılması konusunda yardımcı olacağımı belirttim) sonra bunu topladıktan sonra,bir s13 kasası bulduğunda atar içine keyifle tıngır,mıngır gezer dedim. illa boş kupa bulman şartta değil, alırsın temizlerinden birini motoru çıkart, noter aracılığı ile sat, koy sr20det i içine bin s13 üne keyifle.. arabayı alırken ödediğin paranın bir kısmıda geri gelmiş olur..
araba elinin altında olunca benzine vereceğin paralarla arabayı toplamak daha zor oluyor. benim en büyük avantajım binmemektir. binerken para birikmez ve işlem yaptırmak okadar da zor. bırakınca servise hemen alasın geliyor, dürtüler ona kavuşmaya çalışıyor.. bu benim fikrim tabi sayın TooL, kararın fikirlerin nasıldır, ne yöndedir bilemem onlarada saygı duyarım sonuçta herkes aynı şeyleri yapmak,düşünmek,uygulamak durumunda değil..