Konuyu ben açtım ama haftaya cumartesi yaz okulu sınavları için afyona gideceğim. Hafta içini onun için istedik ama artık başka sefere diyelim cumartesi olucaksa :)
Printable View
Konuyu ben açtım ama haftaya cumartesi yaz okulu sınavları için afyona gideceğim. Hafta içini onun için istedik ama artık başka sefere diyelim cumartesi olucaksa :)
araba yazlıkta olduğundan tabanway takılıyorum.giderken kime ağırlık olacam:D
tamam bende allah ızın verırse ordayım modhib yazın lısteye 2010 mugen :)
buluşma yerı olarak stadın önü iyimi arkadaşlar.eskı gunlerdekı gıbı:D
ya ben unuttum başta yazılanı ok tamam forum olsun pardın:)
dun gordum sızı bızde cafenın bırınde oturuoduk mısafır vardı yanımda
perşembe akşamından itibaren mersindeyim arkadaşlar jantları da takıp geleyim bari o günlerden birisinde olursa o gün günün katılımcılarından birisi oluruz ;)
sarı jantlarımda gelecem ama perşembe cuma falan olsun da gelelim :D
Mersin'e gelince haber et dou, photo day filan önemli değil, hep beraber oturur muhabbet ederiz dışarı çıktığında. Müsait olduğundan buradan yazarsın. :)
@Kamer, son durum; Ctesi akşamı saat 18.00 gibi, forum alt kat otoparkı karting yanı. Uygun mudur?
dou cumartesı olacak yaw.983476098469485 defa yazdım:D
saat 18 bızım ıcın erken bız en erken 20de orda oluruz.neyse sız takılırsınız bız sonra gelırız:)
forum otoparkında foto cekme olayına caz yapıyo oranın aptal güvenligi :) ama bence acık hava bi yerlerde aydınlık güzel manzaralı bi arazide yapalım biz bu cekimi
orda bulusalım gıderız baska yere.sız guzel bı yer bulun :D
ıns kalabalık gelırız ya
Forum 22.00'de kapanıyor benim bildiğim. Saat 20.00 gibi bulaşacaksak eğer forum alt kat yerine sinemaların giriş katındanki (en üst kat) otoparkta buluşalım. Giriş - çıkış problem olmaz böylelikle.
tamam ora olur fark yapmaz:)
salı gunu burdakılerle bı konusalım bakalım ne dıcekler.ilk bı tantuni yerız aç gelcez:D
Ayrıntılar problem olmaz, genel hatlarıyla belirleyelim olayı önemli olan o. :) Can ilk mesajı editlersen daha iyi olur, Ctesi akşamı saat 20.00, forum üst kat otoparkı şeklinde. İlk mesajı okuyup da yanlış anlaşılmalara yer vermeyelim. :)
nostaljiymiş madem stadın orda büyük boş alan vardı orda toplaşalım bence :D ordanda yemek yer foto cekeriz :)