forum otoparka nezaman gitsem arabayı kaybediyorum.çok düzensiz bi otoparkı var.tam neresinde olacaksınız.ben tömükten gelecem,40 saat sizi aramayim orda![]()
aslında dogru soluyor ıhsan.ama cok degıstırdık karışıklık olacak.forum olarak kalsın olmazsa herkes zamanında gelırse hemen cıkar gıderız.yemek yemeyın gençler aç gelcez![]()
forum alt kısmın otoparkı olsun oraya çok parkeden olmuyor![]()
22:00 kapanış şimdi aradım sordum![]()
mersiindesiniz kapali otoparkla ne isiniz var guvenlikle muhatap oluyorsunuz sahilde bir yerde bulusun hem guzel karelerde orataya cikar deniz felanben gelemiyorum ama karismis oldum
![]()
Bence en güzel yer kipakocaman açık otoparkı var. hemde orda gitmişken saat geç olmadan fotoğrafta çekeriz. kartingde driftte yaparız
![]()
Civic Si, Typer, S40 T4, M3 ve son olarak şuan E30 M52b28tu
mantıklı aslında.kipanın aydınlatmasıda güzel diye biliyorum. şu meşur karting kipadaysa eğer oraya gidelim.herkez yan veriyormuş.birazda bi salalım arkamızı(bendeki bu cüsseyle yan verirse tabi)
ya arkadaslar forumda duracagımız 20 dkdıyorum yaw.orda sadece bı araya gelıp cıkacazçorda foto fln cekmıcez yaw.
Arkadaşlar tamam forumda buluşalım. Orada buluşuruz gelmeyenlere telefon ederiz falan daha sonrasında istediğimiz yere geçeriz.
Bu arada doğu Atabey falan tömükten gelicek. tömük tarafından gelicekler onlarla gelebilirler.
Aslan senin numaran yok bende bana bi ulaşsana sen![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)