Nerede yapalım, en son karar ne olsun şimdi? Kipa ve Carrefour Forumdan daha mantıklı alternatifler aslına bakarsak.
Aslan sen neden gelmiyorsun? :)
Printable View
Nerede yapalım, en son karar ne olsun şimdi? Kipa ve Carrefour Forumdan daha mantıklı alternatifler aslına bakarsak.
Aslan sen neden gelmiyorsun? :)
Uğur msndeysen gelsene bi konuşalım..
Ctesi akşamı Forum otoparkında park yeri sıkıntısı yaşamamak için buluşma yerini Kipa Otopark Karting yanı olarak değiştirdik.
Bu sefer son, bir daha değiştirmicez. :D İşin şakası bir yana sürekli bir şeyleri değiştirdik ama maksat o gün orada canımız sıkılmasın. :)
Valla ben DOU ile geleceğim için sorun yok :) neresi olursa geliriz beraber. Tek sorun benim arabanın fotosunu soldan çekemicez :( bugün yıkatayım dedim yıkamacıda dururken geldi biri patlattı sol arkadan. stop kırıldı çamurluk hafif göçtü felan :( neyse yinede geleceğiz söz verdik ve orda olacağız tömükten gelecek olan varsada alabilirim ben Gondol Tatil Köyündeyim bilginize.
valla bende gelmek ıstıorum da forumdan daha farklı bı yere gelemıorum ***** babam yurt dısında .. :(
elpadre mersınde :D
mersın tayfasıı ozelden pm atarsanız bulusma yrını ve saatınıı tam yazarsanız pm yoluyla glmk ıstıyurm :)
Abi cankucukdogan@hotmail.com ekle görüşelim ;)
walla bi daha değişirseniz kafa göz dalarım.ınsallah geleceklerın yarısı foruma dıger yarısı kıpaya gıtmez:))
Kamer güzel diyorsunda yer sıkıntısı çekmemek için böyle bişeyi daha uygun gördük. Böylesi daha iyi olucak inan bana :))
arabasında tup olan kac kısı varkı zaten saat 10 a kadar asada olsak 10 ndan sonra yukardada kımse olmıcak forum kapandıgı ıcın 9 9.30 gıbı cıkıp yerlesebılırdın tabı karar sızın
Öyle deme vardır illaki modhib. Kipaya neden gelemiyorsun sen ?
Valla kipa çok daha büyük geniş ve sakin. nerden baksan 15+ araba olucak forumun etrafı çevresi trafiği falan hiç riske gerek yok. Onun için kipa çok daha rahat. Gelirsen bekleriz gene. Yarın zaten bahadırlarla beraber olucaz biz. Ona söylersin o ayarlarsa ehliyetli birisiyle gelirsin ;)