Bir dönem böyle uyku problemi çekiyorum... Bir gece laptopa su döküldü yengen oldu...
1-2 gün sonra baktım, akşam 11 de uyuyorum sabah 7-8 uyanıyorum...
2 hafta sonra Laptop yengen oldu diye gidip yeni makina aldım... Baktım sabah 5 olmuş...
konuyu okumaya korkuyorum
uyku problemim had safhada
panik atak var bende
iskemik atak belirtisi var ( araç kullanırken oldu bir kez 1 ay önce , inmenin aynısı)
sinir ilacı ve uyku ilacı kullanıyorum
bugün ilaçlarım bitti bi kaç tek atmazsam hayatta uyuyamam
ki şekil a uyuyamıyorum tekleride sıraya dizmekle meşgulüm
gitmediğim nöroloji psikyatri osu busu kalmadı benimde...
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
120 saat uyumaya çalışıpta uyuyamadığım oldu ve sonunda 17 saat kesintisiz uyudum normalde xanax kullanıyorum sakin kalmak için ve uyku yapıyor ama ona rağmen uyuyamadığım oluyor ya uyku ilacı ile destek al yada vaktin bolsa rameron hap al güzelce uyursun ve vücut kendini toparlar uyku ciddi bir piskolojik sorundur şakaya gelmez.
ıcetea günde 2litre içenler kafein olduğu içinde uyuyamaz onada dikkat.
Birkac ay ondesine kadar en gec 1 de yatardim ama bu aralar 3-4 ten asagi yatmiyorum..Buna en az 1 saat uyuyamama eklenince sabahi yapip oyle uyuyorum ve 10 gibide kalkiyorum...Uykusuzlugun en onemli sebebi stres ve surekli birseyleri kafaya takmak...
Kafa doluysa eger, bir dert varsa surekli kurcalayan, onu cozmeden veya yerine dikkatinizi daha cok vereceginiz bir sey bulmadan uyku duzene oturmuyor. Cok cektim zamaninda, ilac almaya da son derece karsiyim. Ilaclar insanin vucudunu bagimlilastiriyor kimyasala. Bence goturusu uzun vadede cok fazla olur. Simdi dertlerimi cozemesemde tamamen en azindan alistim biraz daha bu duruma. Ilac yerine de daha "dogal" bir yontem uyguluyorum. Her turlu uykumu getiriyor
Bu da cok onemli. Hepimiz deli divane pc kullanan insanlariz. Aramizda pc basinda gunde 3-4 saatten az zaman geciren yoktur sanirim. Ama bunun en kotusu yatmadan once olan. Yani yatmadan once pc de 1+ saat mesela takilmak, bir seylere dalip gitmek insani yoruyor. Yani mental manada yoruyor.
Benim size ilk etapta tavsiyem (doktor onerilerinden sonra tabii) duzenli beslenme, spor ve pc harici hobiler. Ardindan yatmadan once pc kullanma zamanini cok cok cok dusururseniz yatmadan once daha huzurlu olacaginiza inaniyorum. Bana faydasi oldu cunku...
///Mürüvvette endaze olmaz.
baştan söylim beni yanlış anlama .
içki yi seviyorsan hayatında hiç içmediğin bi alkolü dene ... mesela rakıcıysan viski ters gelir fena carpar bayılırsın hemen .. wiskici isen cin i dene ... cin ci isen wodka ... wodkacı ise konyak.
alkol her türlü sızdırır insanı
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
evet arkadaşlar dün yatmadan önce BOL SARIMSAKLI AYRAN İÇTİM ve saat 2 gibi uyudum sabah kalktığımda saat 10 du =) inanamadım ama hiç rüya görmedim ve uyurken hiç bişeyi kafaya takmadım. ve artık ice tea içmeyi de kesiceğim. salı günüde kurun burun boğaz a baktırıcam o rahatsızlığımda geçer inş.
www.honda-tech.com
kendimden bilirim ülser başlangıcı reflü gül hastalığı gibi birçok sebebiyetin yanında uykusuzluğada sebep olmuştu sinir stres... önce bundan arınmak lazım ilaç vs.vs. kullanmadan önce, birşey kullanma derim önce kendini dinle sorunlarını çöz baktın çözülmüyor o zaman ilaca başvur... yediğine içtiğine dikkat et, seni oyalayan şeylerden uzak dur (bilgisayar, tv vs.vs.) yorulacağın fiziki işler yapmaya çalış, insanın hayatını mahfedebiliyor dikkat etmen gerek.. geçmiş olsun...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)