bizim istasyona hergün 300 ile 600 arası araç geliyor daha hiç lambo görmedimporche ferrari çok onları parçalasınlar
![]()
6 senedir istanbuldayım 2kere lambo gördüm ne parçalaması![]()
bizim istasyona hergün 300 ile 600 arası araç geliyor daha hiç lambo görmedimporche ferrari çok onları parçalasınlar
![]()
6 senedir istanbuldayım 2kere lambo gördüm ne parçalaması![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
valla kullanılan arabalar ve bahsettiğiniz kamerayı sarsıp hızlı gitme süsü verme olayları, çekim teknikleri vs tamamen rezalet, sakın kimse tr olanaklarıyla böyle oluyor demesin... Red marka kamera kullanıyormuş adamlar ulan o camera aksesuvarlarıyla ekipmanıyla birlikte toplanınca 0 mercedes S parası ediyor... o cameraya vereceğiniz parayla adam gibi araba koyar birazdaha düşük bütçeli camerayla çekimleri yapardınız....
örnek cem yılmaz yahşi batı filmini bu red denen cameranın yarısı bile etmeyen bi camerayla çekti... demekki isteyince oluyormuş....
Dostum bana bir arkadaş önerdi bende mail attım adamlar bana geri döndüler ve şartlarımı söyledim onlarda araç güvenliği ile neler yapacaklarından bahsettiler iyi bir anlaşma olursa vereyim diyorum nede olsa ilk kez aracım para yemek yerine para kazandıracak. Dizinin içeriği nedir bunu ise burada okuyupta öğrendim. Umarım içeriği biraz daha geliştirirler.
Saygılar....
kendilerini rezil edicekler bu diziyle bnde bi ara bi fragman izledim oyuncular kullanılan kelimeler inanılmaz basitve 5. sınıf yolda (sözde yarıstıkları) sahneler saka gbi 18 yasıdaki ehliyetini almamıs olan kardesm daha ii kullanır eminim o kızların salak cumleleri hele (gaza basıosun ucuosn tarzı) tam fiyasko bnce hiç gerek bile yok böle bi diziye...
Lambo parçalayacaklarına bitane vti parçalasınlarda heyecan olsa![]()
...
dizinin tarihi bellimi ?
...
valla dediğim gibi 2 sene önce gelseler ne apaçi style arabalar ayarlardım onlara
evet ardacım doğrudur lamboyu ben çarpacağım![]()
Dizi için oynayacak bir sürü araba vardı nissan 350 z mur plakalı gkm nin kırmızı evo 8 i zannedersem turbo hondalar falan![]()
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Bence F&F 5 Rollnight'ı burda çeksinler clio rs ler type-r lar falan bence daha çok tutar![]()
Geçen sene bu zamanlarda gece 03:00 gibi filan arabayla ağaır ağır dolaşıyordum.S'in oralara gelince bu bahsi geçen Kangoo,Saxo,Megané ve Cooper'ı gördüm.Yolun kenarına çektim;izledim 4-5 dk. ne yapıyorlar diye.Tabi o saatte millet te toplanmış arabalara filan bakıyor.Arabaların içindeki hatunların zaten kimseyi saaldığı taktığı yok;keza araçların başında duranlar da sanırım kalabalığa araçları anlatıyorlar(full fiberglas)..O esnada 34 BAR 56 - Kırmızı F360 birazcık(!) ses çıkararak geldi.Biraz önüme durdu.İçinden de benden 4-5 yaş büyük olduğunu düşündüğüm sahibi indi.Gitti baktı;bunlar ne gibisinden söylenerek döndü;arabaya bindi;bir kalkış yaptı..Dedim asıl cadde hikayesi bu heralde..
Velhasıl kelam;herkes gibi tutmayacağı ümidindeyim ben de..=)
Aha yeni bir haber var.
Yapımcılığını Murat Kadıoğlu, yönetmenliğini ise Mustafa Özen'in yaptığı "Cadde Hikayeleri" filminin başrol oyuncuları belli oldu. Çekimlerine 15 Ağustos'ta başlanacak filmin başrolünü güzel şarkıcı Tuğba Özerk ve Paşhan Yılmazel paylaşacak.
Hollywood filmlerini aratmayacak filmde aksiyon sahnelerinde Red One kameralar kullanılacak. Filmde Bağdat Caddesi'nde yapılan otomobil yarışları ve hayat hikayeleri konu alınacak.
Kaynak: http://www.takvim.com.tr/Saklambac/2...ddede_basrolde
-
Arkadaş filmmi olucak dizimi ne yapıyorlar bunlar ya ? Yazıda film denmiş gazete dizi diyor o bu diyor bu bunu diyor...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)