aynen walla bende bu kısmet varken para basan darphaneyi batırırım :D
Printable View
hahahahha :) valla iyi düşün taşın ben dediğim gibi arabayı 2 şöföre veririm 160x30 extrada bi işte çalışırım oh mis
jigalo yapalım seni :D
usta 25 bın var dıyorsan citroen jumper tarzı yada bıraz daha borçlanıp wv crafter spirinter bi servis personel aracı da düşünebilirisn
az biraz kredi çekmen belki gerekebilir ama güzel para kazanıyorlar kredi borcun bittikten sonra peşinat biriktirip 2. arabayı aldınmı kralsın iş bulma sıkıntında olucağını sanmıyorum
tanıdıgım bi kaç abim var adamlar 15 pesinat verip mercedes sprinter aldılar ayda 1.500 kredi ödüyor yakıt bakım +ev geçindiriyorlar 1 araba bunları karşılıyabiliyor demmki diye düşünüyorum bende şu an daire satıyorum sırf bu işi yapmak için araç alabilmek için aklıma senelerdir yatan bi iş personel yada okul servis işi araştır derim
ukalalık gbi olmasın ama o söförler plaka kiralamayı bilmiyormu:)2 kişi ortak kiralasa gunde boşa 80 neden veriyim derler nerden biliyorum cocukluk arkadasımın babaıs bildim bileli bu taksicilik işi içinde (şöför olarak) x amca neden kiralamıyorusn dediim zamn neden başım ağırısn neden söförle uğraşıyım der onlar benle uğraşşsın bakımına karışmam kaza oldumu dokunmam yaptırır diyor.eski taksiciyim ben her takside iş bulurum kiralık plakanın derdı bitmiyor der hep + araba sorumluluguda var
Abi ilk önce tanıdığın var ise onun arabasına çık bak piyasaya yaz ayları olduğu için zaten insanlar taksiye binmiyor günü gelicek sadece arabanın yevmiyesine çalıcaksın gaz parasına çalışacaksın kiralık işinde öyle aman aman bir para yok anca plaka sahibi olucaksın ki para kazanasın bizimde ticari plakamız var semtine göre kiralar 3.000 ile 3.500 arası değişiyor plakanın parasını çıkarmak para kazanmak için gündüz sen çıksan gece iyi bildiğin bir şoföre versen 7/24 çalışmanız lazım buda arabanın canını almak demek gecede gündüzde ben çıkarım diyorsan Allah göstermesin gaspçısı var vs. vs. kısaca yapma bence bu mesleği çıtır bir oto yıkama zamanın en geçerli mesleği yanına 2 tanede Türk vatandaşı olmayan eleman alırsın mis gibi çalışırsın ilerleyen zamanda az daha işi büyütüp film cam vb. uygulamalarada başlarsın yada arkadaşın dediği gibi personel servisi yaparsın bide okula bağlarsan iyi para kazanırsın gül gibi geçinip gidersin ama taksicilik yapma derim.
arabayı peşin para almadığın sürece bir karı yok o işlerin dayım personel taşımacılığı yapıyor 4 kişilik bir aileler kıt kaanat geçiniolar yoksa düşünmedim değil
kenan'ım senin olduğunu biliorum zaten direk balıklama atlamam araştırıorum şuanda
bu arada hayırlı olsun yiğen erkek geliomuş
kardeşim oto yıkama yıllardır düşündüğüm bir iş çok samimi arkadaşımız dostumuz yapıyor ve yanında 10 kişi çalışıyor yani küçük bir yer değil onunla devamlı irtibat halindeyiz hiç gitmesem 2 gunde bir gider takılırım orda ama inan bir laf vardır ya dışı seni içi beni yakar diye aynen o iş öle bir iş dışardan bakınca güzel iş gibi geliyor ama aslında değil
trafık çekılmez eser beaww baska alternatıf düşün
Bu zamanda bayan kuaförü olmak varmış :)