adi şerefsiz hayvanlar..geçmiş olsun
o gece senin arabayı ole gorunce kendi malım gibi uzuldum yazık gunah arabaya verilen emeklere acımadan patlatıyolar şerefizler tekrar geçmiş olsun Alper
Geçmis olsun 3-4 ay öncede benm arbaya girdiler sadece teyp diil kapi saci flnda gitti bnm![]()
Everyday I ** Çapulling!!!
teşekkür ederim arkadaşlar.. cana gelmedi diye awutuyoruz işte kendimizi.. sretaç hakkaten arababnın hali fenaydı bagaj açık kablolar camdan sarkmış faln.. neyse gitti giden
Çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm. Şerefsizler.....
bu tipler genelde saglam istihparat yapıyolar...bu yüzden mahallene girmeden tesisatı kapatıcaksın.görünene göre sizin arabada biraz etrafı sallaraz bile açsan alt frekanslar dışardan kolay duyuluyo...bence onlar daha öncede kolluyolardı nasip boşaltılan zmn a denk gelmiş iyiki...
kardeş sanada geçmiş olsun...bizdede laptop gitmişti teyp söküktü onu çalamamıştı.hemde bu olay 2005tuning fuarında oldu.otoparkta okdr insanın içinde...
saolun.. CanAwaR hırsıza kilit olmuyo hakkaten.. bizim yapıcak bişeyimiz yok![]()
geçmiş olsun alper geçen ahmet ten duydum çok üzüldüm
saolasın erkancım.. bulursun yine artık banaalırız
çok geçmiş olsun geçen ramazan benim aracımada tam ezan saati meşhur bi restaurantın otoparkında hemde valeli güvenlikli otoparkta teybimi çaldılar tamm ezan saati olduğu için herkes iftar için beklediği için ne gelen var ne gören var restaurant üstelemedi başımız ağrıdı bi sürü
allahtan kasko vardı ve işliydi
bu şerefsizlerin hepsinin Allah belasını versin....
saolun arkadaşlar.. hepinizin hırsıza ettiği beddualar için ayrıca teşekkür ederim..parasını yemek nasib olmaz inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)