Herşey tamamda bu yıkama işiyle ilgili neredeyse hiç deneyimim tecrübem yok benim eskiden kendim yıkardım araclarımızı.Bide yıkamacıda yıkatırken gördüklerim.Çok zor bi olay değil gibi geliyor bana ama birazda tecrübe lazım.Kafamı kurcalayan tek olay
Elemanlardan ve kendim deneme yanılma yoluyla öğrenmeye çabalarım artık.![]()
Kendi arabanız üstünde dene ama mazallah![]()
ER teknik ısıtma sistemleri
Kat kaloriferi&brülör&hidrafor
sistemleri montaj tamir bakım..
7/24 servis hizmeti..
ev ve işyerlerine mazot ve fuel oil servisi yapılır..
0553 227 39 55
Benimde korkum bu işte ama mekanı bulmuşken herşeyi hazır biraz bilgim var çok olmasada azda cörminyan abi yardım edicek malzeme alıcağımız yer fiyat konusunda vs.Mekan sahibiylede görüşürüz.Peder beyde işin içinde olunca 1 aya kalmaz usta olur çıkarız Allah'ın izniyle.Herşey kısmet tabi.Hayırlısı neyse o olsun.![]()
hayırlısı kardesm sen işini elinin geldigi gibi en iyi şekilde yap diger yıkamacılardanda ufak bir farkın olursa yürütürsün bu işi git bak diger yıkamacılar ne yapıolar onlardan daima +1 olmaya bak (su aynalaratakılan kokulardan yaptır kendine vs vs ) işine 4 elle sarıl her türlü ekmek yersin..
Allah utandırmasın.![]()
ayrıca sadece yıkama gözüyle bakma olaya alırsın kücük bi makina kalitelide malzemeler kullanırsın bunun pasta cilası var boya koruması var elinden geldigince yaparsın önce arkadaslarında denersin sonucu gördükten sonra müşterilerine gecersin iç detaylı temizlik var sonax dünya para istiyor bu olay için![]()
En iyisini yapmaya çalışacağım.
Aynen benimde düşüncem öyle abi.
İleride onlarında yapılması zorunlu olucak zaten.Şu işi bi kesinleştirelim.Pasta cila boya koruma detaylı temizlik şuan çoğu yıkamacıların yapması gereken olay.
Klavyede kolay bu işler arkadaşlar araba yıkamak öyle kolay deil hele günde 20 araba yıkamak hiç kolay deil bence sen bir hafta bi yıkamacının yanında çalış işi gör şimdi heveslisin sana kolay gelir bu işte eleman sıkıntısı çok olur eger saglam elaman bulamazsan çok araba yıkarsın haberin olsun.. ayrı bi hususta müşteri dükkanın müşterisi deildir orda araba yıkayan adamın müşterisidir eski sahibinin orda olamdııgnın gören sabit müşterilerin yarısını kaybetmeye hazırlıklı ol![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)