bu işte bi gariplik var.o aracı oraya sigorta firması yönlendiriyor.servisin muhattap olacğaı kişi sigorta firması.sonuçta sigorta expertiz raporu arızalı tramer raporu vs gibi evrakları servise vermese servis bu işe başlamaz.sonuçta serviste kendini garantiye alacak.bu yüzden şahısla iletişime geçmez servis sigortadan parasını alır ve sigortaya bırakır mağdur olan kişi ile sigorta arasındaki para olaylarını.sanki danışıklı dövüş olmuş da san ayıkılmaya çalışıyor bu güneş sigorta.ara genel müdürlüklerini.sizi mahkemeye veriyorum de tehdit et kapat suratıan telefonu.zaten2dk sonra onlar arayacaktır.
kamyoncunun veya şirketin iletişim bilgileri yok mu bir direk onlarla görüşseniz durumu. Baktınız çakallık yapıyorlar direk karakola bildirin durumu.
bence bu durumda kamyoncuyla vs olucak iş değil servisle sigortanın çözemediği bi durum var hem arabayı yaptırıyorlar onay verıyorlar ondan sonra hasar ıtıraz edıyorlar ama araba yapılmış servis bide adamlardan aracın parasını ıstıyor sıgorta hasarloarında senın servısle para konusunda hıç bi muhataplığın olmaması gerekıyor, ortada bı alı cengız oyunu var ama genel mudurlukle gorusulunce cıkar inş...
"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
garip bir karmaşaya dönmüş senin olayın...kaza yapılmış,tutanak tutulmuş,servis sigortadan onayı alıp tamirata başlamış,tamirat bitince sigorta yan çizmiş...yani konuda seni bağlayıcı bir şey yok ama sanırım aracını servisten çıkartamıyorsun sigorta masrafları ödemediği için...
bu kamyonculara,tırcılara,topyekün şirket araçlarına kıl oluyorum...bu tarz araçlarla kazaya karıştığınızda ilk kontrol etmeniz gereken kesinlikle karşı tarafın sigortası olmalı...çoğu sigortasız geziyor,başlarına bir hal gelince yapıyorlar sigortalarını...sonra bir de abi ben ekmeğimin derdindeyim işimden etme beni tripleri falan...banane kardeşim, dikkatsizliğinin ceremesini sen çekeceksin ki belki bir daha yapmana da mani olur...her defasında abi ekmeğimle oynama abi şöyle yok böyle...
sonucu merak ediyorum...
Günes sigorta genel müdürlügüne araba ile girerdim herhalde
Sonra o sigortayı yapan acenteyi basar adamın agzını burnunu düz ederdim.
Böyle bir is mi var, dallamalara bak.
Adam evin önünde arabama vurdular diyip servise cektirip tüm hasarını yaptırırken trafik tutanagı olan kazanın ödemesini yapmıyor, böyle sacmalık mı var?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Mahkeme falan yazmıs birkac arkadas da o sürec uzun sürer.
Ben olsam önce Günes Sigorta genel müdürlügüne giderdim.
Sonra o kamyonun baglı oldugu sirketten yetkili birinin getirilmesini saglardım vs.
Gerekirse trafik şubeye gidip polisin tuttugu tutanagı kabul etmiyorlar diyerek tutanagı tutan polis memurunun da katılımını talep ederdim.
Hakkınızı arayın![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Ben olsam sigorta vs hiç ugrasmazdım.. Verirdim direk mahkemeye..
Gerci mahkemeye verirsen de olası yasanacaklar:
Mahkemeyi kazanırsın.. Bu vesileyle kamyoncunun sirketi kazadan haberdar olur, bütün masrafları kamyon söförüne yüklerler, kamyoncu seni arar "Abi su kadar cocugum var, aylık gelirim su kadar.. Ben nasıl öderim, etme eyleme..." vs vs....
Ama dedigim gibi elinde hersey varsa acıma kimseye, böyle böyle milleti sömürüyo adamlar..
tutanağin ve resimler elinde bu belgelerle sigorta şirketinin genel müdürlüğüne git konuş olmadı.mahkemeye başvur.
güneş sigorta böyle ya. resmen soyguncu adamlar. cok yakın arkadasım 1000 km de civicle kızılcahamam yolunda onune düşen kayaya vurdu. şansına ordan gecen bı polis arabası hemen tutanak tutmus bızımkındede alkol varmıs. ama yasal sınırın altında cıkmıs alkol. kazayla tutanak arasında 15dk var ama sigorta şirketi o 15dk da alkol belkıde yasal sınırdan fazlaydı ayağı yapıyor. servis arabada 28000 lik hasar çıkarttı. 1 ay ugrastıktan sonra bızımkılere demişler yarısını verırız bunlarda napsınlar yarı parasına tav oldular mecburen. güneş sigortamı bidaha asla dıyorlar bunları görüncede uzak durmak şart oluyor güneşten..
Benimde Güneş sigortadan çok acı deneyımım var kurtardım gerçi kurtardım mı denir bilmiyorum kötünün iyisi belkide. Aracım pert oldu 2bucuk hafta yattı serviste eksper gelmedi geldi onay vermedi sonra pert dedi daha sonra çıkma parça ile toplarım dedi. Sonrasında piyasadaki rayiç bedelinin %60 civarını teklif ettiler baya baya tartıştık olay çok uzadı genel merkezlerine gittim ordada bağırış çağırış en son kasko rayiç bedelinin altındada olsa lanet olsun dedik kabul ettik. Ama kasko poliçesinde yazan rakam yaklaşık %30 u kadar aşağıydı ödedikleri rakam bir dahada büyük konuşmamak lazım ama Güneş sigortanın yakınından bile geçmem.
Güneş sigortadan hasar dosya numarasınıda içeren hasar dosyasına ödeme yapılmayacağına dair antetli kağıda rresmi yazı talebinde bulunun eminim ki vermezler sorunu çözmeye çalışırlarverirlersede tek yapacağınız bir dilekçe ile mahkeme
deneyin pişman olmazsınız
![]()
kanka sen bana tramer dosya nımarasını ver pm dendurumunu öreniyim ben bu işin formülü neymiş onu da öreniyim
Güneş sigortamı? Aman aman. Birdaha hiçbir aracıma yaptırmam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)