Turbo kadavra vardı bir aralar kırmızı ek civic o araç ne oldu?
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Allah'a şükürler olsun, XM3 TT projesi iyi gidiyor. Binlerce hamd olsun.
XM3TT ve Pembe M3 projesini içeren konuyu Özgün'e silmesini rica ettim. O da sildi, sağolsun.
Üç, dört ay öncesine kadar yaptıklarımı, gelişmeleri paylaşmak hoşuma gidiyordu.
Son zamanlarda araba/proje/yaptıklarımı forumlarda paylaşmanın doğru olmadığını düşünmeye başladım.
Ne oldu bir anda derseniz, insanın fikirleri zamanla değişebiliyor.
Arabası olmayan, arabası olup da proje yapamayan, imkanı olmayan insanları rahatsız edebilirim diye konumu/projeleri kaldırdım.
32 sene önce ilkokul 1.sınıfı 60-65 kişi okudum, okula muz götürmek ayıptı. Alamayan arkadaşlarım vardı. O terbiye ile büyüyüp, sonra araba/proje teşhir eder hale gelip, tekrar "okula muz götürme, istiyorsan evinde yersin" devrine döndüm.
Projemi paylaşmak sanki gösteriş yapmak, hava atmak gibi gelmeye başladı. Madem hobi, kendin yap, kendin bil, reklam yapma dedim. Daha mütevazı olmalıyım diye düşündüm.
Süre aldığımda 60-130 bölümüne süremi sunmayı, video çektiğimde video bölümüne sunmayı planlıyorum, inşallah. Bunların dışında proje konusu açmayacağım.
Allah'a milyonlarca şükür iki proje iyi gidiyor.
Subhanallah, Elhamdulillah, Estağfurullah, Alllahuekber, Lailaheillallah
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)