Aç aç bişey olmaz. Kasaptan nasıl kıyma aldıysan o şekilde görünüyor...
Printable View
Aç aç bişey olmaz. Kasaptan nasıl kıyma aldıysan o şekilde görünüyor...
cem olmek uzere bu fotograflar yuzunden..adam kusuyordu az daha :D
Yorumların gelmesi güzel oldu. + ve - leri görüyoruz. Ayrıca tek tek yorumları okudum. Fazla yemem ayda yılda bir kere vs.
Bende her zaman açar içine bakarım Burgerda,Mc ' te falan.. Güvenilmiyo ki heriflere
keşke arby's daha da yaygınlaşsa :)
Regular roast beef (ekstra ranch soslu) + kıvırcık patates :Ç
http://www.grubgrade.com/wp-content/...f-Sandwich.jpg
ya orhan abi saçmalama :D ne arbysi iğrenç biyer orası yaw :D ömrü hayatımda 1 kere menü aldım onuda yemedim zaten :D
Bence dünyanın en iyisidir keşke bayilik filan verseler burayada
http://www.ressim.net/e/upload/8db8d8e3.jpg
burger king hani etlerini ateşte pişiriyordu?
arbys mi dedi biri :D :D off :D
:icon13:İğrenççç o ne ole yaaa Burger King'ten etli menü alan bence aldığı hamburgerin içine bir baksın..Bende adapazarı yolu üzerindeki Burger'den almıştım xxl menü Etinde alışık olmadığım derecede kemik parçaları vardı tiskinmiştim ozmn yiyememiştim..:p
burger bir bozdu sacmaladı zaten
kolası hele igrenc su direk mcin kolası asit manyagı kalıyor :)
Arbys in o patatesine ölürüm ahah sırf arada kıvırcık patates ve o sos için uzak değil
gercide kalkıp beylikdüzü migrosa gidiyorum arada :D
Beşevler Burger'da nınısınınnınısı kadar zamandır ice tea yok her gün söylene söylene bir hal hal oldum.Şunuda gördüm bitmiştir benim için.Ama bu Mc'e gidiceğim anlamınada gelmiyor.Onlarında yiyeceklerinde tuhaf bir koku var.
Zaten işin tüm esprisi soslardı.O soslarla afedersin *** yedirsen yenilir.
Devam edilirse HotWrap ile devam edilir,güzeldir ama biraz uzun sürer hazırlanması.
Ha birde aklıma gelmişken menü içinde kola v.s alınırken fersah fersah veriliyorda arkadaş bu ayran alırken niye gıda yardımı edasıyla veriliyor??
dükkan burger nasıl ya fiyatları pahalı geldi bana deneyen varmı
açtıralcaklar bana turkburger :) ekmak arası köfte ayran piyaz ... doya doya yesin millet ....
McTurka adı altında bir restoran felan kurulsa'da ne yediğimizi bir bilsek fenada olmazdı sanırım..:)
evet beyler kahvaltıya burgera gidiyoz eskişehirde nere gitsem kurtulamıyom cemin evin yanı burger :D
big kingten başka bir şey yemem burgerdan
ama bu deneyim çok kötü olmuş gürsel abi gerçekten:Deli:
bundan sonra demekki soğanla beraber kıymayı kavurup üzerine iki yumurta kırıyoruz , yanınada yaran/yoğurt oh mis :D
Gece canım çekmişti biraz önce gittim yedim :D
Şaka bir yana yemek sektöründe mutfakların halini düşündüğünüzde bir daha yemek yiyesiniz gelmez. Yani pislik heryerde. Onun için dışardan yemek istiyorsan onu bunu düşünmeyeceksin, gidip yiyeceksin. En temiz yemek te kendin yaptığın yemek olur.