-
Kızılkayalar
1 sefer yedim tuvalte zor yetiştim
dedim heralde üşüttüm falan
1 kere daha yedim tuvalete zor yetiştim dedim heralde içtigimiz sudan falan oldu
1 sefer daha yedim sonra bir daha yememeye karar verdim
yediginiz şey kıyma degil
azcık bir et var
lezzet versin diye kemik unu katıolar içine ve başka harclar
ki benim midem hassastır bazı katkı maddelerine direk tepki verir bunların başında nitrat geliyor uzun ömürlü olsun diye şu sucukların salamların içine kattıkları
herkesin vucud dilini dinlemesi lazım benim cogu arkadaşımın bagırsakları bozuluyor kızılkayalar yiyince ama cok lezzetli nabayım diyip yine yiyor
o cok zararlı diye avrupalıların nefret ettikleri kokoreçimiz bile dokunmuyor midemize
-
aynen. foseptik gibi bir midem vardır, herşeyi yerim, yemek ayırmam ve midemi de hiç bozmam hesapta. karmakarışık ne yersem de.
kızılkayaların ıslak hamburgeri nerede ise hastanelik edecek beni, bi garip ağrı sancı, tuvalete koşturmaya sebep hep :D :D
-
ala ala hergun gidiyorum efsanedir ya cokda severim
-
Bu fotoğraflara bakarak aynısından bir tane big king yedim ya, bende ki mide kimsede yok :D
-
-
kötü bi hatıra olmuş
googleda big king yazınca ilk sayfada bu mevzu çıkıyor :)
-
bugün içinde 3 tane köfte olan menüden yedim adı herneyse unuttum double bişeydi arkadaş hamburgeri elime aldım tam ısırdm paketin altından rahat bi çay bardağı yarısı yağ aktı menu bittiğinde nerdeyse 1 çay bardağı kadar yağ tepsideydi arkadaşı kırmamak için yedim ama bidaha gitmem burgere
-
ıykk iğrenç bi görüntü :S
ama yemekten vazgeçirmez beni :)
-
Aaa.. Burgerking çiğ köftedemi yapmaya başlamış :D hocam geçmiş olsun ya bişe değilde 10 yıldır yediğiniz markadan bu şekilde soğumanız kötü olmuş. neyse artık.
-
Valla hala arayıp soran yok. Google'da 1. sayfa bile olsalar demek ki umurlarında olmuyormuş. Müstehaklar bu duruma. Yurtdışı burgerking'e taşıyacaktım ama şirket prensipleri gereği email adresleri yokmuş. Mail atamadım :(
sikayetvar.com şikayetimi yayınladı. Gerçi bakıyorum da haziran ayından beri sikayetvar.com daki hiçbir şikayete cevap vermemiş burger king. Zaten bana da bir geri dönüş olmadı.
http://www.sikayetvar.com/sikayet/no...burger+Yapiyor!
-
Biraz önce Burger King'den aradılar. Neymiş efenim mailllerinde sorun olmuş. O yüzden bugüne kadar beklemişler. Biz o günkü personelin kulağını çekicez, sizi ağırlayalım, lütfen gelin vs. vs. gibi konuştu arkadaş. Sadece bu konu ile ilgili ne aksiyon aldığınızı merak ediyorum bana dönün dedim, bakalım ne olacak?
-
Bugün benim triple whopper'ın köftelerinden birinden küçük bir kıl çıktı. :)
-
Alıntı:
ecthelion Nickli Üyeden Alıntı
taşak kılıdır
ahuahauhaha yarıldım:D
-
Alıntı:
ecthelion Nickli Üyeden Alıntı
taşak kılıdır
ahahahaha :hehe: bu kadar içten sölenemezdi ahahaha:hahaha:
-
-