aracı muayene sokup ek1 belgesi ile düzeltemk 150 bulmaz 126 muayene ücreti yada gidip ruhsatları kaybettimdiye tespit yaptırın
Printable View
ek1 ile 2.ci kez muayeneye girdim ztn doğru şase nosunu ek1e yazıp işlediler sıkıntım cam filminden trafik şubeye gittim benim aracın plakasını girince ekranda cam filmi sonradan yapıştırılmış yazısı çıkıyor o şekilde ruhsat yenilemek için muameleci 300 lira istedi normalde iki yaprak ruhsat 110 TL ancak kendin gidince cam filmi yazısı çıkınca ruhsatını yenilemiyolar arada aracı yada tanıdık yoksa.
benimdedigimde işte tam o oluyor muamelecinin 2 ihtimali var ya tanıdıgı birisi var sistemde film gözükmesine ragmen ruhsat verecek yada aracı sana çaktırmadan muyeneye sokacak hangisini yaparsa yapsın 300 çok para senden kendin aracı muayeneye sok 126 para öde camlardaki filmleri sökmüşsen kusur olarak yazılmaz tabi bu arada araçta başka bir kusur oluşmadıysa sıkıntısız tek seferde geçersin ve sistemdede cam film i yazmaz ve geri kalan en az 150 tl sana kalır
şerefsizler geçen c.tesimi komple yediler bizim kalosu muayeneye götürdüm adi herifler kendi arabalarını öyle kullnamazlar elalemin arabasını nasıl kullanıyolar gitcekleri yerde 20 mt değil :mad: bende bize sıra gelince dedim bizim arabaya öyle gaz verme yavaş kullan diye bozulmuş şerefsiz hafif kusurlu geçirdi :mad:
trafiğe gittiğin zaman bilgisayara plakanı girince ekranda yazı çıkıyor cam filmi sonradan yapıştırılmış diye o yüzden adamlar geri çeviriyo o şekilde ruhsat yenilemiyor trafik takipçide o şekilde ruhsat yenilemek için 300 lira istiyor 350 isteyende var bilgin olsun.
uzmanın adı raporda yazıyor şikayet edin ki hepimizi zan altında bırakmayın,
sizin cumartesinizi yeme olayıda bizden kaynaklı degil garip bir uzmanız yogun bir muayene dönemi randevunuzu erken yada geç saate alın ki beklemeyin
aragazı verme olayı bende kılım zaten bütün gün egzoz dumanında bogluyoruz üstüne ara gazı hiç hoş olmuyor yani:icon_wack