User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
31 sonuçtan 20 ile 31 arası

Konu: Sıfır rakamı ve 'O' harfi karmaşası

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek harf yanlışlığı bendede var ruhsat yenileyemiyorum trafik şubede bilgisayara plakamı girince cam filmi sonradan yapıştırılmış yazısı çıkıyor muamelecide 300 liraya hallederim dedi can sıkıcı bi durum
    aracı muayene sokup ek1 belgesi ile düzeltemk 150 bulmaz 126 muayene ücreti yada gidip ruhsatları kaybettimdiye tespit yaptırın
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı problem bende de mevcut

nasıl bir yazı istemek lazım?
    muayeneye gittim ben orda demediler bana öyle birşey?
    ek1 doldurup trafiğe gitmemi söylediler...
    EK1 doldurup ruhsatla trafige, ruhsat degistirmeye : ) cok zevkli bak vallahi : )

GKS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aracı muayene sokup ek1 belgesi ile düzeltemk 150 bulmaz 126 muayene ücreti yada gidip ruhsatları kaybettimdiye tespit yaptırın
    ek1 ile 2.ci kez muayeneye girdim ztn doğru şase nosunu ek1e yazıp işlediler sıkıntım cam filminden trafik şubeye gittim benim aracın plakasını girince ekranda cam filmi sonradan yapıştırılmış yazısı çıkıyor o şekilde ruhsat yenilemek için muameleci 300 lira istedi normalde iki yaprak ruhsat 110 TL ancak kendin gidince cam filmi yazısı çıkınca ruhsatını yenilemiyolar arada aracı yada tanıdık yoksa.

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek harf yanlışlığı bendede var ruhsat yenileyemiyorum trafik şubede bilgisayara plakamı girince cam filmi sonradan yapıştırılmış yazısı çıkıyor muamelecide 300 liraya hallederim dedi can sıkıcı bi durum
    tarife eskiden de bu kadarmıydı? ben eskiden kemerburgaza aracımı götürürdüm, adamlar hayranlıkla temizliğine bakarlardı, geç derlerdi buna karşın göztepeye gidenlere de bazen oradakiler sorun çıkarırlarmış ...
    Milletindenim Diyen İnsan, Her Şeyden Evvel ve Mutlaka Türkçe Konuşmalıdır. Türkçe Konuşmayan Bir İnsan Türk Kültürüne, Topluluğuna Bağlılığını İddia Ederse Buna İnanmak Doğru Olmaz. M. KEMAL ATATÜRK

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ek1 ile 2.ci kez muayeneye girdim ztn doğru şase nosunu ek1e yazıp işlediler sıkıntım cam filminden trafik şubeye gittim benim aracın plakasını girince ekranda cam filmi sonradan yapıştırılmış yazısı çıkıyor o şekilde ruhsat yenilemek için muameleci 300 lira istedi normalde iki yaprak ruhsat 110 TL ancak kendin gidince cam filmi yazısı çıkınca ruhsatını yenilemiyolar arada aracı yada tanıdık yoksa.
    benimdedigimde işte tam o oluyor muamelecinin 2 ihtimali var ya tanıdıgı birisi var sistemde film gözükmesine ragmen ruhsat verecek yada aracı sana çaktırmadan muyeneye sokacak hangisini yaparsa yapsın 300 çok para senden kendin aracı muayeneye sok 126 para öde camlardaki filmleri sökmüşsen kusur olarak yazılmaz tabi bu arada araçta başka bir kusur oluşmadıysa sıkıntısız tek seferde geçersin ve sistemdede cam film i yazmaz ve geri kalan en az 150 tl sana kalır

mitsubishi_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Frid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şase numarasını mı motoru mu
    Motor. altından okunuyor falan sandı. Dokunmadım bende. Oynaşmadan ruhsattan baktı.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DjHellfireS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    EK1 doldurup ruhsatla trafige, ruhsat degistirmeye : ) cok zevkli bak vallahi : )
    onur doldurttup ek1 i zaten orada
    muayeneyi de ruhsata işlediler, çünkü ayrı o verdikleri raporda yazıyordu cam filmi hafif kusurlu diye...

bakalım gidecem trafiğe
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    şerefsizler geçen c.tesimi komple yediler bizim kalosu muayeneye götürdüm adi herifler kendi arabalarını öyle kullnamazlar elalemin arabasını nasıl kullanıyolar gitcekleri yerde 20 mt değil bende bize sıra gelince dedim bizim arabaya öyle gaz verme yavaş kullan diye bozulmuş şerefsiz hafif kusurlu geçirdi
    Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    onur doldurttup ek1 i zaten orada
    muayeneyi de ruhsata işlediler, çünkü ayrı o verdikleri raporda yazıyordu cam filmi hafif kusurlu diye...

bakalım gidecem trafiğe
    trafiğe gittiğin zaman bilgisayara plakanı girince ekranda yazı çıkıyor cam filmi sonradan yapıştırılmış diye o yüzden adamlar geri çeviriyo o şekilde ruhsat yenilemiyor trafik takipçide o şekilde ruhsat yenilemek için 300 lira istiyor 350 isteyende var bilgin olsun.

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafiğe gittiğin zaman bilgisayara plakanı girince ekranda yazı çıkıyor cam filmi sonradan yapıştırılmış diye o yüzden adamlar geri çeviriyo o şekilde ruhsat yenilemiyor trafik takipçide o şekilde ruhsat yenilemek için 300 lira istiyor 350 isteyende var bilgin olsun.
    muayenede nerden hafif kusur nerden ağır kusur yazıyor mu onların sistemde de?
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    muayenede nerden hafif kusur nerden ağır kusur yazıyor mu onların sistemde de?
    valla ben trafik şubeye gittiğimde plakamı girdi ekranda yazıyı gördüm camlar sonradan film yapıştırılmış diye bu tüvtürkteki rapor direk trafik şubeye aktarmışlar o yüzden yenilemediler ruhsatı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Day Walker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şerefsizler geçen c.tesimi komple yediler bizim kalosu muayeneye götürdüm adi herifler kendi arabalarını öyle kullnamazlar elalemin arabasını nasıl kullanıyolar gitcekleri yerde 20 mt değil bende bize sıra gelince dedim bizim arabaya öyle gaz verme yavaş kullan diye bozulmuş şerefsiz hafif kusurlu geçirdi
    uzmanın adı raporda yazıyor şikayet edin ki hepimizi zan altında bırakmayın,

sizin cumartesinizi yeme olayıda bizden kaynaklı degil garip bir uzmanız yogun bir muayene dönemi randevunuzu erken yada geç saate alın ki beklemeyin

aragazı verme olayı bende kılım zaten bütün gün egzoz dumanında bogluyoruz üstüne ara gazı hiç hoş olmuyor yani

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)