satılık yokmu düz camlı bir tane :)
Printable View
satılık yokmu düz camlı bir tane :)
67 öncesi düzcam mı ? 68 sonrası düzcam mı ?
Tadından yenmez fiyatından da yaklaşılmaz oludu pre67'ler IN oldular olalı:)
Yakın cevremden önerebileceğim Vos'lar çok orijinal muazzam kondüsyonda ve yüksek fiyatlı oldukları için şu var diyemiyorum.
Eğer istersen ayrıntılı görüşüp anlaşırsak senin için bulur resto,toplama,makyaj ne gerektiyorsa durumu onu yapar teslim ederim ama.
Evet bikaç Squareback var İstanbul'da fakat bizim arkadaştakinin (üst foto) üzerine iddia ediyorum yoktur.Sıfır hata:)
RS yanıyor..:)
Buda benden gelsin 5 aydir ugrasiyoruz. yaklasik 2-3 aydir boyali duruyo boyle :) Inanilmaz bi emek harcadik su an butun parcalari hazir bu hafta tamamen toplanmis olucak insallah :)
http://i.imgur.com/FYNLf.jpg
http://i.imgur.com/8sBa1.jpg
@emirhan
65 öncesi bi model sanırım. 63 64 büyük olasılıkla. Çok emek harcanmış bi vos 5 ayda toplanamaz. Ayrıca çok emek harcanmış bir vosun, arka stop lastikleri, tampon demirleri, maşpiyelleri ve motoru boya aşamasında aracın üzerinde olmaz.. :)
Ama yinede bi şekilde bi vosla uğraştığınız için tebrikler.. :icon_tup:
Biz bu araci ogrenci isi kendimiz surunerek yaptigmiz icin emegi kendimiz verdik. Parasini verip emek harcatmadik. Gerci onuda denedik ama pek bsi fark etmedi :D O yuzden cok emek harcadik dedim :) Olabildigince duzgun yapmaya calistik hersey imkan meselesi. Paramiz adam gibi olsaydi komple motoru herseyi sokup sadece kup olarak boyatmasini bizde bilirdik :) Elimizden tutan yada uyaran kimse olmadi bizdende bukadar geldi napalim. Boya gelen kisimlarda zaten sifir alindi ole kalmicaklar :)
Arac oyku arakdasimizin eski araci biz takas etmistik inatla pre istedgimizden dolayi bakalim kismet artik cok ugrasiyoruz ama maliyet yuksek oldgundan zor oluyo. Araci aldigimizda sadece kaportasi bzim icin buyuk skntiydi bi seklde parayi denklestrip boyattik. Sirada milyonlarca eksikle arabayi toparlamasi kaldi :) cogu parcayi sifir aldik. Muayneden sonra dingil offset yapilicak insallah :)