germanbug Nickli Üyeden Alıntı
özgür ben öykü.öncelikle emir kaporta boya yazmış ama yanlış yazmış orda sadece boyadan gecti araba renk değişimine gittiler çünkü.evet 5 ayda araba toplanmaz bunu bilen biri oldugumu biliyorsun.ben yaklaşık 1 sene ugraştım bu arabatı adam etmek için tüm çürüklerinden arındı araç en ufak bir çürüğü kalmadı ve daha sonra mat siyaha boyandı.ama mert,abi mat siyahı ilk sen yaptın ve biz senin yaptıgına saygı duyup aynı şekılde kullanmak ıstemıyoruz dıyerek aracı İLK olarak mat sarıya boyadılar ama kış aylarının geçmesini bekledik ve yaza hazır olsun diye arabayı kapalı garajda branda altında sakladık ve şimdide benimde yardımlarımla toplanmaya bşalandı yaklaşık 2 haftaya yollarda olacagını planlıyoruz.boyanan parçalarda eski parçalar onlar üzerinde boyanmadı.ayrı boyandı ama biz dalgasına takmıştık acaba nasıl durur sarı fitil ile falan dıyerekten bakmıştık ve o şekilde üzerine takıldı.hiçbir parçası üzerinde boyanmadı.motoruda statik boyaya verildi.yani elimizden geldiğince düzgün toplamaya çalışıyoruz.ufak tefek tabiki hatalar olacak ama daha iyisi olmayacagı kesin ;)herkese saygılar...