Eyv Ozgur Bi bedene daha can verdik keske bütün voslar nokta olsa ama eminim yeni bi çığır açılcak su an arkadas çevremde resto aşamasında olan toplanan 4 pre daha var sık sık görüşelim bab
Eyv kardesim Cok masraf ettik sorma :d
beraberde olmaya devam etcez kardesim benim her türlü olaya + Kaan + yacin![]()
Fatih ellerine saglık bu arada Cok güzel kareler olmuş valla asık oldum arabama hehe en kısa zamanda tekrar görüşelim![]()
temmuz olmasın![]()
Bunlarda arkadaşlarımın Vosvosları... Sarı olan orjinal polis arabası amacıyla üretilen araçlardan. Türkiye 'de parmakla gösterilir cinsinden. Mavi vosumuzda 69 model.
Hepsine Maşallah.
Sarının polis arabasıyla fln alakası yok. Görüntüde GSR ye benzetilmiş, ben o arabayı 10 sene önceden bilirim GSR şeklinde değildi. Orjinali nedir araştırmak lazım. İkiside Feriköyün arabası..![]()
kafeRS
maşallah hepsi çok güzeller.porsche jantlı , chocolate ve kırmızı-siyah kombinasyonlu en çok dikkat çekenlerden.allah kaza bela vermesin bu güzelliklere.
Evet sahibiyle tanışmıştım son 2 yıldır hiç görmedim ama
satmayı düşünmüyordu hala da düşünmez diye tahmi,n ediyorum,neye sahip olduğunun bilincinde bi arkadaştı
edit : pre67 değil bu arada !
detaylı bilgi için :
http://www.facebook.com/event.php?eid=156762614396723
![]()
geçen babam görmüş birtane rengini hatıurlamıyordu
tepesinde port bagaj bisürü eşya vardı,arka lastikler çapraz duruyo altını sürte sürte gidiyodu e5te yakalıyamadım o nası bi vostu öle ya diyip şaşkınlığını yaşıyordu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)