Thy'de çalışan bi arkadaşımızda var.. o da çok ugraştı üstü açık.. siyah bej rengi.. çok güzel bi vos o da.. fotograflarını bulursam eklerim belki sizde de vardır
Thy'de çalışan bi arkadaşımızda var.. o da çok ugraştı üstü açık.. siyah bej rengi.. çok güzel bi vos o da.. fotograflarını bulursam eklerim belki sizde de vardır
Tango-1 never dies.
Çok güzel vosvoslar varmış ülkemizde her biri birbirinden güzel.
Ankarada vardı birtane mavi-krem renkli , amerikan racing jant vardı.Oda güzeldi baya.
Cok güzel fotograflar, ellerine saglık
İlk fotoda evren hıyarı neden o kadar kasılmıs![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
OOoo ilk fotoda ellerini bağlamış delikli nane evren var.Özledim deliyi.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
İşte benim konum![]()
Hocam Türkiye de temiz satılık 412 varmı? wariant değilde hb tarzında ? Bizim ailenin ilk aracıydı resmen aşıktım ona 76 modeldi hala gözümün önünden gitmezBabam bir arkadaşının borcunu ödemek için üzülerek satmıştı. Uzun süredir bakıyorum bulamadım Almanya da epey var Türkiye de alıp babamdan gizli restore edip hediye etmeyi planlıyorum eğer karşılaşırsanız bana bilgi verirseniz çok sevinirim.
Takip etiiğim kadarıyla evet var, hatta ardım buldum senin için.
Hala duruyor olması da stock halde estetik bir çizgisi olmayışı ve ***** fiyatı.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...hibinden/detay
Hepsi birbirinden güzel.. İlk arabam vostu ve 3 sene onu kullandım.. Vos sahibi olmak bambaska bi duygu..
İlginize çok teşekkür ederim.
Bu aracı geçen sene görmüştüm yanlız fiyat bu şekilde değildi çoook çok düşük bir fiyata satıyolardı ya alan kişi fiyatı yükseltip satıyor yada sahibi aracın değerini anladı ikisinden biriYinede fırsat bulursam gidip bir pazarlık yaparım. Eğer bu olmaz ise yinede aklınızda olursa çok sevinirim
![]()
Elbette haberdar ederim.
Model ; 1303 GSR (Gelb-Schwarzer Renner) (english : yellowblack racer)
Orijinal sarı siyah olarak ve sadece 3500 adet üretildi.
Fotoğrafını koyduğunuz geçen sene toplanan orijinal GSR sanırım ?
Toplanmadan önceki halinie biliyorum hikayesini de eğer oysa.
Ayrıca full demek biraz yanlış sanırım jant'lar değil çünkü
TR'de olan tek orjinal GSR değil bu arada
Maalesef ikimiz de sattık şimdi yeni sahiplerindeler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)