seneryo kusursuz oscar alıcak cinsten....
geçmiş olsun....
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
geçmiş olsunn akıllı davranmak lazım böyle durumlarda önce paran cebinde olcak
gercekten sevindirici bir haber umarım arkadasınızın gözü acılmıstır artık yoksa cok tırmalar![]()
gözünüz aydın ama eğer o vekaletle aracı birine satmışlarsa aylarca belki senelerce yatar o araba emniyetin otoparkında. bi arkaşıma aynısı oldu, dolandırıcılar arabayı sattı, alan galerici ruhsat çıkartmış emniyete araca el koydu ve güya otoparka koydular aracı ama hergün geziyo arac trafikte. yasal olarak galericinin olduğu için kimse bişey diyemiyo. belki 50-60bin km yapmıştır arac çalındığından bu yana..
vırt zort
geçmiş olsun allah o şerefsizleri bildiği gibi yapsın![]()
...
Allah korusun kimsenin başına vermesin böyle üzücü bir olayı , Geçmiş olsun buarada
arabanın bulunduğuna sevindim gerçekten .......
[SIGPIC][/SIGPIC]
Nerdesin Polis Faruk
başından gecenleri de anlatsın size dinleyin
saner bu arada arabayı alanların için de
Bahri yıldırım diye biri varmı ?
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
çok büyük geçmiş olsun kardeşim inşallah o şerefsizler en yakın zamanda yakalanırlar
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
way anasını yaa dizilerde bile böle katakulle olmuo pehh
bence bi kurban kesin![]()
Yoo dolandıranlar haklı demiyorum,bizim taraf biraz safmış diyorum,bile bile lades olmus diyorum..
Dolandıranları haklı buldugumu nerden cıkarttın,sadece araç satarkenki BANA göre arkadasların yanlıslarından bahsettim yada kendi davranıcagım şekilden hepsi bu
Edit : cok geçmiş olsun bulunmasına bende cok sevindim inş hiç bi sorun olamdan aracınıza kavusursunz fotolardada kız gibi duruyo zaten
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)