hacı benim resmi gördün demiçiçek gibiydi
ama sökerkenki halini bulamadım
![]()
Moruk olmaz o boya işi söyliyim sana. Bence şöyle yap. Yek pare kaplama yapamıyorsun ya. Koltuk altına gelen kısımlardan kesip katlarını ver. Gözükmez böylece.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
tekstille uğraşıyorum, kazanda taban halısı boyanmaz. kazanda haşatı çıkarkimsede boyamaz.
ben bundna 7-8 sene önce falan doğanın tavan döşemesini siyah sprey boyayla boyamıştımne rengi gitti ne bişey oldu.
eğer taban halısını sprey ile boyamak istesen baya bi boya gider. çünkü sen boyadıkça halı onu emcek![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
mdf leri kapladıkları ince kumaşlar var. bence onlardan yapılır. yurt dışında yapılmış bi kaç uygulaması vardı. bulursam link vericem.
MTM-PROSTOCK GARAGE
pigment boya yapılması lazım.ama onunda sürtünme haslığı pek iyi değil ve fazla binder kullanılırsa tutumu sertleşir.
griye boyanmışsa üstüne başka boya yapıldığında nüans kayabilir ve ayrıca yüksek sıcaklıklarda boyandığında halının şekli bozulabilir.
toprağım hiç bulaşma o işe o keçeyi boyatman için 130 derece yüksek basınçlı kazan bulman lazım boyanın kalıcı olması içinen iyisi o renk keçe bulmak.
ya sprey boya kullancaksın ki en az 10 tane falan alman gerekli.
yada büyük bi pilav kazanı bulup boyayı içine boşaltıp bir gün falan içinde bekletmen gerekli.
kanka bahsettıgın sekılde boyanırsa yuksek ısılarda boyanılacak oncelıkle taban halısını yıpratır, cokta saglıklı bısey olmayabılır.
bide bunun ıcın ugrasmayabılır o tekstıl boyacıları, küçük kazana sıgmaz buyuk kazanda da ugrasmayabılırler. ınsallah dıledıgın gıbı olurda guzelce bınersın. bende bugun bı boyacı ıle konusurum senın ıcın.
KAŞARLARLA DOLU Bİ PİYASA İŞTE BURASIDA ...
Balamir eg ye kendi kirmizi taban halisi bulup kaplamişti gayette iyi olmustu gorunce yazar konuya kanka
gokı senın halın sertmi yoksa yumusakmı?
eger yumusaksa parça boyacılarda rahatlıkla boyatabilirsin.
ümit boya 6373309 merter
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
polyester iplik 180 derecede boya alır. 180 derecede halının altındaki plastik kaplama büyük ihtimal sıcaktan bozulur yamulup bükülür![]()
MTM-PROSTOCK GARAGE
Hacım al beş metre halıflex kırmızı renkte olandan istediğin gibi döşe![]()
Yolların Ustasıyım Modların Hastasıyım
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)