1. sınıf bitti egede okuyorum bende sabancı öğrenci sitesi diye bi yurtta kaldım çok lüks biyer ama fiyatları biraz pahalı yemek dahil 710 tl gibi bi fiyat olması lazım ama yaşam standardı çok yüksek bi yurt aramanı tavsiye ederim http://www.sabanciogrencisitesi.com/ sitedeki resimlerin hepsi yurda ait odalar falan aynı göründüğü gibi gidecek olursan ismimi vermen faydalı olucaktır emin ol
ayrıca kayıt için gelirsen eğer özel servislerle muhattap olma kafasına göre hareket ediyorlarmış
egeyı sec cbude pısman olursun hergun yol yol araban yoksa otostopa basvrcan gereksız ege ıyıdır ortamıda manısadan 1o kat daha ıyıdır
www.honda-tech.com
Manisada öğrenci hayatı var ama izmir gibi eğilben cbü den mezun oldum arkadasım egeye gitti o hale okumaya çalısıyo. ege de cok gıcık hocalar hepsi sorun cbü daha rahattır o bakımdan eğer hayatımı yaşıcam diosan ege ama yok ben bi an önce hayata atılcam fln diosan cbü birazdaha toleranslı o konularda
zaten manisa izmir arası 45dk ve dedikleri gibi 10 dk da bir otobus var. fiyatıda enson öğrencye 3.5TL di galiba
cbu'nun isletmesinde olan varmidir forumda?
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)