Az once harbor taraflarina gittim otobusle arabayi cikarmadim.Bir arkadasimla konusurken zenci bir eleman turkcemi konusuyorsun dedi evet dedim bende...25 sene Almanya'da yasamis ve hem turk kultuirunu hemde alman kulturunu cok iyi biliyor baya anlattik ayak ustu...TR'yi bilen oldukca iyi biliyor ama bilmeyen nerede oldugunu dahi bilmiyor.
aynen 1 milyon dolarlık yatırım yaptığınız an green card ı alabiliyorsunuz. yada bi hatun bulun paralı sahte evlilik yapın 10-20 bin dolar arası bi ücretle kapatınama yüzde 95 anlaştığınuz fiyattan çok fazlasına mal olucak benm burda arklarımdan kim evlense bi süre sonra kadınlar hep ekstra para istedi ...
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
amerikada asker bi kadın bulursanız sahte evliliğe sıcak bakıyorlar maaşına zam alıyor evlendıgı için cayma olayıda yapamıyor asker oldugu için senden zam da zor talep eder bı yerde sende garantıye alabılıyosun kendını...
Aynen burada da ayni sey gecerli , ayni rakam hatta .. Adamlar kendi ulkelerine katki saglayabilecek herseye aciklar .. Ama bana cok sacma geliyor sirf oturumunu almak icin biriyle 2 sene de olsa evli kalmaya katlanamam bunu yapmam asla sahsi fikrim ..
Burada ki cogu kisi bir kadinla evleniyor , 2 sene sonra nafaka vermeden tazminatsiz bosanmak icin bir backpaper hotel'e veya benzerine gidip 1000 - 1500 $ para veriyor o'nun bir sene orada kaldigina dahir bir kagit aliyor mahkemeye delil olarak veriyor ve hic masrafsiz bosaniyor oturumu da elinde oluyor .. Eger ki ayrilmak istedigin esin ile hicbir sekilde gorusmedigini kanitlarsan yirtiyorsun yani ..
Yemek olayi kesinlikle 5 ay oldu geleli 3 kez corba icebildim .. Afedersiniz WC duzeniniz bile bozuluyor ..
Irkcilik ise insanina gore kesinlikle .. Ayak ustu tanistigimiz kizlara " We are from Turkey " dedigim de kacmislardi .. Sonra dusundum bundan sonra " Cyprus " diyecegim , dedim kendi kendime ..
Bir kac gun sonra diger bir kiza " I from Cyprus " dedim , orasi neresi dedi
Guzel yanlari da var ecel yanlari da .. Anlatsak roman olur herhalde arkadaslar he? herkezte bayagi bir sey var![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Anlatsak tabiki roman olur yaw
Hem Turk hemde muslumanim dememe ragmen en ufak bir irkcilikla karsilasmadim..Gerci her ne kadar turkum desemde tipimden dolayi inanmiyorlar![]()
Merhaba arkadaşlar,
Yeni konu açmak istemedim burdan devam edeyim.
Ağır vasıta havalı fren ve süspansiyon sistemleri üzerine çalışan aile işletmemiz var.
Bulgaristan dan iş teklifi aldım.2 ay kadar kaldım ama istediğimi bulamadım.(kendimi geliştirebilme anlamında)
Amerika da tamirhane veya servis gibi yerlerde çalışmayı düşünüyorum.
2 yıllık pazarlama mezunuyum.
Uzun zamandır internetten araştırıyorum.
Nereden başlamalıyım? kendi düzenimi hiç bozmamalı mıyım? benim için hayal olarak kalır mı? yardımlarınızı bekliyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)