olurmu hiç toyota öcü marka...
kendi yazdığına inanmışmı diye sormak lazım...
japon her zaman koreden daha iyi mal üretir boş konuşma olmuş...
Printable View
İnanarak yazdım hondamı satarak aldım toyotada mevcut hergün bindiğim şirket arabası sorunlu araba kapıya koymam derken yenilerini kast etmek istedim....... hyundailerde ön takım motor vb yok zaten hyundai beş para etmez rahat olun siz japonlar 10 numara ;) adamın biri yazmış yok öyle böyle en fullu plastik direksiyon bilmem ne diye ona inanarak mı yazdın diye sorucağına bana yazmışsın YAZMAK İÇİN YAZMIŞSIN ORASI AYRI..
2008 toyota corolla d4d takasa alıp; i30 mode otm crdi verdik,
2006 audi a3 takasa alıp; i30 mode manuel crdi verdik,
2005 civic takasa alıp; i30 prime otm crdi verdik,
2007 c4 takasa alıp; i30 mode cvvt otm verdik,
2008 focus tdci alıp, i30 cw crdi mode verdik,
ve daha bir çoğu.. bu kullanıcıları örnek vermemdeki neden servis olarakda bizi kullanıyorlar ve halen görüştüğümüz kişiler. bir tanesinden bile en ufak şikayet yok hatta eşlerine dostlarına da aldırdılar.
Hyundai i30 130dan sonra sallıyo diyen arkadaşlar nasıl bir araba kullanış şekliniz var ona yorum yapmak istemiyorum ama 2 kere İzmir 1 kez Çanakkale birçok kez Çorlu ve İstanbul içinde her çeşit versiyonunu kullandım hiç böyle sıkıntıları yok aksine misli misli zevkli bir araçtır.
aracın genelde baz aldığımız euroncapp testlerinden 5 yıldız aldığını ve 5 sene / 100000km fabrika garantisinde olduğunu unutmayın.. servis bakım ücretleri ve artık Hyundai'nin Türkiye satış adetlerinde binek sınıfında en çok araç satan markaları arasında yer aldığını ve 2009 birincisi olduğunu göz önüne alırsanız 2.elde de büyük avantaj sağladını atlamamak lazım.
bunların dışında araç üretildiği zamandan beri satışları konusunda ciddi başarı sağlayan ve çoğu zaman bu aracı almak için sıra bekleyen bir çok müşterinin olduğunu, akranlarıyla fiyat karşılaştırması yaparken fiyatının abartı olmadığını rahatçana görebilirsiniz.. (opel corsa - renault clio - c3 vs.. ile kıyaslayanları baştan eliyorum :) )
2010 model i30cw 1.6 diesel otm.. ten aşırı ve şaşırtıcı derecede memnun kaldım , şiddetle tavsiye ederim..
Test amaçlı kullanmıştım 1 gün i30'u.Piyasası nedir bilmiyorum ancak o sınıfta gerek özellik gerek kalite olarak tatminkar bir araç.2008 modeli alınır.2009 son parti(emin değilim tam) 2010 modeller Kocaeli fabrika'da üretiliyor.5 ay önce Hyundai fabrika ziyaretindeydim o esnada i30 üretim bandı hazırlanıyordu fabrikada.
yaw turkiyede uretilse ne olacak yapmayin arkadaslar montaj atolyesi gibi oluyo soncda sadece montaji burada yapılıyo
suan meganeler yeni civicler v.s cogu araba trde uretiliyo
Öncelikle i30 TR'de üretilmiyor, senin gördüğün hazırlık aşamasında olan ve şu anda çalışan bant i20 Troy modeline ait zaten bangır bangır heryerde reklamlarıda dönüyor.
Onun dışında bizim işçiliğimiz diğer bir çok dünya ülkeleriyle aynı kalite ve güzelliğe sahip olup belli başlı bir çok yerden de daha iyidir. Yurt dışına ithal edilen araçlardan da gayet rahat bunu anlayabilirsin. Ülken de üretim olması demek birçok insana ve iş gruplarına istihdam yaratmak demektir, kendimizi küçük görmek saçmalıktan öte değildir.
ewet toyota gerçekten sorunsuz araç i30 130 dan sonra Alllaha emanet ya toyota gayet iyi 130 dan sonra son yeni moddellerinde gaz pedalı takılı kalıyor. ve şansınız varsa 112 yi arayıp yardım istemek zorunda kalıyorsunuz i30 öle böle duruyor gine :) karar sizin tabi saygı duymak lazım
ne 130km takıntısı bu anlamadım..
Ben Mahmutbey gişelerden çıkıp Çorlu'ya kadar 160-190km arası şeklinde gidiyorum ve dediğiniz olayla hiçbir şekilde karşılaşmadım. Aynı zaman da bir çok uzun yolada gidip gelirken hiçbir savulma falan hissetmedim hatta ve hatta çok güzel şekilde canım sıkıldıkça gazladım:) 1 senede bu araçla 70000km yol yapan müşterim var adamın hayatı otobanlarda geçiyor, toyota corolladan inip buna bindi huzuru buldu.
Allah'a emanet dediğiniz arabanın benim çok hazetmediğim ama genel piyasanın baz aldığı euroncap testleri 5yıldızlı olup en baz versiyonu 6 hava yastıklı ve absli şekilde üretilirken aerodinamik sorunu falan kesinlikle yok, opsiyonel olarak ESP ekliyebiliyorsunuz.
Hepimiz din kardeşiyiz belden aşağı vurmayın beyler :D