User Tag List

Sayfa 2/14 İlkİlk 123412 ... SonSon
254 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Hyundaı ı30 nasıl bır aractır?

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma bunu işte. Sorunsuzlukta lider markalardan.

olurmu hiç toyota öcü marka...

kendi yazdığına inanmışmı diye sormak lazım...

japon her zaman koreden daha iyi mal üretir boş konuşma olmuş...
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Xenomorph Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burdan Asosa Gitme İmkanım Oldu i30 Manuel Dizelle...

İç Mekan Plastiği Berbat Hele Direksiyon Resmen Elimi Mahvetti...
    Yol Sesi Ciddi Alıyor İçeri...
    120'den Sonra Riskliyim Ben Diye Bağırıyor..
    Ben 7 Saatlik Assos Yolunu Gittim Sanki Van'a Gitmiş Gibi Yoruldum

Açıkcası Dışardan Gördüğümde Olmuş Dediğim Araba Bence Bi *** Olmamış Hayattada Para Vermem....Alıp Mutlu Olanlar Olabilir Ama Benim Görüşümce Ben Hiç Beğenmedim

O Paralara Biraz Daha Düzgün Araçlar Bakın Bence...
    Şimdi Assos'a eğer kaz dağlarından sonraki eski yoldan gitti isen o yola ancak BMW X5 gibi bişi ile rahat gidersin. Berbat bir yolu var.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyota motor,ön takım,konfor herşey var...
    olurmu hiç toyota öcü marka...

kendi yazdığına inanmışmı diye sormak lazım...

japon her zaman koreden daha iyi mal üretir boş konuşma olmuş...
    İnanarak yazdım hondamı satarak aldım toyotada mevcut hergün bindiğim şirket arabası sorunlu araba kapıya koymam derken yenilerini kast etmek istedim....... hyundailerde ön takım motor vb yok zaten hyundai beş para etmez rahat olun siz japonlar 10 numara adamın biri yazmış yok öyle böyle en fullu plastik direksiyon bilmem ne diye ona inanarak mı yazdın diye sorucağına bana yazmışsın YAZMAK İÇİN YAZMIŞSIN ORASI AYRI..

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 toyota corolla d4d takasa alıp; i30 mode otm crdi verdik,

2006 audi a3 takasa alıp; i30 mode manuel crdi verdik,

2005 civic takasa alıp; i30 prime otm crdi verdik,

2007 c4 takasa alıp; i30 mode cvvt otm verdik,

2008 focus tdci alıp, i30 cw crdi mode verdik,

ve daha bir çoğu.. bu kullanıcıları örnek vermemdeki neden servis olarakda bizi kullanıyorlar ve halen görüştüğümüz kişiler. bir tanesinden bile en ufak şikayet yok hatta eşlerine dostlarına da aldırdılar.

Hyundai i30 130dan sonra sallıyo diyen arkadaşlar nasıl bir araba kullanış şekliniz var ona yorum yapmak istemiyorum ama 2 kere İzmir 1 kez Çanakkale birçok kez Çorlu ve İstanbul içinde her çeşit versiyonunu kullandım hiç böyle sıkıntıları yok aksine misli misli zevkli bir araçtır.

aracın genelde baz aldığımız euroncapp testlerinden 5 yıldız aldığını ve 5 sene / 100000km fabrika garantisinde olduğunu unutmayın.. servis bakım ücretleri ve artık Hyundai'nin Türkiye satış adetlerinde binek sınıfında en çok araç satan markaları arasında yer aldığını ve 2009 birincisi olduğunu göz önüne alırsanız 2.elde de büyük avantaj sağladını atlamamak lazım.

bunların dışında araç üretildiği zamandan beri satışları konusunda ciddi başarı sağlayan ve çoğu zaman bu aracı almak için sıra bekleyen bir çok müşterinin olduğunu, akranlarıyla fiyat karşılaştırması yaparken fiyatının abartı olmadığını rahatçana görebilirsiniz.. (opel corsa - renault clio - c3 vs.. ile kıyaslayanları baştan eliyorum )
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

R21TURBO 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2010 model i30cw 1.6 diesel otm.. ten aşırı ve şaşırtıcı derecede memnun kaldım , şiddetle tavsiye ederim..
    ^^ Insallah ; Masallah ile maneviyatiniz gelisir , guzellesir. Arabani gelistirmek guzellestirmek istiyorsan , para harcamalisin. ^^

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnanarak yazdım hondamı satarak aldım toyotada mevcut hergün bindiğim şirket arabası sorunlu araba kapıya koymam derken yenilerini kast etmek istedim....... hyundailerde ön takım motor vb yok zaten hyundai beş para etmez rahat olun siz japonlar 10 numara adamın biri yazmış yok öyle böyle en fullu plastik direksiyon bilmem ne diye ona inanarak mı yazdın diye sorucağına bana yazmışsın YAZMAK İÇİN YAZMIŞSIN ORASI AYRI..

ben hyundai era sahibiydim bir aralar rahat ol o konuda...

toyota ile hyundai bir tutuyorsun ya bir konu aç karşılaştırmaya bir anket yap karşına bir cevap çıkacak ama şaşırma o gerçeğin taaa kendisi olacak..
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Test amaçlı kullanmıştım 1 gün i30'u.Piyasası nedir bilmiyorum ancak o sınıfta gerek özellik gerek kalite olarak tatminkar bir araç.2008 modeli alınır.2009 son parti(emin değilim tam) 2010 modeller Kocaeli fabrika'da üretiliyor.5 ay önce Hyundai fabrika ziyaretindeydim o esnada i30 üretim bandı hazırlanıyordu fabrikada.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw turkiyede uretilse ne olacak yapmayin arkadaslar montaj atolyesi gibi oluyo soncda sadece montaji burada yapılıyo
    suan meganeler yeni civicler v.s cogu araba trde uretiliyo

Fatih Kavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

toyota ile hyundai bir tutuyorsun ya bir konu aç karşılaştırmaya bir anket yap karşına bir cevap çıkacak ama şaşırma o gerçeğin taaa kendisi olacak..
    Bir tutmuyorum Hyundai birkaç gömlek daha üstün

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Test amaçlı kullanmıştım 1 gün i30'u.Piyasası nedir bilmiyorum ancak o sınıfta gerek özellik gerek kalite olarak tatminkar bir araç.2008 modeli alınır.2009 son parti(emin değilim tam) 2010 modeller Kocaeli fabrika'da üretiliyor.5 ay önce Hyundai fabrika ziyaretindeydim o esnada i30 üretim bandı hazırlanıyordu fabrikada.
    Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaw turkiyede uretilse ne olacak yapmayin arkadaslar montaj atolyesi gibi oluyo soncda sadece montaji burada yapılıyo
    suan meganeler yeni civicler v.s cogu araba trde uretiliyo
    kocaelide montajlanmasi kötü bisey degil yaw neden öyle dediniz ki?
    benim aracimda 2000 model honda civic 1.6ies kocaeli montaji
    00' Civic 1.6IES

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle i30 TR'de üretilmiyor, senin gördüğün hazırlık aşamasında olan ve şu anda çalışan bant i20 Troy modeline ait zaten bangır bangır heryerde reklamlarıda dönüyor.

Onun dışında bizim işçiliğimiz diğer bir çok dünya ülkeleriyle aynı kalite ve güzelliğe sahip olup belli başlı bir çok yerden de daha iyidir. Yurt dışına ithal edilen araçlardan da gayet rahat bunu anlayabilirsin. Ülken de üretim olması demek birçok insana ve iş gruplarına istihdam yaratmak demektir, kendimizi küçük görmek saçmalıktan öte değildir.

chaylak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle i30 TR'de üretilmiyor, senin gördüğün hazırlık aşamasında olan ve şu anda çalışan bant i20 Troy modeline ait zaten bangır bangır heryerde reklamlarıda dönüyor.

Onun dışında bizim işçiliğimiz diğer bir çok dünya ülkeleriyle aynı kalite ve güzelliğe sahip olup belli başlı bir çok yerden de daha iyidir. Yurt dışına ithal edilen araçlardan da gayet rahat bunu anlayabilirsin. Ülken de üretim olması demek birçok insana ve iş gruplarına istihdam yaratmak demektir, kendimizi küçük görmek saçmalıktan öte değildir.
    bu mesaja tesekkur etmek istiyorum ercan
    00' Civic 1.6IES

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kocaelide montajlanmasi kötü bisey degil yaw neden öyle dediniz ki?
    benim aracimda 2000 model honda civic 1.6ies kocaeli montaji
    turkiyede uretiliyo yaw bosver tarzi bir hava sezince dedim.
    eski civiclerde trde uretilenlerin dosemeleri daha iyiydi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

tamamen katiliyorum ama artik kendi aracimizi bi sekilde cikarmamiz lazim bugun bir hindistanin bile kendine ait firmasi var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fatih Kavak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sanırım toyota corolla sedan kullanıyorsunuz gerçekten berbat bende de vardı

aurisi bilemem

ama ben olsam i 30 yerine astra ve seat grubuna bakarım
    İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL

selcukk_61
    Misafir
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yapma bunu işte. Sorunsuzlukta lider markalardan.
    ewet toyota gerçekten sorunsuz araç i30 130 dan sonra Alllaha emanet ya toyota gayet iyi 130 dan sonra son yeni moddellerinde gaz pedalı takılı kalıyor. ve şansınız varsa 112 yi arayıp yardım istemek zorunda kalıyorsunuz i30 öle böle duruyor gine karar sizin tabi saygı duymak lazım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne 130km takıntısı bu anlamadım..

Ben Mahmutbey gişelerden çıkıp Çorlu'ya kadar 160-190km arası şeklinde gidiyorum ve dediğiniz olayla hiçbir şekilde karşılaşmadım. Aynı zaman da bir çok uzun yolada gidip gelirken hiçbir savulma falan hissetmedim hatta ve hatta çok güzel şekilde canım sıkıldıkça gazladım 1 senede bu araçla 70000km yol yapan müşterim var adamın hayatı otobanlarda geçiyor, toyota corolladan inip buna bindi huzuru buldu.

Allah'a emanet dediğiniz arabanın benim çok hazetmediğim ama genel piyasanın baz aldığı euroncap testleri 5yıldızlı olup en baz versiyonu 6 hava yastıklı ve absli şekilde üretilirken aerodinamik sorunu falan kesinlikle yok, opsiyonel olarak ESP ekliyebiliyorsunuz.

Hepimiz din kardeşiyiz belden aşağı vurmayın beyler

selcukk_61
    Misafir

Talking

2008 toyota corolla d4d takasa alıp; i30 mode otm crdi verdik,

2006 audi a3 takasa alıp; i30 mode manuel crdi verdik,

2005 civic takasa alıp; i30 prime otm crdi verdik,

2007 c4 takasa alıp; i30 mode cvvt otm verdik,

2008 focus tdci alıp, i30 cw crdi mode verdik,

ve daha bir çoğu.. bu kullanıcıları örnek vermemdeki neden servis olarakda bizi kullanıyorlar ve halen görüştüğümüz kişiler. bir tanesinden bile en ufak şikayet yok hatta eşlerine dostlarına da aldırdılar.

Hyundai i30 130dan sonra sallıyo diyen arkadaşlar nasıl bir araba kullanış şekliniz var ona yorum yapmak istemiyorum ama 2 kere İzmir 1 kez Çanakkale birçok kez Çorlu ve İstanbul içinde her çeşit versiyonunu kullandım hiç böyle sıkıntıları yok aksine misli misli zevkli bir araçtır.

aracın genelde baz aldığımız euroncapp testlerinden 5 yıldız aldığını ve 5 sene / 100000km fabrika garantisinde olduğunu unutmayın.. servis bakım ücretleri ve artık Hyundai'nin Türkiye satış adetlerinde binek sınıfında en çok araç satan markaları arasında yer aldığını ve 2009 birincisi olduğunu göz önüne alırsanız 2.elde de büyük avantaj sağladını atlamamak lazım.

bunların dışında araç üretildiği zamandan beri satışları konusunda ciddi başarı sağlayan ve çoğu zaman bu aracı almak için sıra bekleyen bir çok müşterinin olduğunu, akranlarıyla fiyat karşılaştırması yaparken fiyatının abartı olmadığını rahatçana görebilirsiniz.. (opel corsa - renault clio - c3 vs.. ile kıyaslayanları baştan eliyorum )
    çok haklısın aynen katılıyorum 46.700 fiyat abartı gelmiş bazı arkadaşlara onlara tavsiyem ozaman 36.700 tl ödeyerek clio dizel almaları

selcukk_61
    Misafir

Talking

yok yok sen era değilde yaris kullanmış olmalısın şaşırdın galiba

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)