senın ılacın vb679 idi ama kacırdın :D:D:D
Printable View
kullanıcısı olarak söyliyim giriş donanımındaki benzinli 1.4 109 hp lik i30 a biniyorum ercandan(vtec-sedan) ın calısıtıgı bayiden aldıgım 17k km ye yeni geçti daha.120 den sonra ucucakmıs hissi nedense bir türlü uyanmıyor bende 190 da gördüm o hızdada yapmadı seninki kanatlanmıs galiba..cok yonden cogu aracın sunmadıgı özellikleri sunuyor sana .ama insanımız hala sarı sis farlı accentler gibi sanıyor hyundaiyi.kagıttan deil aksine gayet saglam benim aracım 1300+ kilo bosuna agır degil bu arac bukadar saglamlıgna kimse laf etmesin basıma gelen kazada anladm .bundan once vtec2 kullanıyodm yol tutusundan ve frenlerinden illahlah etmiştim i30da yok ole savrulma kıldı yündü tüydü kore malı diye abartmaya grek yok gidin galeride bi bakın ozellikle İ serilerine ve ix serilerine
neyse anketi açtım ben ordan inceleliyim ben i30'a leş demiyorum ama corolla'dan üstün Toyota'dan Daha İyi Demekte Abartma...
daha iyi olmayabilir ama daha kötü oldugu anlamına gelmez
birbirlerinden cok farklı degillier
farklarını sole ogrenelim hep beraber
bilmemk ayıp deil
abi o anketi düzelt harbi yani ayıp
buarada cevaplıyımda ondan oncede sorim
17 jantlı falan fisman olan paketmi
1.6 90 lık dizeller gayet hoş hatta 1.6 115 ligiyse dahada güzel sınıfında iddalı performanslı bir dizel (en azından aurisden ) .otomatigi 4 ileri manueli daha zevkli olucaktır .saglamlık kasa olarak dersen haddinden fazla :D eski hyundaierle karısmasın ;) i serisi apayrı.
ayrıca hızımı alamamışım devam ediyorum :)
40-45 milyardan aşagı değil full i30 ayarındaki bir auris (adı cok gecti ondan sürekli ornegim )
eksik bişeyini göremedim ben donanımsal olarak 1-2 şeyleri belki.bence en azından 1.4 90 a degil 1.6 115 e binerim gittigni hissedersin nekadar 130 dan sonra ucsada ;)
dn: begenmediginiz hyundai genesis abd de satıs listelerinin niye tepelerinde gezinmekte ?
BMW çakmasının çakması derim.
Beyler bu konuda birşey demek istiyorum.
BerkanOkan a fanatik manatik dedinizde , onu çocukluktan tanıyan biri olark söylüyorum zamanında e36 lar e36 iken parliment mavisi bi 316ya binmiş onu pert ettikten sonra 3.20 ye geçiş yapmış sonra civic e şimdi i30'a.Öle eline geçen ilk arabanın fanatiği olucak bir tip değil bu işlerden sitedeki çoğu kişiden daha iyi anlar.
Bağzı ön yargıları kırmak lazım .hyundai eskiden pek iyi değildi diye ömür boyu böylemi olucak ? hiç mi akıl etmicekler biraz gelişmeyi ?
Almanların en dandiği Opeldi ama şuan VW den golf u dışında ( onunda adı var ) her modeli VW ye göre daha kusursuz daha iyi yıllar geçtikce firmalar geliştirebilir kendini.
Yarın bigün Hyundai bi supersport çıkarsa Mclaren tarzı bişi olsa onun derecelerini yapsa gene mi hyundai diye çamur atılcak ?
şartlarınıza bakın arabanızı inceleyin size göre iyise alın bırakın artık marka model takıntısını ...
tabi sana kıçtan uydurma geliyor Allah ın sevdiği kuluymuşsunki başına gelmemiş neden toyota onca arabasını geri topladı ozaman zevk olsun diyemi medya değil kulladığımız araçta bu hata oldu servistete çok şahit oldum yeni araç alıpta bu sorunlar çıktıktan sonra alın ben bunu istemiyorum diye isyan edenleri. şunu yapmak lazım kullandığın markayı sevmen benimsemen lazım diğer yandanda x bir markaya *** atmak yerine saygı duymak lazım
herşeyden önce ezbere konuşmamak lazım bence burada yorum yapıyoruz ve herkezin bildiği birşeyleri ortak biryerde toplayıp paylaşıyoruz bu problem var toyatanın sitesi üzerinden şase numarası ile sorgulama yapılabiliyor. ve sorunlu modeller için aracınız kampanya dahilindedir diye sonuç çıkıyor istediğin yetkili servisindede bu çıktıyla beraber ücretsiz sorunu çözebiliyorsun.
hyundai i30 la toyota auris i hatta bir arkadaş söylemiş honda civic i opel astra yı toyotayı eleyerek i30 aldım diye şimdi soruyorum o arkadaşa acaba bir daha aynı hatayı yaparmıymış
ikinci eli olsun sağlamlık olsun ne olursa olsun saydığım arabalar arasında i30 sonuncu gelir beyler
hyundai i30
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28969314/detay
honda civic
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28961444/detay
toyota auris
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28712301/detay
opel astra
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...28658243/detay
aynı mevlalar komedi gibi
taksılerın yarısının era olmasının sebebı bence ucuz parça ve ticari yapıcam dıye alınca saglanılan kolaylıklar.fıyat boya vsvs. tamamen pazarlama gıbı gelıyor bana. 110binde var dayımda ticari ön düzen amortisörler vs vs değişeli yıllar oldu. gercekten cabuk dagılıyor.
ötv indirimi zamanında en büyük atağı yaptı hyundai, ama fiyatlarına şimdi bakıyorum artık öyle çokta cazip fiyatlar sunmuyorlar... bir zamanlar ucuzluğundan ötürü alınırdı hyundai artık onuda ortadan kaldırdılar, kaliteli araçlar üretiyo olabilirler ama o segmentte ve o fiyatta tercihim i30 kesinlikle olmazdı...
Ya Allah Mesut Etsin Sizi i30'larınızla gidin c serisi 3 serisiyle kıyaslayın araçlarınızı artık...cidden hyundai toyotadan iyi diye savunuyorsunuz dicek sözüm kalmadı artık nato kafa nato mermer...
http://www.techturkey.com/forum/show...t=60010&page=2
Bu Arada Model Karşılıkları :D
Getz,İ20 Vs Yaris
İ30 vs Auris,Corolla
Sonata Vs Avensis
Genesis Vs Camry
Tucson Vs Rav4
SantaFe Vs Land Cruiser
ya gerçekten ciddi olarak mı yazdınız be cevabı bugün hangi seat kolay kolay zarar ettirmiyor hangi opel????? ikinci eli peynir ekmek gibi bir marka olan hyundaiyi satmak zor diyorsun...
Aslan parçası üslubuna dikkat et ben sana dedim mi kıçından başından uyduruyosun diye yok full yok plastik direksiyon dediğin zaman neyse kimse yoğurtum ekşi demez daha fazla yazmayacağım özellikle sana cevap vemeyeceğim yoksa bende üslubumu bozabilirim........... inş gaz pedalın takılmaz giderken direksiyonun kitlenmez ben yazarken kulaktan dolma gazeteden okuma yazmadım elimde servis raporları var zaten eniştemde konuya yazmış 1-2 tane yok baya bir COROLLO var sorunlu çıkan ;)
Ya Birde Şu Gaz Pedalı Takılmasaymışkı Adamlar Çözdüler Bunu...Kim Nası *** Atıcakmış Toyota'ya :D:D
Adamlar Sorunsuzluğu Marka Güvenini Falan Atmışlar Kenara ...Corollamın Gaz Pedalı Takıldı İ30'inki Takılmadı Diyorlar
Ya Vallahi Artık Uğraşamıycam...Ankette açtım
Siz Aurise 5 Kuruş Vermessiniz Sonuçta Bir Toyota...S...boktan araba yani
Bende İ30'a 3 Kuruş Vermem Sonuçta Bir Hyundai....araba degıl bence
Bu Da Son Artık....
Getz,İ20 Vs Yaris
İ30 vs Auris,Corolla(i30 c segmentındekı corollaya rakib olamaz biri hb biri sedan...Bu sene gelicek olan elentranın rakıbı olur corolla...B segmentindeki corolladan bahsedıyorsan onun rakıbıde era ondada sonuç belli)
Sonata Vs Avensis
Genesis Vs Camry
santafe ix35 Vs Rav4
ix55 Vs Land Cruiser
Bu karşılaştırmalar arasında bir tek Land Cruiser yorumsuz kalır ...
tmm kardeşim allah mesut etsin hyundailerinizle...
istediğinizi yazın anket sonuçları ortada genel görüş ortada...bana göre araba değil :)
Toyota > Hyundai demek istiyor bence...
500.000 Binde 1.6 CRDI Makinesi Gören Parmak Kaldırsın...