çok ütopik olmuş bu
Printable View
en güzeli renöö ağbiiiiii
renöö otomobiller üretir
TOYOTA sıkıntısı az olan araçlar üretir...
Sıkıntı varsa araçlarını çağıran bir markadır....
TOYOTA sahibi olmadım bugüne kadar ama eş dost hep böyle söyler....
Bu ne şimdi hyundai ile toyota kalitesimi tartışılıyor
boşverin aga yakında geely vs toyota diye konu açarlar... ben ep3 videosu ızlıcem bıraz yokmu yenı denemeler :D
en iyi araba diye bi şey yoktur olamaz....nokta
saglamlıgını vs ni biliomusnda yorum yaptıgnı sormak istiyorum neye gore kime gore sonuncu ?
lafımı carpıtma Türkiyede alınır alınmaz bilemem o kisiye kalmıs
--- ayrıca xenomorp arkadasım adını bilmiorm kötüleyip duruyosun
arabana arkadan otobus vurdu vti nekadar dandikmiş dedin
full paket i30 un deri direksiyona plastik dedin 120 den sonra ucuyo dedin
sahipleri gücenmesin ama şahinmi arkadasm bu ya sen sürmende kullanmanda sıkıntı var yada sen harici herkesin kullandıgı i30 lar kendini bmw mercedes sanıyo
Saol kaanım tesekürler buaraada
çok yakıyo i30 bence
Hemen Kazaya Vuralım...
Ben Vtı Kötü Demedim Ama Allah Korusun Kaza Cidden Yapılmazmış O Arabayla...Sağlamlık Ve Frenleri Hariç Çok Severim Hala Ama Bir Yere Tıklayınca Kaput Çamurluk Değişiyor...
Kullandım İ30 Plakasınıda Öğrenirim Birazdan Arkadaştan...
Ben Araba Kullanamıyorum Otobüste O Yuzden Vurmuştur Bana İ30 Da O Yuzden Dandık Gelmıstır....
Artık Öyle Bır Fanatıklık Boyutuna Geldınkı i30'u Ben Kullanamıyormuşum'da Benim Öküzlüğümmüş Diyorsun...
Toyota'yı Hyunda'dan Aşağı Görürsen Komik Duruma Düşersin Böyle Saçmalarsın Elle Tutulur Bir Tane Lafınız Yok Boşa Savunuyorsunuz Yok Gelişmekte Olan Firmaymışta Falanmışta
Ya Toyota Kim Hyundai Kim
Motorunuz geçsin 500.bini dedim cvp yok
2. eliniz kuvvetlimi cvp yok
sorunsuzmusunuz toyota kadar cvp yok
bir gaz pedalı takıldı ki takılmasa napacakmıssınız nasıl *** atacakmıssınız..onuda halletti toyota...
prestij kim daha üstün...
kimin motorsporlarında (rally,f1,nascar) tecrübesi var cvp verdıgınız sey f1 de basarılı olamamıs toyota,ya hyundaı fırmasında ayagına f1 pıstı asfaltı degen adammı var
rallilerde yıllarca toyota anasını aglattı ortalıgın...gt4 corolla wrc gibi
hyundai'in efsane modelı ne var bunu bana soyle barı bır tane efsane model soyle...çok tutulmuş begenılmıs :D....Toyota Dersen Ben sana söylim
Corolla,Celica,Supra,Land Cruiser,Mr2
2.7 V6 spor Araba Üretip vti kadar yürüyemiyorsa benım sucum ne :D
200 binlik arabasına hyundai'in alınır alınmaz kişisine kalmış gibi saçmalık cevaplar :D
Bir Efsane Söyliyebilirm Sana H100 Minibüs...Ama Onuda Hiace Eziyor Yine...
Banane Sizin i30'unuzdan da bilmemnenizdende ama kalkıpta boş beleş Toyota'dan İyi Derseniz ezber yapmayıp net konuşcaksınız...
Ayrıca i30 iyi benim şöförlüğüm kötü diyorsunya ben de aldıgın arabayı kapıma koymam madem kötü şöförüm zaten i30u kullanarak sevıyesını dusurmıyım ben
Kaza Yaptımya Ondan Böyleyimdir Ben....(bunu yakıştırma olarak yapanlar çok olmaya başladı burda allah aynısını başlarına verir inşallah'da bizde yakıştırma yaparız)
Anket Sonuçlarınıda İnceleyin Burdan Çok Bilenler....
http://www.techturkey.com/forum/show...56#post1589156
sen hala olayı nerden tuttugmun farkında degilsin benim zerre umrumda degil 2.7 üretmiş satamıs yok 15000 cc uretmiş satmıs .ben hyundaide degilim i30 diyorum sadece veyeni ix serisi eskilere lafım yok.hala omuydu bumuydudasın 2.0D 184 hp lik dizelleri var cıkartabildimi toyotan 2.0 dan bu beygiri aa ama pardon tr de 1.4 üstü yok.otopazarına git sor soruştur araştırmadm ikinceli eli zerre ilgilendirmiyor alıp satmak icin degil binmek icin alırım araçları.
2000000 lik arabası evet alırnır alınmaz kime ne insanın neye para vereceginden
ayrıca ben senin kazandan degilim otobus carpan bir arac nekadar saglam olabilir onu demek istiyorm anlamamakta direniyosn doru dürüst konuş allah belanı versin dersin deseydin daha iyidi
kaza yaptın vti kötü dedin
ondan sonra i30a bindin kötü dedin
gibi yorum yaparsan allah belanı versin demem haşa bunu derim
Toyota Dizel Diyorsun Ya....2.2 D-Cat Kodlu Motor Auris Tek Kapı Ve Bazı Modellerde Kullanılan...200 BG Bilgine...Üstüne Birde 500.bin Gidebilme Toyota Güvencesi Var
2.2 demedim 2.0 dedim yurt dışındada demedim Turkiyede dedim yazdıgma iyi bak
bakmıcaksanda sacma sapan konusma
ugrasamıcam hyundainizle toyotanızla arabamda memnunum boş olsada plastik olsada memnunum git kim neye biniyosa binsin isterse ferraiye binsin zerre s.kimde degil daha cok versin allah sanada boy boy toyota versin
kal saglıcakla kazasız belasız sürüşler sana taş degmesin tekerine...
Taksicilerin o Toyota muhabbetini bende yaşadım.Yanlış hatırlamıyorsam 3-4 toyotaya binmişliğim var hepside kendi plakasıydı.Accent albea clio falan varken niye Toyotayı taksi olarak kullanıyosun diye sordum hepsine,hepside diğerlerine göre aşırı sağlam olduğunu bundan para kazandıkları için aradaki farkı anlatamicaklarını söyledi.Hatta bitanesi fırlama bi çocuktu 500 küsür bindeydi toyotası horda kullanıyormuş motora girmemiş hiç.
Asıl konuya dönülecek olursa körü topalı herkez Hyundai ın bir atakta bir gelişimde olduğunun farkında ama yılların Toyotası varken 30 küsür lira verip kumar demiyimde fazla güvenmediğim arabayı almak istemem hatta en iyi ihtimal testlerde çoğu yönü a3ten bile iyi çıkan ceed i tercih ederdim şahsi fikirlerimdir
keşke bende çocuk olsam.. :)
bugün e5te gidiyom sol şeritte
arkadan baktm bi corolla geliyo cayır cayır selektör atıyo adam yanımdan uçtu geçti
ilerde durabilmiş neyse trafikte yakaladım dayı ne bu acele dedim
sorma yeğen gaz pedalı takılı kaldı dedi
dedim toyota bu olur takma kafana paspasları çıkart:hehe::hehe:
gaz pedalı takılmış adam napsın
bak binlerce araba geri çağrıldı bütün toyota kullanıcılarına mal diyosun yani
yakıştıramadım
sonuç olarak i30-auris oylamasında i30 önde
toyota hyundai den iyidir tabi ki onda şüphe yok ama i30 nasıldır denmiş,cevabıda anket vermiş
iyi ben yarın yakayım aurisi...gideyim hyundai bineyim :D
en büyük otorite xenomorph ondan ödül almamış neye yarar
Görüntü gerçekten güzel özellikle full paketleri taktire şayan.İstanbuldan bursaya gitmek için kiraladım.90 hp lik dizeli.Mükemmel derecede rahat huzrlu ve güvenli idi.Performansı 115 lik kadar olmasada gayet tatmin edici idi.Virajlardada çok çok relax tı araba.Hatta çok çok acele işim çıktı izmit ten bostancıya 180-190 geldim sanki 110-120 ile gidiyorum gibi geldi.Birkaç yerde o hızlarda sert haraket yapmak zorunda kaldım çok çevik haraket etti gayet zevkliydi.
(Toyota,honda kullanmadım karşılaştırma için yorum yapamam tabi.)
olay kontrolden cıkıp farkli yerlere dogru gidio
Mazallah 120 den sonra uçar muçar aman neye lazım..