İnsanlar hala Hyundai yi 10 yıl önceki gibi sanıyolar.Hyundai o kadar boktan bi marka ki o yüzden piyasadaki taksilerin yarısı Accent Era...İ30 a gelirsek Hyundai nin yaptığı atağın iyi örneklerinden birisidir...
İnsanlar hala Hyundai yi 10 yıl önceki gibi sanıyolar.Hyundai o kadar boktan bi marka ki o yüzden piyasadaki taksilerin yarısı Accent Era...İ30 a gelirsek Hyundai nin yaptığı atağın iyi örneklerinden birisidir...
burası fikir beyan edilen forum sırf o marka arabam veya satıcısı oldugu için toz kondurulmuyor bırakın arkadaşlar objektif olalım
i 30 kullanmadım ama opeli seatı fordu yakalayacgını hiç zanetmiyorum
hele o paralara
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
i30 hiçdüşünmeden alınabilecek araç kullandım aracı gayet her haliyle güzel 115 ps dizel muhtesemdi.tavsiye ederim..
aracın satıcısıyım ama benim kadar objektif olarak yaklaşan sanırım az bu konuda.. önceki mesajlarımı okuyunca da bu sonuca varmak çok zor değil.
astra ile karşılaştırma açılsa kesinlikle onun güzelliği ve kalitesini bende teyid ederdim ama karşılaştırmaya bakınca ve bazı arkadaşların yorumlarını görünce kıçımızın altından düşmeyen araba için bırakında biraz yorum yapalım![]()
Hyundai sayılan markaların geçmişlerine kıyasla geride görülsede bir çok alanda ve arge de çok fazla yatırım yapıyorlar. En azından bazı şeyleride görmezlikten gelmemek lazım.
Özgürün de dediği gibi markaların kendilerini geliştirmek için harcadığı çabayı maalesef biz kendimizi geliştirerek gösteremiyor ve bazen fanatiklik yapabiliyoruz
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
piyasadaki o segment tüm araçaları kullandım alınacak en iyi araç ford focus ama oda
kasa degiştirecek alınmaz hyundai kötü araçtır demiyorum
ama aracı cok yönlü ele almalıyız yol tutuş fren donanım performans fiyat hepsi
ele alınmalı i30 hayır derken aynı paraya alınan opel seat iki ila üç sene sonra satarken
hangisi daha kolay daha az zararla satabiliriz bunu göz önüne alınmalı
unutmayalım biz türkler markacıyız![]()
Toyota Vs Hyundai...Demişsinizya Ben Daha Yazmam Bu Konuya...i30 c serisini bile alteder derim geçerim...ben kullandım kia'da hyundai'de sorentoda ceratoda i30'da accentde...
Neyse Yazmıyorum Daha Fazla İ30 Corolla Ve Auristen iyidir peki tmm.....
Bu Arada Nası Araba Kullanıyosun Falan Denmiş...Onada Cevap Vermicem
Toyota Kapıma Koymam Diyen Arkadaşada Benim Diyebileceğim Allah Hyundai'a Binmeyi Cidden Nasip Etmez Bana İnşallah...Almam Binmem Daha İyi Derim
Daha Bu Konuya Cevap Yazmyacagım Çok Güldüm Çünkü...(1 Tane Yazdım Başka Yok)
Ya Toyota Kim Hyundai Kim... Başkada Yazmıcam
Ayrıca Nedense Ailemde 5 Adet Corolla 3 Adet Auris Var Nedense Takılı Kalmadı Hiç...Bu Kıçtan Uydurmalarda Yeni Türedi...Kıskanmayın Sorunsuz Arabayı *** Atmayın...Toyota Ciddi Bir Markadır Her Zamanda Aile Klansmanında Tercih Edilecek En Mantıklı Araçlardan Biridir
Hatta Yazayım
Corolla 2008 - 160.000 Km'de D4D...Hiçbir Sıkıntısı Olmadı
Corolla 2009 - 60.000'de 124lük Benzinli...Sıkıntı Yok
Auris 2008 - 60.000'de D4D...Ufak Tefek Tıkırtı Hariç Sıkıntı Yok
Auris 2009 - 30.000'de D4D....Tıkırtı Yine
Auris 2008 - 70.000'de D4D....Tıkırtı Ve Memati Şanzımandan Memnuniyetsizlik..Fakat Bir Kere Servise Gitmedi Şanzıman Ve Balatası Hala 0'ki Balata...Annem Çok Alışmış Resmen Akıcı Denilebilecek Bir Seviyede Kullanıyor Ona Sorsam Hayatta Satmaz
Corolla 2006 - 240.000'de D4D Tık Yok
Corolla 1997 - 220.000'de Tık Değil Tıkırtı Yok
Corolla 1999 - 190.000'de Tık Yok
Vallahi Değişecek Parçaları Değişti Bunların Hepsi Ailemde Var...Hepside Gördüğüm Bindiğim Araçlar Tarabya Plazada Yapıyoruz Bakımlarını...Ne Bileyim Ampulu Patlamıştır,Kadran Işığı Sönmüştür vs Gibi Arızalar Çıkarmışlardır...Ama Bir Gün Bile Yolda Kalmadılar Ve Gaz Pedalları Takılı Kalmadı Bazı Düz Mantık Medyaya İnanan Arkadaşların Dediği Gibi...
Neyse Bakalım İ30'ların Şanzımanları Ve Motorları Nerelere Kadar Gelicek...
gaz pedalı takılı kalıyor dediği kıçtan uydurma değil abd'de yaşanan sorundan bahsetmiş
http://www.milliyet.com.tr/default.a...icleID=1193832
ama bende son toyota corolla sedanı yapan mühendise küfür ederken agzım agrıdı
berbat yol tutuş ve fren her türlü lastikle tamam motor iyide gerisi fos
Evet türkiyede ki araçlarda sorun yok ama toyota sadece türkiyeden ibaret değil , kıçından uydurma dediğin vatandaş bunu belirtmeye çalışmış
Corolla sahibi 2arkadaşım da yol tutuş ve frenden memnun olmadığından bahsetmişti.
Orta Sınıf Bir Arabadan Beklenilir Seviyesi Var Yol Tutuşun Focus,Golf Gibi Değil Ama Ben Frenlerinden Çok Memnunum...
Genelde Bu Aralar Toyota'yla İlgili Konularda Gaz Pedalı Takılıyor Diye Almayın Diye Yorumlar Oluştu Türkiye'de Böyle Bir Dünya Yok Öyle Bir Gaz Pedalı Yok Boşuna Atmasınlar Diye Söyledim
lastik dedim değiştirdik ama nerde cok kötü yapılmış
ama şuna inanıyorum her kasanın bir talihsizliği oluyor
eger şu kasanın yol tutuşu ve fren leri iyi olsaydı ikinci toyota furyası olurdu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)