arkadaşım vtecini satıyor alsamı ya :D
yaz sonu cooper s alasım var ama şu konudan sonra i30 alır chiplerim :D
Printable View
arkadaşım vtecini satıyor alsamı ya :D
yaz sonu cooper s alasım var ama şu konudan sonra i30 alır chiplerim :D
evet xenomorph cevap yazmayıp oyunu soğutmaya çalışıyo
yapma bunu yapma bunu:D
behlül kaçar :D
toyota " kaizen " felsefesinden sonra " topla gel " felsefesini benimsemiş
yarın iş var bende yatim bare :D
sorun :D en az hangı marka cekıyorsunuz dıye :D
bu arada insanların başına gelen kötü olayları kendıne koz yaratanlar tınovskı seklınde olur gozumde...gökten yagan başka şeylerde var başka sözlerde ama hadi neyse...
ilkönce neyle taşak geçtiğini bilicen adamlık cercevesınde tartısıcan...
insanın başına gelen çok kötü bir olayla taşak geçersen bedduama gerek kalmaz zaten
birde imzanın başını okuycan bunu kabullenıyorsan zaten köpeğin duası sana tutar
neyse size bu şarkıyı armağan ediyorum
http://www.youtube.com/watch?v=L3-MBhB804E
arkadasım bak yazmim yazmim diorm yeter germe insanı
okumayı ogren ben senin kazanla taşak gecmedim bu 1 otobus carpmıs aracına saglam deil dedin ne olmasını bekliodn dedim hangi araca vursa yıkar gecer sen anlamak istememekte direniyosn
kafanı yorma sen bundan 7 sene once o 3.16 yı kaldırma ordan direge ordanda kulubeye soktum allaha sükür bmw di suan burdayım
aralıkta suanki tel masa i30 umla yaptım metrobus bariyerine girdim bana arkadan carpan biri yüzünden pert olmadı ama bi ton hasar cıktı iiki i30 laydım vtec2 le yapmadım dedim..
3. bişey basıma gelirde hala burda yazıyor olursam "...... " ( fill in the blanks ) ;)
ahanda berkan dellendi :D
Geçmiş olsun Berkan bu arada
xenomorph , berkanın önceden yazdığı mesajı okudumda senin deyiminle taşak geçilmiş bir durum yok bence çok abarttın bu olayı
adam demiş ki ," arabana otobüs çarpmış.otobüs çarpan arabaya bile dandik dedin "
ters düşen herkes arabana öyle oldu tırıvırı diyor bugunlerde...
dünya ahiret zarardayım.ebem sevildi emrah modunada gırdım ama bir kerede terş düşen insan kaza yazmasın be kardeşim!
bu arada bmw volvo yada yeni toyota honda hyundai renault olsaydı o kazada ve ben kazara tek basıma ıcınde olsaydım o arabanın halınden cok cok daha ıyı sekılde cıkardı kazadan...
hersey bıcılır anlamında demeyın
Neyse Kardeşim Tekrar Gözden Geçirdim Doğru Söylüyorsunuz Tepkim Yerinde Ama Şiddeti Fazla Kusura Bakmasın Herkes
Bu Laf i30 Auristen İyi Demek Değildir Onuda Söylim :D
Volvo iyidir, 60 la gomduk bişi yok:D
bizim de demek istediğmiz aslında sana dokulcak manada bişi yazılmadı belki konudan gereği gerildin bi nefes le okudun öyle geldi ama eminol berkan o sebeple yazmadı yazmaz kendide ciddi kazar geçirmiş biridir.
gene klasik olcak ama 2 metal yığını içn bunca stress e degdimi ? bence daha gereksiz germeyin birbirinizi
tamamdır berkan sende olayı tatlıya bagla bitsin ... low ede temizlik düşer :D
en sonunda site toplancaz para biriktircez alcaz bi auris le i30 sizleri oturtucaz roll drag pist kapışcaksınız en sonra çarpışma testi olcak bitcek :D
haahaha sen gel ben sana efesin gralını alacam
bknz :D
http://i217.photobucket.com/albums/c...n/IMGP1904.jpg
:icon_tup: anlaman gec olsada saol :D istedigni savun karısan eden yok kimseye