Gardaş ben almayim künefe yiycem :D:D
Printable View
rezalettiiiiiiiiiiii :(
Tünay Kardişiiimmm :D
aynen serence Allah razı olsun kankucum
gine beklerik :D
güzel akşamdı teşekkürler serence :)
evet güzel bir geceydi,akşam akşam ankara'yı tavaf etmiş olduk :D bu arada serence senin levin çok sağlam duruyor, eksikleri var dedin ama onları da halledince cok daha sağlam olacağından eminim:D
ayrıca aksam içinde teşekkürler yanlız bırakmadın bizi:)
Olm hep bi aksilik cikti konvoy esnasinda Ankara yollarinda bi sakin gidemedim paso gazladim bir yerlere yetisecegim diye, kameralara falan takilmamisizdir insallah.. :D
Ankara'da kirmizi isikta durulmaz dediler durmadim nerdeyse hic birinde, ceza falan gelirse aynen gonderirim.. :D
Allah razi olsun herkesten, guzel 2-3 gun gecirdik, yine geliriz insallah.. :)
TarıkS kardeş corsan çok güzeldi eğer karıştırmıyorsam :D allah kaza bela vermesın tekrar söyleyım:) bu arada artık ERA'lara pek bulaşmazsın sanırım :D
Kokorec kötüydü ama muhabbet şahaneydi, tüm Ankara tayfasına tesekkürler ;)
Serence yavrum sana ayrıca tesekkürler :D
utanmadan kara kuvvetlerı komutanlıgının onunde yaptın bıde bunu :D
Bu arada unutmuşum dünkü yorgunlukla Serenceyanlız bırakmadı 2 gün minibüsüyle dolustuk alısveristi kıldı yündü tünayda ve tüm ankaralılarda drag günü güneş yagı servisi saglayan burak ve getirdigi su ve abur cuburlarla bizi besleyen Orhan abi ve eşinede ayrıca teşekkür :D
Ankara'da kırmızı ışıkta durulmaz lafını söyleyen hemşerimi esefle kınıyorum elimede düşmesin kalbini pis kıracağım.
Misafir ve Ankara'lı dostlarım iyi varsınız bu hafta sonum sayenizde çok keyifli geçti
aahaha aynen dostum " hacı burda basma sakın akp binası var :soru::soru::soru::heyoo: hahaha tatatatata :hehe: " tam adamına diyosun basma diye :D
bende sizin yanınızda olup dinlemek isterdim ama işe gitmem lazımdı biliyon :hehe: