İlk önce başın saolsun bu durumu atlatmak gerçekten çokzor ama piskolok dışnda yapabilcegin yanında birilerinin olması yanlız kalmaman belki senin açından daha iyi olur
Printable View
İlk önce başın saolsun bu durumu atlatmak gerçekten çokzor ama piskolok dışnda yapabilcegin yanında birilerinin olması yanlız kalmaman belki senin açından daha iyi olur
Psikolojik tedavi+ olarak hobilerinize iyice yönelin, bi nebze rahatlatabilir:). Gerçi insanın başına gelmeden böyle birşeyi anlaması zordur ama..
kardesim annenin mekanı cennet olsun , Allah sanada sabır versin, :(
basınız saolsun ilk önce sunu söyelemeyim kesinlikle zamanla gececektir cok taze henuz acınız.
ikincisi gece veya gunduz annenizi görmeniz özleminizden kaynaklanıyor olabilir dusuncelerinizi ve duygularınızı yönlendirmeye calısın sonuc itibariyle sevdiginiz insandan bu dunyada veya değilken korkmanız gereken herhangi birşey yoktur,heleki annenizden:) burdanda sizin annenizden değilde vefat etmiş kişilerdende korkuyor olabilme ihtimaliniz aklıma geliyor ,bunuda gecin dirilerden korkun diğer aleme göc etmiş olanlardan size zarar gelmez heleki annenizden :)
tekrardan basınız saolsun ve gecmiş olsun...
Başınız sağolsun.Allah sabır versin.Bir önerim var, psikolog işe yaramıyorsa sizin için hayatınızda önemli yeri olan,bazen başınız sıkıştığında ,ne yapacağınızı bilemediğinizde size yol gösteren , çözüm üreten,Öğütlerinin işe yaradığı birileri varsa onlarla konuşun.Belki onlar sizi biraz rahatlatabilir.Psikolog konuşulanlar aramızda , açık olun ,rahatlayın desede daha 2 hafta önce tanışdığınız birine güvenemeyebilirsiniz,ona herşeyinizi anlatamayabilirsiniz.
başınız sağolsun , çok zor bir durum psikolog derdinize çare bulamıyorsa uzman bir psikiyatr'a danışmanızda fayda var
Tekra başın sağolsun dostum. Arkadaşın birinin de yazdığı gibi namaz kılarak dua okuyarak kuran ın türkcesini okuyarak rahatlayabilirsin. Manevi rahatlık ve huzur seni rahatlatacaktır.
öncelikle başın sağolsun, Allah mekanını cennet etsin... İnsanın annesini kaybetmesi hiç kolay birşey değil hemde daha yeni tarihte olmasının etkisi büyüktür. ilk aklıma gelen psikoloğunu değiştirmen daha iyi bir uzmana danışman. Bence herşey insanın kendi bilinç altında yatıyor kimi arkadaşların dediği gibi maneviyatını güçlendirerek,hobilerinize yönelerek, kafanı başka şeylerle dağıtarak vs... yöntemlerle annenizin yokluğuna alışana kadar olan süreci geçirmeniz.
umut cum başın saolsun kardeşim
Mekanı cennet olur işallah
arkadaşlarında dedigi gibi manevi duygularını biraz daha öne çıkarıp
kendini kuvvetlendirebilirsin. Kuran-ı Kerim in Türkçe mealini oku namaz kıl
bol bol dua et Rabbim sana yardımcı olacaktır. Allah sabır versin
hepinize tşk ederimde en iisi dediklerinizin dışında bu evi satmak
bence evi satmak çözüm getirmez daha da üzer seni. Manevi açıdan biryerden sonra o ev içinde yaşanan anılar seni mutlu edicektir. Çok yakınımı kaybettiğim için biliyorum bu olayı. Birde alkol kullanıyorsan sakın kullanma 1 2 ay boyunca. Alkol insanı daha çok sıkıntıya sürüklüyor..
Allah(C.C)rahmet eylesin..bol sabırlar diliyorum sana..Kurban'ın bir şarkısında söylediği söz gibi can dolaşıyor dönüyor geldiği yere..can emanet ruh misafir bu dünyada..Herkesin gideceği yer belli kimisi önce kimisi sonra gidiyor oraya.Acın taze normal zamanla düzeleceksin inşallah
İmkanın varsa degiştirmende fayda var.Degiştirmesen bile kısa bir süre sonra alışırsın...
Bencede satmayın gelecekte üzülürsünüz.Hatırası,maneviyatı vardır.
Onur yazdım kafam karıştı Umut acını ilk paylaştığın insanlardanım biliyorsun ki bende 7 yaşında annesini kaybetmiş bi insanım.
Evde Bismillah de duanı oku yat uyu, dünya üzerinde böyle bir gerçek yok. UNUTMA.
Zihninin sonu yok bak açık söylüyorum zor olur senin için büyütme.
Rahmetlinin git mezarına duanı et acını bende çok iyi anlıyorum. Mekanı cennet olsun.
Tavsiyelerimde
1- Sakın içki içme kafam dağılsın diye veya aşırıya sakın kaçma
2- Gündüzleri çok çalış bir süre sonra zaten bayılırsın uykusuzluktan
3- Ben 3 sene uyuyamadım sabahlara kadar sezen aksu dinlerdim bir süre sonra herşey yoluna giriyor.