User Tag List

Sonuçlar: Hangisi...

Katılımcı sayısı
191. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Toyota

159 83.25%
  • Hyundai

32 16.75%
Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
170 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Toyota Vs Hyundai

master
    Misafir
    Alıntı Crack Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Toyota al. Senden sonra evladın da binsin
    Hyundai al çocuğunu hiç yorma, büyüyünce kendi arabasını alsın..

Ramiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı __FrK__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o jdm corollayı LOW mu koymuştu bılen varsa bı bulsun yaw sevabına
    Bunu diyosun sanırım ...

Bende Toyota diyorum tabiki

Cimmeria - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyota dünyanın en büyük otomobil firması olmasının yanına dünyanın en büyük 5. şirketi

bence toyota

http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2010/

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GM de otomobil deviydi ama sonu içler acısı , isimlere takılmaktansa günü değerlendirmeyi tercih ederim
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eriador Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GM de otomobil deviydi ama sonu içler acısı , isimlere takılmaktansa günü değerlendirmeyi tercih ederim
    liste güncel zaten toyota 2009'un en büyük 5. şirketi

supra dışında ilgilimi çeken bir modeli yok ama durum böyle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    liste güncel zaten toyota 2009'un en büyük 5. şirketi

supra dışında ilgilimi çeken bir modeli yok ama durum böyle
    benim demek istediğim toyota 5. diye hemen gidip onu mu alalım ? Mercedes ilk 5 te yok Toyota ondan damı daha iyi ? ( buna şiddetle cevap istiyorum ) ben kendi şartlarıma durumuma bakarım marka firma önemsiz elimdeki paraya olan tüm mallerı incelerim uygun olanı alırım
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada dünyanın en büyük 5. ! şirketi Toyota efsane bi bi bütçe ile neredeyse Ferrari + Mclaren kadar bi bütçe ile F1 de yıllarını harcadı sonuç sıfır ! hiç bişi yapamadılar ... isim takıntılarını geçmek lazım

gkhunk
    Misafir
    toyota kaizen kalite felsefesini benimsemiştir. toyota derim.

benim için 5. şirket olması ilgimi çekmedi ama ders olarak kaizen i okulda alınca, akabinde de toyota nın benimsediğini görünce direk gidip aldım.

kore araçlarının hiçbirinden hazetmem, o sebep ile ssangyong, kia, hyundai hepsi aynı benim için.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Kaizen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim demek istediğim toyota 5. diye hemen gidip onu mu alalım ? Mercedes ilk 5 te yok Toyota ondan damı daha iyi ? ( buna şiddetle cevap istiyorum ) ben kendi şartlarıma durumuma bakarım marka firma önemsiz elimdeki paraya olan tüm mallerı incelerim uygun olanı alırım
    Şiddetle cevap veriyorum

İyiliğini kötülüğünü tartışmadımki dünyanın en büyük 5. şirketi olduğunu söyledim

Kalkıp mercedesle karşılaştıracaksak farklı noktaları karşılaştırmak lazım, mercedesin üretim yaptığı segment hedef kitle tamamen farklı. Üretim kapasiteleri tamamen farklı.
    Marka olarak baktığında Toyota Mercedes'in birebir rakibi değildir Ama şirket değeri, iş hacmi, üretim kapasitesi, insan kaynağı, servis ağı gibi noktaları karşılaştırısak Toyota üstündür. Araç kalitesi olarak bakarsak tabiiki maliyetleride hesaplayarak mercedes çok daha üstündür

Formula örneği zaten tamamen saçma, bir spor dalındaki başarısı veya başarısızlığı ile marka büyüklüğü ve kalitesi karşılaştırmak komik olmuş. O zaman hepimiz redbull markalı araba mı arayacağız

Toyota mı Hyundai mi konusuna dönersek bence Toyota.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şiddetle cevap veriyorum

İyiliğini kötülüğünü tartışmadımki dünyanın en büyük 5. şirketi olduğunu söyledim

Kalkıp mercedesle karşılaştıracaksak farklı noktaları karşılaştırmak lazım, mercedesin üretim yaptığı segment hedef kitle tamamen farklı. Üretim kapasiteleri tamamen farklı.
    Marka olarak baktığında Toyota Mercedes'in birebir rakibi değildir Ama şirket değeri, iş hacmi, üretim kapasitesi, insan kaynağı, servis ağı gibi noktaları karşılaştırısak Toyota üstündür. Araç kalitesi olarak bakarsak tabiiki maliyetleride hesaplayarak mercedes çok daha üstündür

Formula örneği zaten tamamen saçma, bir spor dalındaki başarısı veya başarısızlığı ile marka büyüklüğü ve kalitesi karşılaştırmak komik olmuş. O zaman hepimiz redbull markalı araba mı arayacağız

Toyota mı Hyundai mi konusuna dönersek bence Toyota.
    F1 otomobil teknolojisinde son nokta nasıl en iyi insanlar olimpiyatlarda belli olur arabalardada öyle madem süpersin mühendisliğin harika üretimin süper göster gücünü aksi halde herşey bahane ...
    bu arada Redbull Renault motoru kullanıyor ve Reno bir F1 efsanedir. Reno istese bir supersport çıkartır ve ortalıgı yerindne sallıcak kapasiteye sahip ama üretim polikalarından yapmıyorlar.

üretim yaptığı segment hedef kitle tamamen farklı demişinde öyle birşey yok Toyota Lexus adında lüks araçlar üretip Mercedes e rakip olmaya çalışıyor hatta bi ara 1 e 1 kopyalıyordu tüm imkanları ile tasarımlarını jantlarını bile ama sonuç ortada

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    toyota mı hyunda mi bence duruma göre değişir param var ben mod lu araç yapıcam dersem supra tartışılmaz bile ama orta gelir şartlarında öğrenci isem i30 olabilir

gkhunk
    Misafir
    Alıntı HAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    What you think, I'm gonna let you roll in a Hyundai?
    yani bi de buu hatırlayalım

yavuz_ozaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs up

Alıntı corolla117 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    toyotanın tek bir sorunu var şu anda.

maalesef sıkıcı otomobiller üretiyor. biraz daha radikalleşmesini, 4ageyi, suprayı, celicayı hatırlamasını umuyorum.
    Kesinlikle katılıyorum batu

gkhunk
    Misafir
    yani şimdi bir de şu var, her savunan kendi kullandığı aracını savunacaktır, öyle de görünüyor. ama ben almadan önce de toyota savunduğumdan tercih ettim zaten ilk arabam

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    F1 otomobil teknolojisinde son nokta nasıl en iyi insanlar olimpiyatlarda belli olur arabalardada öyle madem süpersin mühendisliğin harika üretimin süper göster gücünü aksi halde herşey bahane ...
    bu arada Redbull Renault motoru kullanıyor ve Reno bir F1 efsanedir. Reno istese bir supersport çıkartır ve ortalıgı yerindne sallıcak kapasiteye sahip ama üretim polikalarından yapmıyorlar.

üretim yaptığı segment hedef kitle tamamen farklı demişinde öyle birşey yok Toyota Lexus adında lüks araçlar üretip Mercedes e rakip olmaya çalışıyor hatta bi ara 1 e 1 kopyalıyordu tüm imkanları ile tasarımlarını jantlarını bile ama sonuç ortada
    Lexus sadece amerikan pazarı hedeflenerek üretilen bir markadır, üretim politikalarında ve hedeflerinde avrupa pazarı her zaman için ikinci plandadır

F1 ile üretici kıyaslamaya kalkarsak çok değişik olur gerçekten, bmw senelerdir bir başarı elde edemiyordu, renault alonso ile kazandığı şampiyonluğun haricinde son 15 senedir büyük başarı kazanmadı, bu mantıkta gidersek jaguar girip başarısız olmuştu demekki kötü bir marka , honda senelerce bir şey yapamadı demekki honda kötü, hyundai tarihinde varolmadı f1in demekki hyundai araba bile değil

Renonun istese süperspor çıkarıp ortalığı kasıp kavurması ile ilgili olarakta honda istese turbo motor yapar ortalığı kasıp kavurur muhabbeti gibi se ve sa ile olmuyor bu işler. Çıkarsınlar kasıp kavursunlar görelim hepimiz

Ha bu arada toyota alırmısın desen sanırım almam honda alırım ki öyle yaptımda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Lexus sadece amerikan pazarı hedeflenerek üretilen bir markadır, üretim politikalarında ve hedeflerinde avrupa pazarı her zaman için ikinci plandadır

F1 ile üretici kıyaslamaya kalkarsak çok değişik olur gerçekten, bmw senelerdir bir başarı elde edemiyordu, renault alonso ile kazandığı şampiyonluğun haricinde son 15 senedir büyük başarı kazanmadı, bu mantıkta gidersek jaguar girip başarısız olmuştu demekki kötü bir marka , honda senelerce bir şey yapamadı demekki honda kötü, hyundai tarihinde varolmadı f1in demekki hyundai araba bile değil

Renonun istese süperspor çıkarıp ortalığı kasıp kavurması ile ilgili olarakta honda istese turbo motor yapar ortalığı kasıp kavurur muhabbeti gibi se ve sa ile olmuyor bu işler. Çıkarsınlar kasıp kavursunlar görelim hepimiz

Ha bu arada toyota alırmısın desen sanırım almam honda alırım ki öyle yaptımda
    pardon 15 senedir dedin dimi ? 2005 - 15 = 1990 dimi ? peki 1995 de Michael Schumacher ne ile şampiyon oldu ? 1996 da Damon Hill ? 1997 de Jacques Villeneuve ? ondan sonra Renault kendi bıraktı f1 i zirvede iken çekildi kimse onları geçmeden.
    Hyundai F1 e girmedi ondan kıyaslıyamassın.toyota ne yaptı ? onlardan daha iyi olabilir aksini kimse inkar edemez.
    Jagur bana göre iyi bi firma değil 4000 dolara stype alırsın burda full de sorunlu bi araba.
    + Amerika pazarı dünyadaki en büyük ve en önemli pazardır tüm firmalar öncelik buraya göre üretir bunuda unutma

Reno ile kafa geçme bence f1 tarihinde özellikle sınırlı motorlardan elde ettikleri güç efsanedir son senelerde iyi değiller ama herkes onlara ciddi bi şekilde saygı duyar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reno ile kafa yapmıyorum, sen demiştinya ben güne bakarım diye ondan söyledim

neyse bence toyota hyundaiden çok daha büyük ve iyi bir marka, rakamlarda bunu gösteriyor zaten.

araba seçimi çok kişisel bir şey, bunlardan çok daha bireysel sebeplerden seçiyoruz hepimiz arabaları

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada dünyanın en büyük 5. ! şirketi Toyota efsane bi bi bütçe ile neredeyse Ferrari + Mclaren kadar bi bütçe ile F1 de yıllarını harcadı sonuç sıfır ! hiç bişi yapamadılar ... isim takıntılarını geçmek lazım
    F1 e girmiş başarılı olmuş firmalarda 1 tane supra yapamadılar hala son yüzyılın modifiyeye yatkın en efsane motorudur supra. Onu napacaz?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    F1 e girmiş başarılı olmuş firmalarda 1 tane supra yapamadılar hala son yüzyılın modifiyeye yatkın en efsane motorudur supra. Onu napacaz?
    f1 motorları 2.2 litre ve atmosferik 800 hp güc üretiyor kısıtlamalar olmasa dahada fazlası olur bu arada motorlar 3 hafta kullaılıyor ve son 3 senedir motor gelişimi yasak . litre baına kaç hp çıkyıor bi bak istersen. ... bunu karşılaştırmak bile komik madem öyleydi meşur Suprayı üreten Toyota nın kadar efsane yatırımlar büyük bütçeler ile niye bir başarısı yok ? niye kaçtılar f1 den ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)