crz zten yokmuydu yaw..
Printable View
crz zten yokmuydu yaw..
oha supraaaaa.....
arkadaşlar az önce bir yarış yaptım ve lambo kazandım alın terimle ?
bilgisi olan varmı yenimi bu hadise ? lamboyu görünce 10402 puan yaptım :D
oyunu bugn bakıma alcaklardı bikaç yenilik gelmiş.alıncak arabaların seviyeleri yükseltilmiş.pink challenge die bişi geldi.ruhsatına yarış yapıosun.yiğit abi senin 1300hp lik mclaren da bırak geçsin lamboyu 1017hp o.:rolleyes: 10 kere aynı araba için sanırım yarışma hakkı verio.hergün 1 kere yarışabilioruz.:beuj:
dmn girdim yarısa 20p'la kaçırdım:ofk: 7712 yaptım 7732 yapmıs sadece lamboyamı yarısılıor baska arac yokmu bn sahsen suprasına yarısı tercih ederm:D
şimdilik gelen lambo.bazı araçlarında sevieleriyle oynanmış.kimisininkini baya yükseltmişler.mavi parayla alınanları da normal paraya çevirmişler...:icon_tup:
bence point sistemi güzel olmuş,ruhsat olayıda gelmiş :)
yine değişmiş suprayı çatır çatır saydım parasını aldım ben oyunun nirvanasına ulastım dahada gelmem:D
ulan kredi kartıyla 15 lira harcadım mavi para aldım delorean almak için belki zaman makinası modifiyesi vardır diye
hem zaman makinası olayı yok hemde arabayı normal paraya çevirmişler yapılır mı bu bana :D :D
ya sosyal paylasım sıtesınde antısosyal olduk bu oyun yuzunden face te gezınemıom xp yapcaz dıe :D
valla bende viper var anasını satayım pc kasıo accık benım anahtarına kapıstım ıkısındede kaybettım bıdaa gel ıkıtane vercez deseler yarısmam :D
http://img155.imageshack.us/img155/2117/indir1n.jpg
Çulsuz stayla :D
lambo hep istediğim araçtı hileler kapanınca hayal olmuştu...
kısmet miş kazandık aldık lamboyu :D
2. kat nasıl çıkılıyor yada biz çıkabiliyomuyuz bilgisi olan varmı
cartown'un facebooktaki grubunda var ama dikkat etmedim dediğiniz gibi göz yanılmasıda olabilir şimdi bida bakıcam