bu test arabasıyla verilen sürede istediği kadar yarış kazanamadığımız zaman geri mi alıyor?
viper lvl 25 te test aracı olarak gelebilme ihtimali var.r34 şuan için test aracı görünüo 25 lvl de.![]()
907hp viperi tost ettim bi numarası yok
odegilde cumhur die biri var adamı bikere geçemedimya faul yapıom yada kalkamıom bi onu geçemedim...
bugün en çok kimle yarıştınn abicimen çok kime sapladın
EFE ben mavi camarolu.. içime oturdu valla...
bende cumhura saplamakdan sıkıldım![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
benide eklermisiniz gokalpmetan@hotmail.com
Bu hayvan yigit para vermis Mclaren almış![]()
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
SKYLINE FİLAN TANIMAM SAPLARIM
![]()
fites atamadık
araç çok hızlı atamıyorum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
nasıl aldın solesene![]()
level işinide çözsem tam olucak![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
sen vites atmayı ogren habire saplıyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)