EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Oha lan kaldıysada valla ben koymadım.Günahı senin boynuna kanka bu arada rsi ın da maşallah ı var hani tekrar baklava aşkımı depreştirdi
diyadin Nickli Üyeden Alıntı kanka fotoyla alakası yok,araba canlı bakınca sıfır gibi.2012 model 106 gti
Yok Kanka Ben Almadım En Son Senın Elınde Gorulmus Hahahaha
eser Nickli Üyeden Alıntı kanka bu arada rsi ın da maşallah ı var hani tekrar baklava aşkımı depreştirdi Eyvallah yawrum Bu arada o amblem baklava değil ne olduğunu sende biliyorsun
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Yok Kanka Ben Almadım En Son Senın Elınde Gorulmus Hahahaha Tabi hatta şu an oturuyorum Gazetede 3. sayfa haberi.Gece geç saatlerde gelen şahıslar Haramidere sanayiden koltuk çaldı
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Eyvallah yawrum Bu arada o amblem baklava değil ne olduğunu sende biliyorsun ahahaha 70 yaşındaki ... şey boşver kanka bız ona baklava diyelimde sonra moral bozulmasın
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Ak Vtı Gecenın Parlayan Yıldızı Oldu Masallah Kanka Cok GUsel Araban Hersey Icın COk Tesekkur Ederım Cok GUsel Bı Hafta Sonu Gecırdık Tsortlerı Ne Zaman Degısıoz HAhahaaa Eren Kanka Koltuk Benım Arabanın Arkasında Mı Kalmıs :P tesekkur ederım kankaların has'ı o senın guzellıgın bende kanguruya hastayım takaslayalım
Suat Otomotiv
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Tabi hatta şu an oturuyorum Gazetede 3. sayfa haberi.Gece geç saatlerde gelen şahıslar Haramidere sanayiden koltuk çaldı ahahahah kanka koltuk bızım komsununmus sizi arıyorlarmıs
jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı tesekkur ederım kankaların has'ı o senın guzellıgın bende kanguruya hastayım takaslayalım Eyw Kankam Fc Her Zaman Senın Bılıosun Hersey Cok Guseldı Tekrar Cok Tesekkur Ederım Omer Bana Bı Resım Attı Fena
eser Nickli Üyeden Alıntı ahahaha 70 yaşındaki ... şey boşver kanka bız ona baklava diyelimde sonra moral bozulmasın Bencede Hem gün olur devran döner bir bakarız sen cliolar falan
jdm-fuat Nickli Üyeden Alıntı ahahahah kanka koltuk bızım komsununmus sizi arıyorlarmıs Sizi değil Mustafa'yı diyecektin O koltuk benim arabaya sığmaz
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Bencede Hem gün olur devran döner bir bakarız sen cliolar falan he he kanka bak imzama arabayı alır almaz logoyu iptal ettirmiştim yine bir baklava modelim olursa yine iptal olur
kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Eyw Kankam Fc Her Zaman Senın Bılıosun Hersey Cok Guseldı Tekrar Cok Tesekkur Ederım Omer Bana Bı Resım Attı Fena Resim deil Fotoğraf Kanka şu Ömer birde bizede atsada bizde görsek hani
eser Nickli Üyeden Alıntı he he kanka bak imzama arabayı alır almaz logoyu iptal ettirmiştim yine bir baklava modelim olursa yine iptal olur H yapıştıralım Rağbet daha fazla olur kanımca
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı H yapıştıralım Rağbet daha fazla olur kanımca emitasyon'a hayır
Dayııııııııııı ikiiiiiiiii kiiiiiii
eser Nickli Üyeden Alıntı emitasyon'a hayır Canım bizde H nin yazı karakter ve fontunu farklı yaparız.Soranada Hasan deriz
EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Canım bizde H nin yazı karakter ve fontunu farklı yaparız.Soranada Hasan deriz yok kanka bız oraya en ıyısı guzel bir R yapalım
eser Nickli Üyeden Alıntı yok kanka bız oraya en ıyısı guzel bir R yapalım R yaptı derler olmaz.Sanırım en iyisi orj Yada neye benzetiyorsak direk onun fotoyu koyak
boşver kanka logo kalsın tehlikelı olmaya başladı walla
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları