Bizde 2. el halen çok değerli... Adam çok ucuza birinin işine yarar diye parça satsa, ben onu alıp değerine başkasına satarım. Otomobil içinde geçerli aynısı.
Bizde 2. el halen çok değerli... Adam çok ucuza birinin işine yarar diye parça satsa, ben onu alıp değerine başkasına satarım. Otomobil içinde geçerli aynısı.
bu ısın ustunde baya durmustum bı sıte uzerınden yapıcaktık fakat malıyetı yuksektı bana gore en azından.gercekten cok ıyı fıkır bu en azından herkes faydalanır bızım elımızdekı parcalar cıkmacılarda yoktur heraldeboyle bısey olsa cok ıyı olur bence
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
çok guzel bı proje olur gerçekden takas ımkanı falanda olabılır herkezin işi görülür adminlerin bu konuda düşünceleri nedir...
pasword:JDM
İngilterede şovlarda satıyor herkes elindekileri dizip.
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
Götürücem hepinizi götürücem![]()
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
izmir yarış pistinde bir haftasonu organizasyonu olabilir böylecuma akşamı party mangal ile başlar.cumartesi araçlar ve parçalar satılır akşamüstü gokart turnuvası olur.pazar günü fuar devam eder time trial ile kapanış olur...gibi
ekim ayında güzel olur,hem sıcak olmaz cayır cayır
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
olcaksa böyle olsun
ve mümkünse araçların başında et parçaları olmasın,gerçekten olcaksa mini etekli dekolteli kızlar yerine düzgün giyimli,bilgili,soru sorunca cevap verebilecek bayanlar olsun
Boyle bir seyi uzun zamandir bende dusunuyorum ama ***** TR;de olmadigim icin dusunceden ote gecemedi...
photoday gibi buyuk ve yer sorunu olmayan bulusmalara herkes ikinci el satiliklarini getirip aracinin yaninda ufak bir stand kurarak satis yapabilir.
önümüzdeki aylarda yapılacak olan drift fest alanında stand kurulabilir parça satışı yapılabilir güzelde olur
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
ben maslakta bu ısı 2 yıl once yaptım pazar gunlerı herkes elınde olan kullanmadıgı parcaları getırır ısıne yarayana satar yada takas yapar maslak sanayı bu ıs ıcın uygun benım dukknın oldugu sokakda cok uygun zabıta polıs vs. hıc bırsey yok yonetımden zamanında bu ıs ıcın ızınde almıstım...
yapalım abitekirdağda motorsporları klubü kurup bişeyler yapmaya niyetim var benim vakit ve nakit olarak uygun olduğumda.drift show yapmak için baba bi sahip var asfalt.
hatta izmirdede pınarbaşında böyle bi haftsonunun içine mustafalar davet edilse çok güzel olur.katılım çok olur.pistte giriş çıkış bilet kontrolü daha kolay olur vs vs.
fikir çokta hayata geçirmek kolay değil![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)