ben burda bu konular hakkında tartışmalar oluo die koydum dedim ilgilenenler var yararım olsun bilgilendirme olsun amaç anladınmı ? peki ozaman güzel kardeşim sen bi dava aç öncü sen ol yaaawben dava açmaktan korkmuorum neden korkiim ama olmicak duaya da amin denmez.. youtube a da şikayette bulun .. ha unutmadan ben bulursan ne olur ? bulamazsan ne olur ? die sordum .. ki bulamazsan olucakları söledim .. bende biliorum bulunamaycağını o yüzden tepkimi böle dile getirdim .. ben çk sağlıklı düşünüorum ve konuşuorum ama bu konu hakkında da tartışmam tatsızlık çıkmasın boşu boşuna fikirlerine saygılıyım

ben dava açmaktan korkmuorum neden korkiim ama olmicak duaya da amin denmez.. youtube a da şikayette bulun .. ha unutmadan ben bulursan ne olur ? bulamazsan ne olur ? die sordum .. ki bulamazsan olucakları söledim .. bende biliorum bulunamaycağını o yüzden tepkimi böle dile getirdim .. ben çk sağlıklı düşünüorum ve konuşuorum ama bu konu hakkında da tartışmam tatsızlık çıkmasın boşu boşuna fikirlerine saygılıyım
Alıntı