3g modem servis?

Thread: 3g modem servis?

1. senna's Avatar

senna said:

3g modem servis?

aratmadım forumu tecrübeli olanlardan bilgi almak istedim. 3g modem ve servislerden hangisi iyi ve hızlı başımı ağrıtmadan kotayı aştığımda çok uğraştırmayan servis varmı yada böyle birşey varmı avea tcell vodafone kullananların görüşlerini alabilirmiyim, hepsinin çeşitli avantajları var ama kullananlar daha iyi bilir kotası fazla birşey istiyorum
    körler sağırlar

2. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:
    4g lık turkcell kullanıorum.gayet yeterli film falan indirmieceksen
    3g baz istayonu olan yerde cidden hızlı.Edge ile bağlantı baya kötü ama
    "Wagen"thusiast

3. senna's Avatar

senna said:
    şöle diyim evdeki modemi kırdım özellikle bu ara youtube vsde çalıştırırım o yüzden birazcık hızlı bişey olsun

alırsam tcell 8ini alıcam zaten nasıl olsa aşıcam
    körler sağırlar

4. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:
    evde 3g çekiosa cidden hızlı
    ama dediğim gibi edge e geçerse 56k gibi oluo
    "Wagen"thusiast

5. senna's Avatar

senna said:
    edgei biliyorum ya o çok kötü çekip çekmediğini nerden anlarız lan
    körler sağırlar

6. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:
    telefonunla evden net e girmiomusun
    3g ile giriosan sıkıntı yok

yazlıkta ön balkonda edge arka tarafta 3g çekio
    "Wagen"thusiast

7. senna's Avatar

senna said:
    bende ondan korkuyorum odada 3gmiydi edgemiydi hatırlamıyorum lan ama hızlı muştuya yorum yapıyorum hızlı yani orda bile hızlı
    körler sağırlar

8. said_'s Avatar

said_ said:
    ayrıca sadece 3g çekmesi yetmiyo ne kadar yakın o kadar iyi eğer uzak kalırsanız şebekeye hız gittiğikçe düşüyomuş

9. Dragger's Avatar

Dragger said:
    Bence hic bulasma kardesim

Kota asımında cok fena öpüyorlar + 3G iyi cekmeyen yerde perisan olursun.

10. Tholl-ga's Avatar

Tholl-ga said:
    ee tabi vınn programında şebeke kapsama alanını gösterio
    "Wagen"thusiast

11. senna's Avatar

senna said:
    karışma falan derken yok 3gye geçicem evde dsl cidden baydı ciddi yavaş telefonla daha hızlı giriyorum 8mbitten
    körler sağırlar

12. onursumer's Avatar

onursumer said:
    edge ye düşerse bulunduğun yerde adsl i ararsın bizim evde bi odada 3g bi odada edge çekiyor anlamadım bu işi

evde kullanılıcaksa nekadar kotu olursa olsun adsl,kablo net gibi şeyler en mantıklısı bence

telefon ekranında evin her yerinde sabit 3g olarak gorebiliyrsan hattı sorun yoktur

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

13. mmustu's Avatar

mmustu said:
    Quote Originally Posted by senna View Post
    bende ondan korkuyorum odada 3gmiydi edgemiydi hatırlamıyorum lan ama hızlı muştuya yorum yapıyorum hızlı yani orda bile hızlı
    hahaua hacı şu 60 sn yi 30a düşürseniz yetişemessiniz banada

14. senna's Avatar

senna said:
    muştu sana özel 5dkya çıkarmamı istermisin ciddiyim 5dk yapalım senin şu süreyi
    körler sağırlar

15. mmustu's Avatar

mmustu said:
    haha kanka etme eyleme ama bir ricam olacak şu benim profildeki doğum tarihimi düzeltirmisin 5 mayıs yazıyo onu 1 mayıs yaparmısın

16. Kaan's Avatar

Kaan said:
    ben telefondanda bilgisayardanda kullanıyorum hattıma tanımlı 4GB internet paketim + BiS in 4GB net paketi var bilgisayara bağladığım zaman telefonu kullanıyorum hızlı ama ben evde sabit kullanım olarak tavsiye etmem.kota aşımında ciddi üzülürsün mağdur olursun ve farkında olmazsın.
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

17. Schumi's Avatar

Schumi said:
    Youtube felan açıyosan kota aşımına hazır olmalısın. Verdikleri kota ADSL gibi sadece download değil. Upload ve Download toplamı kota miktarı.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

18. karsiyakaliozi's Avatar

karsiyakaliozi said:
    avea ve vadofone basarısız turkcell ıdare eder reklamlardakı gıbı bı hız söz konusu deyıl yogun saatlerde istasyona yukleme oldumu sac bas yoldurtuyor acıl iş görme için kullanışlı zevk için kullnılmaz zevk eziyet oluyo
    ''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN

19. senna's Avatar

senna said:
    Quote Originally Posted by Schumi View Post
    Youtube felan açıyosan kota aşımına hazır olmalısın. Verdikleri kota ADSL gibi sadece download değil. Upload ve Download toplamı kota miktarı.

kota miktarı tcell içinmi öyle yoksa hepsindemi?
    körler sağırlar