Neyse ki ölen yok, alkollü olmasa da kaçmazdı zaten alkollü olmasa böyle bir kaza yapmazdı bence fakat ne cesaret aracı alır almaz yaptıklarına bakın.
Neyse ki ölen yok, alkollü olmasa da kaçmazdı zaten alkollü olmasa böyle bir kaza yapmazdı bence fakat ne cesaret aracı alır almaz yaptıklarına bakın.
kim bilir ne içti neye inandı nasıl bi ruh halindeydi de bıraktı kaçtı.belkide daha ehliyeti bile olmayan bir zengin bebesidir.babası oğlunun alına vermiştir makinayı.oda patlamıştır.orda bir kazasaya sebep olur yaralı insanları o durumda bırakıp nasıl kaçabilirki bir insan.hiçmi vicdan yok hiçmi merhamet yok ya
aracı geçen hafta ekenlerde gördüm kazadan çıkmış yapılıyodu jantlar sarı klperler aynıdı plaka yoktu
iide o üst yolda nereye kaçtı bu herif anlamadım
pintidir
alkolludur değildir hep ihtimal üzerinden yazmışız... o kısımları için birşey diyemem de...
böyle durumlarda kaçanın vicdanı nasıl rahat eder onu anlayamam bir türlü...
arac gecıcı plakalıydı ben bebekte gordugumde jantları cok hosuma gıtmıstı kalıperlerıde sarıydı poseıdonda kesın rakı balık yapmıstır arabayı ıslatmıslardır belkıde![]()
C R M performance
Abi nasil bsiidir bu ya e5 deneme pistimi ne die basio bu millet ya hicmi dusunmuo basina gelebilcekleri. Hayvan dolu okuz dolu Turkiye ya yazik gunah su insanlarin haline bak asfaltta yatiyo adam herif kacmis gitmis. Allah bildigi gibi yapsin. Bole hayvanlar yuzunden ne canlar yaniyo ne insanlar sakat kaliyo.
Mapped by DR.ECU
www.honda-tech.com
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)