rc araç alımı hakkında kimden yardım alabilirim?
güzel grup tebrikler. Son 1 yılda Hbbyrcnın istanbulpark otoparkı organizasyonu hariç organızasyon yapan forum yok. eskıden ne guzel her pazar suadiyede yeşilköy sahilde toplanırdık.geride kalanlarda hiç ekşın havası yok... organizasyon isteriz![]()
bı zamanlar trf 415 msxx ım vardı verırdım yanı sımdı 180sx body aldık dergıye cıkardık şasımız yok kepımız varofrota drıft lastıgı takacam artık e-max drifting
![]()
aslında çoğu kişi bu işe meraklı.15 yaşından 45 yaşına kadar.ama ne zamandan nede maddiyattan imkan var adam akıllı.
şimdi ben karar verdim mesela bi setup kurucam.ortalama 1000lira tutuyor.
herkes veremez bunu.ben nasıl vericem taksitle ödeme yapıcam.ailemin yanında yaşıyorum ekmek elden su gölden hesabı.fazla giderim yok o yüzden verebilicem.
ama herkeste bu imkan yok o yüzden![]()
güncel üye sayımız 23.952!
I
RC Drift ile ilgilinen varmı sitede buluşma v.s. yapılabilirmi ?? Hem normal buluşma hem RC Drift bir arada![]()
||- vBulletin sitesine üye olursan bütün buluşmalardan haberin olur
Hondafıt durumu yanlıs anladın sanırım konuya guncel cekıp duruyorsun .
Baska bır sıtenın yada baska bır grubun reklamını ızınsız olarak yapmak yasaktır bu sıtede . Buna ragmen arkadaslarımız hosgoru gosterıp konunu sılmemısler sımdıde baska bır sıtenın adresını verıyorsun . Konuyu kıtlıyor ve kaldırıyorum . Techturkey google da arandıgında uye toplama alanı olarak bulunmuyor olsa gerek .
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)