Ataşehirdeyim. çok hafif bir esinti var buna şükür. Allah sıcak altında çalışanlara kolaylık versin...
klimacı demeyin çıldırıyorum perpada 5 ayrı klima servisi ertesi gün diye söz verdikleri işe gelmediler ya paraları çok yada işi pek ciddiye almıyorlar en sonunda gidip sıfır klima alıp taktırdık diğeri duvarda bozuk duruyor perpada 13.kat cam tavan 1 saat önce termometre 46 derecelere yaklaştı ofisin içi 26 civarı allah dışarda çalışanlara yardım etsin.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
kanka ankarada vantltr satan hıcbıyer yok yok satıyo herkes gel bızım markete sana vntltor verym serınle bıraz aldım ben odaya valla pufurpufur![]()
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
Nazmi bey Ankara'nın gözünü seveyim.. Gece İstanbul'a geldim. Gelmez olsaydım diyorum şuan böyle bir nem olamaz.. Her saniye terliyorum Ankara gayet iyi yani...
Sabah 08:30 Akşam 20:30 Hiç durmaksızın çalıştırıyoruz dükkanda.
İçeri giren Allah razı olsun diyor.
Günde en aşşa 10 klima satıyorum servis yetişemiyor.2 3 gün sonraya randevu verdiğimiz oluyor.
Ramazanda Allah kolaylık versin.
#eksikpazar
klima taktıran arkadaslar elektrik baglantısı yapılır ahuhua
saka bi yana su an ofisdeyim klimam calısıyor mis... sizi anlayabiliyorum heleki bu sıcaklarda klima olmassa insan cinnet gecirir...
Ben o istanbulun en sıcak olduğu saatte dışarıda baroni'nin oglunun dogum günü hazırlıgını yapıyordum güneşim altında , içeri girdim az havalanayım diye elektrikler gitmiş , bi kiloda orada attımGömlek açık maviden koyuya dönmüştü en son cıkardım
![]()
Instagram: mutusgarage
Nazmi sabret Libyada klimanin altinda calisirsin artik,
Bu kardesin ne yapsin 500derece sicak altinda askerlik yapacak![]()
bülent ersoy yelpazesi neyine yetmiyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)