www.honda-tech.com
MILLER FİRMASININ YENİ REKLAMI OLAN "BEN ASLI BENİ BUL" PROJESİNİN ALTINDA NE YATIYOR?
BU PROJE DAHİLİNDE EKLENEN ADRESE GÖNDERİLEN MİLLER BİRALI FOTOĞRAFLAR YENİ REKLAMDA MI KULLANILACAK ? İŞTE BU SORU İŞARETLERİNİN ALTINDA, YAPILAN BİLİNÇALTI REKLAMIN BİZİ SAF YERİNE KOYDUĞUNU SİZLERE SÖYLEMEK İSTERİZ. YANLIŞ ANLAŞILMASIN; İNSANLARIN BİRA İÇMESİNE BİZ BİRŞEY DİYEMEYİZ AMA MILLER GİBİ BİR ALKOLLU İÇKİ FİRMASININ SIRF SATIŞLARI ARTSIN DİYE KADIN OBJESİNİ KULLANARAK BÖYLE REZİL VE UCUZ BİR REKLAM YAPMASI HİÇ HOŞ BİRŞEY DEĞİL.
MILLER FİRMASININ YETKİLİLERİNEDE ŞUNU SÖYLEMEK İSTİYORUZ; GENÇ KIZLARIMIZI BİLİNÇSİZ GENÇ ERKEKLERİMİZE KARŞI KULLANARAK REKLAM YAPMAK SİZE YAKIŞMIYOR. İNSANLARIN DUYGULARI İLE OYUNCAK GİBİ OYNAMANIZ VE ONLARI REKLAMA ALET ETMENİZ ŞEREFSİZCE BİR DAVRANIŞTIR VE ŞUNU BİLİNKİ YURT DIŞI SERMAYEYE BİR GRAM KATKIMIZ OLMAYACAKTIR. REKLAMINIZLA VE SAYFAYI TAKİP EDEN UYURGEZERLERLE SİZE MUTLULUKLAR.
METAL FOREVER & METALİZE TÜRKİYE OLUŞUMLARI SİZİ BİLGİLENDİRMEK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEKTİR...
İŞTE MILLER'IN YAPTIĞI UCUZ REKLAMI İZLEMEK İÇİN ;
http://www.facebook.com/video/video....3040663&ref=mf
miller reklamı çıktı iyimi...![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
valla ben videoyu 2 kez izledim miller nerde gecti onu bile hatırlamıyorum
3. kez izleyip dikkat edince sonlarda miller iciyordu hatta banada ısmarladı dedi dedim tamam olay buymusgerci miller reklam icin daha duzgun bisey yapabilirmis bu hiçte yaratıcı değil ayrıca eminim cogu insan millera dikkat bile etmemistir gereksiz olmus bence
![]()
sen dün 2 tane miller içmişsin ahmet çekip gönderseydin kanka![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
reklam sadece miller değil herhalde hem miller hem asmalımescit ve muhteşem üçlünün buluşması asmalımescitte miller içmek hatta ortam o kadar iiki içerken hatun bulabiliyosun videodan çıkan sonuç eer hatun düşürmek istiyosn git asmalımescite miller iç düşürürsen bi millerda ona ısmarla![]()
![]()
reklam tabi , yıl 2010 hala açız , üzüntü verici ...
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)