stp ye sakso çekerken öle demiyodun kaan yok on numara yok 4.vites kesicide viraj almaya alıştık zevkten orgazm oluyodum vs vs vs he daha yazimmi hayırdır sen ne dönek bi adamsın ya bide haklıymıssın gibi bıdı bıdı konuşuyosun şurda adamın canını sıkma boş konuştun işte hatanı kabul et çekil kenara bide yüzsüz gibi üstüne gidiyosnu konunu yok kazalarnı %90 ı ordan cıkıyo burdan cıkıcak tabi nüfusun kaç kaçbin tane araba var ordada ordan cıksın kazalar
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Allah rahmet etsin saat 3,5 gibi oldu olimpiyata giderken karşı şeritte oldu tam bi can pazarıydı ..akşam dönüştede g.osmanpaşa tem istanbul yönünde bi kamyon devrilmişti insanlar sıcaktan bunalmış kontrollerini sağlamakta güçlük çekiyolar .......
beyler okey siz haklıksınız ok yanlış anlayan kusura bakmasın EĞİTİM ŞART kısaca demek istediğim bu!
@ ekeray
kimseye sakso çektiğim ettiğim yok beni tanımıyosun etmiyosun nası bi insan olduğumu bilmiosun böyle yorumlar yapmana gerek yok kaldıki selçuğa saxo çeksemde seni bağlıcağını pek zannetmiyorum az once yukarda yazdıım yazıyı bi okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın sadece eğitimden bahsettim ben..Kendi hatamı kendim görebiliyrum çok şükür![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
sabah kumburgazdan floryaya yaklaşık 2,5 saate geldik :S dün gecede kumburgazda Seyranın önünde E-5 Yolunda Birtane L300 Minibüs birine vurmuştu ortalık çok fenaydı
İstanbul Kadar Trafiği Yoğun Bir Şehirde Bu Kazalar Olur insanların gözü dönüyo artık trafiğe yakalanmadan baıyımda gidiyim diye
Allah rahmet eylesin.
Servis soförleri hızlı gidiyor dogru ama ona su kadar saat icinde surada olacaksın, su kadar kisiyi alacaksın bırakacaksın diyen sirket sahipleri bence asıl suclu.
İzmirle kıyaslamaya da hic gerek yok, İzmir İstanbulun yanında tatil beldesi bana göre. İstanbuldaki stres, trafik, karmaşa hicbiri İzmirde yok.
eray su yorumlarıne bı cekı duzen versen ıyı olucak aynı sekılde sana konusulsa ne olur bı dusun...
not: ben STP edonun account acık kalmıs...
Bosuna uzatmayın.
İstanbul nufüsu ve otomobil sayısı belli, izmirin belli. Az araba olan yerde kaza da az olur
Yukarıda da yazdıgım gibi istanbuldan izmire gelince bi huzur geliyor insana, tatil beldesi modunda.
kaan inan laf sokma falan yok ve mevzu selcukda değil sadece istanbullu olark izmirde oldugunu bildiğim birisi diye yazdım. selcuk sakindir illaki ben selçuğu hızlı giderkende hiç görmedim yalan yok. hatta bende istanbulda olmama rağmen hiç hızlı sürmem denk gelen olduysa görmüştür. ama genelleme yapman güzel değildi ehliyetleri alınsın eğitim verilsin v.s. konuda 3-5 kişi vefat etmiş uzamasın sen ters tarafdan bakıyorsun olaylara.
edit: bu thy servis kazasnda adamın lastiği patlamıs yapıcak çok bişeyde yok ön lastik yavsken bile patlasa kaza olmaması muczie![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
laf sokmayı bırakın arkadaşlar sadece istanbulda değil her yerde olabilir bu tür kazalar. ülkemizde bu kadar beyinsiz insan olduğu sürece her an her yerde her süprize hazırlıklı olmak gerekiyor.
gecen ay denizlide bizim su tankerine hat minibüsü çarptı. çocuk ehliyetsiz çıktı. adam tatile çıkmış minibüsü oğlana bırakmış. sonuç kacınılmaz kaza. sonra bizim ekmek teknemiz tankere mi yanarsın, sakat kalan cocuğa mı yoksa, minibüsdeki ağır yaralanan yolculara mı.
link:
http://www.kalitelihayat.com/haber/d...rali-47822.htm
always AT by AT
yazık ya tamamen dikkatsizlik baska hiçbirşey degil izmirde kac bin arac var ist te kac bin arac var bunu düşünün arastırın kıyaslayın tartısmaya gerek yok nerde coklk orda bkluk ilede acıklayabilirz bence..
yaa dedim ya genelleme yanls anlasılmıs olabilir ama ilk basta adam gibi yazılsaydı bnde adam gibi cevap vermesini biliyorum sonucta tanımadıım tomarlar insan var burda nası kullanır eder bilmem.tanımadıım etmediim adam için yorum yapmak bana göre değil ki.
neyse bosver insallah böyle kazalar tekraralanmaz daha çok canlar gitmez gerçekten acı kötü bi durum o trafikte öyle bi tabloyu görmekte insanın çok moralini bozuyor.
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
1 anlik dikkatsizlik nerelere getiriyor olayları.türkiyenin her yerinde egitim sart bence tek istanbulda deil öküz heryerde öküz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)