User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
57 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: TEM otoyolu savaş alanına döndü

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye üstünüze alınıyosunuz yaranızmı var gocunuyosunuz boş felan düşünüp yazdığım yok o yüzden istanbuldan geliyo büütün kaza haberleri dimi ?

onur bi daha gelme o zmn izmirliler araba kullanmayı bilmiosa biz riski sevmiyoruz kardeşim canımızı yolda bulmadık senin gibi
    zaten senin icin gelen yok,nereye gelip gelmicegimide sen soylicek degilsin.ben canimi yolda buldum veya bulmadim bu seni zaten ilgilendirmiyo.adam gibi yorum yap,adam gibi cevap verelim bizde o zaman.yada sen iyisimi 60la sol seritten devam et
    1881 - 193

recepserkan43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    servis araçlarına hız sınırlayıcı takılsın resmen uçuyorlar üzülüyorum böyle haberlere
    su akar yolunu bulur...
    Alıntı KMR2-GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kolon kanserıymıs heralde.hadı hucreler sıze guvenıyorum

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stp ye sakso çekerken öle demiyodun kaan yok on numara yok 4.vites kesicide viraj almaya alıştık zevkten orgazm oluyodum vs vs vs he daha yazimmi hayırdır sen ne dönek bi adamsın ya bide haklıymıssın gibi bıdı bıdı konuşuyosun şurda adamın canını sıkma boş konuştun işte hatanı kabul et çekil kenara bide yüzsüz gibi üstüne gidiyosnu konunu yok kazalarnı %90 ı ordan cıkıyo burdan cıkıcak tabi nüfusun kaç kaçbin tane araba var ordada ordan cıksın kazalar
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kaan yazdıgını üstüme almadım ama bilirsin ki en çok nufus ve araç istanbulda var kaza oranı tabi yüksek olur ve neden genelliyorsun istanbuldaki herkesi? Haberlere göre yorum yapacaksak türkiyede araç sürebilen yok herkes trafik teröristi diye başlayabiliriz yormlara her sene okadar insanımızı kaybedyoruz yollarda...
    evet genelliyorum çünkü bak ne yazdım yukarda en çok kaza istanbulda oluyo,bütün deli gibi kullananlar istanbulda direksiyon sallamasını bilmeyenler istanbulda
    bu kadar katilin arasında düzgün kullanan adamın direksiyonuda bozuluyo o yüzden eğitim şart dedim
    Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi

MUTLU RAFİ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet etsin saat 3,5 gibi oldu olimpiyata giderken karşı şeritte oldu tam bi can pazarıydı ..akşam dönüştede g.osmanpaşa tem istanbul yönünde bi kamyon devrilmişti insanlar sıcaktan bunalmış kontrollerini sağlamakta güçlük çekiyolar .......

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler okey siz haklıksınız ok yanlış anlayan kusura bakmasın EĞİTİM ŞART kısaca demek istediğim bu!

@ ekeray

kimseye sakso çektiğim ettiğim yok beni tanımıyosun etmiyosun nası bi insan olduğumu bilmiosun böyle yorumlar yapmana gerek yok kaldıki selçuğa saxo çeksemde seni bağlıcağını pek zannetmiyorum az once yukarda yazdıım yazıyı bi okursan ne demek istediğimi daha iyi anlarsın sadece eğitimden bahsettim ben..Kendi hatamı kendim görebiliyrum çok şükür

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sabah kumburgazdan floryaya yaklaşık 2,5 saate geldik :S dün gecede kumburgazda Seyranın önünde E-5 Yolunda Birtane L300 Minibüs birine vurmuştu ortalık çok fenaydı
    İstanbul Kadar Trafiği Yoğun Bir Şehirde Bu Kazalar Olur insanların gözü dönüyo artık trafiğe yakalanmadan baıyımda gidiyim diye

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin.

Servis soförleri hızlı gidiyor dogru ama ona su kadar saat icinde surada olacaksın, su kadar kisiyi alacaksın bırakacaksın diyen sirket sahipleri bence asıl suclu.

İzmirle kıyaslamaya da hic gerek yok, İzmir İstanbulun yanında tatil beldesi bana göre. İstanbuldaki stres, trafik, karmaşa hicbiri İzmirde yok.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet genelliyorum çünkü bak ne yazdım yukarda en çok kaza istanbulda oluyo,bütün deli gibi kullananlar istanbulda direksiyon sallamasını bilmeyenler istanbulda
    bu kadar katilin arasında düzgün kullanan adamın direksiyonuda bozuluyo o yüzden eğitim şart dedim
    ok ozaman son olarak istanbulun hızlılarından STP izmirde istanbula gelene kadar dikkat edin kendinize ***** stp de istanbullu bişi olacağından değildir ama ne olur ne olmaz dikkat edin plakasıda 34

not: stp yanlıs anlamasın.
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

edo typer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eray su yorumlarıne bı cekı duzen versen ıyı olucak aynı sekılde sana konusulsa ne olur bı dusun...

not: ben STP edonun account acık kalmıs...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ok ozaman son olarak istanbulun hızlılarından STP izmirde istanbula gelene kadar dikkat edin kendinize ***** stp de istanbullu bişi olacağından değildir ama ne olur ne olmaz dikkat edin plakasıda 34

not: stp yanlıs anlamasın.

halaa neyin lafını sokma cabasındasın?yazdığımı yanlış anladınız ( Yada ben yanlış anlattım ) diyorum neyin lafını sokmaya çalışıyosun ki ?
    selçuğun arabasına gayette biniyorum adam burda şehir içinde çok sakin gidiyo hatta gördüğm en sakin giden typercılardan biri

Eray Yümsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı edo typer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eray su yorumlarıne bı cekı duzen versen ıyı olucak aynı sekılde sana konusulsa ne olur bı dusun...

çeki düzenlik bi durum yok kimseye küfür etmedik
    Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
    Dr. Ecu

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosuna uzatmayın.

İstanbul nufüsu ve otomobil sayısı belli, izmirin belli. Az araba olan yerde kaza da az olur

Yukarıda da yazdıgım gibi istanbuldan izmire gelince bi huzur geliyor insana, tatil beldesi modunda.

Saro-Ş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik Sigortası bile istanbulda çok pahalı

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halaa neyin lafını sokma cabasındasın?yazdığımı yanlış anladınız ( Yada ben yanlış anlattım ) diyorum neyin lafını sokmaya çalışıyosun ki ?
    selçuğun arabasına gayette biniyorum adam burda şehir içinde çok sakin gidiyo hatta gördüğm en sakin giden typercılardan biri
    kaan inan laf sokma falan yok ve mevzu selcukda değil sadece istanbullu olark izmirde oldugunu bildiğim birisi diye yazdım. selcuk sakindir illaki ben selçuğu hızlı giderkende hiç görmedim yalan yok. hatta bende istanbulda olmama rağmen hiç hızlı sürmem denk gelen olduysa görmüştür. ama genelleme yapman güzel değildi ehliyetleri alınsın eğitim verilsin v.s. konuda 3-5 kişi vefat etmiş uzamasın sen ters tarafdan bakıyorsun olaylara.

edit: bu thy servis kazasnda adamın lastiği patlamıs yapıcak çok bişeyde yok ön lastik yavsken bile patlasa kaza olmaması muczie
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    laf sokmayı bırakın arkadaşlar sadece istanbulda değil her yerde olabilir bu tür kazalar. ülkemizde bu kadar beyinsiz insan olduğu sürece her an her yerde her süprize hazırlıklı olmak gerekiyor.

gecen ay denizlide bizim su tankerine hat minibüsü çarptı. çocuk ehliyetsiz çıktı. adam tatile çıkmış minibüsü oğlana bırakmış. sonuç kacınılmaz kaza. sonra bizim ekmek teknemiz tankere mi yanarsın, sakat kalan cocuğa mı yoksa, minibüsdeki ağır yaralanan yolculara mı.
    link:
    http://www.kalitelihayat.com/haber/d...rali-47822.htm
    always AT by AT

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazık ya tamamen dikkatsizlik baska hiçbirşey degil izmirde kac bin arac var ist te kac bin arac var bunu düşünün arastırın kıyaslayın tartısmaya gerek yok nerde coklk orda bkluk ilede acıklayabilirz bence..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaan inan laf sokma falan yok ve mevzu selcukda değil sadece istanbullu olark izmirde oldugunu bildiğim birisi diye yazdım. selcuk sakindir illaki ben selçuğu hızlı giderkende hiç görmedim yalan yok. hatta bende istanbulda olmama rağmen hiç hızlı sürmem denk gelen olduysa görmüştür. ama genelleme yapman güzel değildi ehliyetleri alınsın eğitim verilsin v.s. konuda 3-5 kişi vefat etmiş uzamasın sen ters tarafdan bakıyorsun olaylara.

yaa dedim ya genelleme yanls anlasılmıs olabilir ama ilk basta adam gibi yazılsaydı bnde adam gibi cevap vermesini biliyorum sonucta tanımadıım tomarlar insan var burda nası kullanır eder bilmem.tanımadıım etmediim adam için yorum yapmak bana göre değil ki.
    neyse bosver insallah böyle kazalar tekraralanmaz daha çok canlar gitmez gerçekten acı kötü bi durum o trafikte öyle bi tabloyu görmekte insanın çok moralini bozuyor.

K.O. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1 anlik dikkatsizlik nerelere getiriyor olayları.türkiyenin her yerinde egitim sart bence tek istanbulda deil öküz heryerde öküz.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)