ayrıca body kit ve yürüyen motor modifiyesi çnerilerinizede açığım
ayrıca body kit ve yürüyen motor modifiyesi çnerilerinizede açığım
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Sasi dinamikleri konfor ve uzun omurlu olduklarindan gergiler ve iyi bir suspansiyon sart. Performans kullanilacaksa sayet. Gergileri yurtdisi her yerde var, parca bulmak kolay![]()
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Isten anlayan bir abi motor ve sanzimani yeni toplamis diyorsunuz, ne guzel. Yuruyen aksam ve sasi guclendirme (gergiler) sonunda gayet zevkli bir arac olacaktir. Hayirli olsun.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
'' ragıp '' adli uyeye bi' mesaj atin isterseniz modifikasyonlarla ilgili falan, konuyu gorurse yazar ama bildigim kadariyla iyi Mustang'ci kendisi![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Genel özellikleri olarak biraz bahsedebilirim. Klasik bir Amerikan otomobili. Hayatında viraj görmemiş Amerikalılar için yapıldığından viraj performansı sıfıra yakınAdamların yakıt gibi bir sıkıntısı olmadığından oldukça bonkör
![]()
İç mekândaki malzeme kalitesi düşük.
Ama işte American Muscle Car diye geçiyor. Bir yerinden yakalıyor insanı![]()
Bende bakıyorum bu kasalara bir kaç tanede ilanlar dışında gözüme kestirdim şuan için alınabilecek en hesaplı ve mantıklı V8 Amerikan spor otomobil bana göre. 4.6 v8'de diğer bir çok v8'den ekonomik gene, benim bildiğim pek parça,usta sıkıntısıda yok. Hayırlısı olsun inşallah.
Bu arada Mustang muscle değil pony car olarak geçiyor.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İlk olarak, otomobile standart motor ile binecekseniz, yeni (iyi-kötü farketmez) bir lastik takımı ve iyi durumda bir süspansiyonu varsa virajlarda da, suda da, sıfırdan kalkışta da çok problem yaşamazsınız.
Motor modifiyesi olarak ise, fabrikadan 215-225 hp çıkarlar. Atmosferik olarak motora komple girerseniz 340 rwhp güç alınır sorunsuz. Aşırı beslemeye girerseniz, standart bottom end le 300 rwhp alabilirsiniz sorunsuz. Bunlar standart 4r70w otomatik şanzımanla alınan rwhplerdir.
Araba çok keyiflidir. Tüketimi eger bakımlıysa ve sorunsuzsa 14-15 lt civarıdır. Eğer yazılım yapılıp karışım yeniden ayarlanırsa 13 e kadar düşer şehir içinde.
İstanbul'dan Bodrum'a 8 lt ortalamayla gidiliyor ortalama basarak.
Parça fiyatları pahalı değildir.
Araba 19-17 yaşında (96-98). Ona göre iyi bakılmalı, sonra patlamamak lazım. Şunu unutmayın, her Amerikancının arabasının sözde tüm parçaları Amerika'dan gelmiştir. Sonra işler değişir.
Ford Racing
bilgiler için çok teşekkürler
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)