Bugün 2 mesaj geldi banada...Katıldıgınız kampanyamızdan sürpriz hediyeler kazandınız 0212 ..... numarayı arayın diye.Mesajın geldigi numarada normal bir avea numarası![]()
Bugün 2 mesaj geldi banada...Katıldıgınız kampanyamızdan sürpriz hediyeler kazandınız 0212 ..... numarayı arayın diye.Mesajın geldigi numarada normal bir avea numarası![]()
sakın kart numaranızı vermeyin 22*3 =66tl para çekiyorlar k.kartınızdan uzak durun
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
geçen banada geldi bende hemen nete baktım saçma sapan itelemece kampanyası
böyle olsa daha yaratıcı olur
tebrikler 2 parça boyalı sorunsuz ep3 kazandınız .... bize ulaşmak için 09009101030u arayınız...![]()
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
aynen benide vadafone nun bu şekilde bir firmasından arıyorlar kadıncağız bir konuşuyo bırak kredi kartını vadafone benim olsa devrederim hisselerimi sırf onun için he he diye uzun uzun dinliyorum![]()
dikkat etmenizi öneririm saçma sapan yerlerden mesajlar geliyor bu aralar.Bana da dün PEPSi bilmem ne hattından 10.000 TL para ödülü hattınıza çıkmıştır lütfen şu numarayı arayın diye bi mesaj geldi.
size tavsiyem online işlem merkezini kullanıyorsanız aşşada resimde gösterdiğim işlemi yaparak firmalardan gelen mesajları engelleyin.Benim kurumsal olduğu için bende bu şekidle gözüküyor menüde şahıs larda farklı olabilir.
Menüden izinli pazarlamaya girin
daha sonra size mesaj gelmesini istediğini sektörleri için izin verin engelleyin ve kayıt edin.
![]()
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)